NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Japonka cholera mam nadzieje ze jeszcze wszystko sie uda zawsze coś wrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 22:03
Wysoki prg w fazie folikularnej, Niedoczynność tarczycy;
3 x ciąża pozam. natural.- usunięte oba jajowody;
3 Kliniki;
4 x ICSI, 8 transferów, 10 zarodków, 1 x cb
Ostani transfer 18.08.2020 r.
Nasz mały wielki cud 🙏❤️
8dpt- beta 88; 10dpt- beta 234; 13dpt- beta 1199; 15dpt- beta 3100
16dpt- pęcherzyk ciążowy
24dpt -❤️
1. USG Prenatalne z Sanco - zdrowa 👧
2. USG Połówkowe ✅
3. USG III trym ✅
2021 r. - córka mój cały Świat -
Madagaskar wrote:Japonka cholera mam nadzieje ze jeszcze wszystko sie uda zawsze coś wrrrrr
Miałam jutro i w czwartek zrobić test owulacyjny ale z rozpędu zrobiłam dziś i co, pozytywny jak byk. Czyli faktycznie owu się szykuje i obstawiam że w pt będzie już po pęcherzyku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 08:22
-
ja bezpośrednio przed histeroskopią, podczas wywiadu, zaznaczyłam anestezjologowi albo dr Dońcowi (już teraz nie pamiętam któremu), że potrzebuję szybko wyniki, ponieważ chcę w następnym cyklu podejść do crio. Wyniki były po tygodniu.
Generalnie warto dzwonić wcześniej i pytać. -
Nat_88 wrote:Pytanie do dziewczyn, które robiły histeroskopie. Po jakim czasie miałyście wyniki? Powiedzieli mi 14 dni. Czy da się to jakoś przyspieszyć?carola12
-
Jutro rano jadę na nieplanowany podgląd 3h przed wylotem w delegację (super), niby cykl sztuczny ale gonitwa za owulacją znowu się zrobiła.
-
No to mam nadzieję, że i ja będę transferować
Dzisiejszy podgląd :
6 dzień stymulacji na Gonal f - 50jtk, Menopur - 75jtk i Gonapeptyl - 1 amp.
Od jutra zmiana dawkowania menopur 150j i 2/3 amp. Gonapeptylu
Krew ( E2 - 2610, progesteron -0,3 )
jp - 15,14,13,13,10,10 i mniejsze
jl - 15, 14,14,13,13 i mniejsze
Dziewczyny no i moje endo mnie dobiło 13,9 mm - jestem 3 tygodnie po histeroskopii myślałam, że będzie mniejsze a tu znów taki kolos ;-(
Kolejna wizyta w czwartek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 22:19
-
Dobry wynik jajek a endo jak nie za małe, to za duże, zwariować można. Do 14 chyba jest ok jeszcze i to bez stymulacji.
-
KaśkaKwa wrote:No to mam nadzieję, że i ja będę transferować
Dzisiejszy podgląd :
6 dzień stymulacji na Gonal f - 50jtk, Menopur - 75jtk i Gonapeptyl - 1 amp.
Od jutra zmiana dawkowania menopur 150j i 2/3 amp. Gonapeptylu
Krew ( E2 - 2610, progesteron -0,3 )
jp - 15,14,13,13,10,10 i mniejsze
jl - 15, 14,14,13,13 i mniejsze
Dziewczyny no i moje endo mnie dobiło 13,9 mm - jestem 3 tygodnie po histeroskopii myślałam, że będzie mniejsze a tu znów taki kolos ;-(
Kolejna wizyta w czwartek.KaśkaKwa lubi tę wiadomość
-
Pęcherzyk sobie poszedł. Endo 9 mm. To może jednak będę mieć transfer po weekendzie jeśli się zarodki będą dobrze rozwijać...
Bella93, ana167, sylwia80, emka29, Madagaskar, KaśkaKwa, Kala 1980, Inkaa85, Asiula86, mar2śka, Zizu87 lubią tę wiadomość
-
No i ja może też ...
jutro kolejny podgląd jajcówjaponka, carola12, Madagaskar, ana167 lubią tę wiadomość
-
Ile polubień, dzięki dziewczyny, lepiej mi trochę już dzisiaj jechałam przez pół miasta do mojej doktor na podgląd w innej przychodni, za co nie wzięła kasy i jeszcze zadzwoniła do mnie 3 razy wszystko mi powiedzieć co dalej, kiedy transfer, jakie leki, potem znowu jazda przez pół miasta, lotnisko i teraz jestem w Londynie w delegacji na 3 dni (niestety z Lutinusem i Prolutexem, ale trudno). Transfer 12:40 w pn. Trzymajcie kciuki za choć jedną blastkę, rozmrażamy 2 dwudniowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 23:05
Madagaskar, emka29, Bella93, KaśkaKwa, amica lubią tę wiadomość
-
japonka wrote:Ile polubień, dzięki dziewczyny, lepiej mi trochę już dzisiaj jechałam przez pół miasta do mojej doktor na podgląd w innej przychodni, za co nie wzięła kasy i jeszcze zadzwoniła do mnie 3 razy wszystko mi powiedzieć co dalej, kiedy transfer, jakie leki, potem znowu jazda przez pół miasta, lotnisko i teraz jestem w Londynie w delegacji na 3 dni (niestety z Lutinusem i Prolutexem, ale trudno). Transfer 12:40 w pn. Trzymajcie kciuki za choć jedną blastkę, rozmrażamy 2 dwudniowe.
Fajnie się dr zachowała:)carola12 -
Pogoda 5-10 stopni cieplej niż w Warszawie i słonecznie dziś było
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f11df6a8ad5.jpgcarola12, Madagaskar, ana167, Bella93, KaśkaKwa, Zizu87 lubią tę wiadomość
-
japonka wrote:Pęcherzyk sobie poszedł. Endo 9 mm. To może jednak będę mieć transfer po weekendzie jeśli się zarodki będą dobrze rozwijać...