SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną OSTRZEGAM przed Panem Krzysztofem Lukaszukiem
Odpowiedz

OSTRZEGAM przed Panem Krzysztofem Lukaszukiem

Oceń ten wątek:
  • Asia2000 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2020, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pampuma-ciesz sie tym że zostałaś mamą i pozwól innym decyodowac o wyborze lekarza. Ja dzięki profesorowi Łukaszukowi mam córeczkę. Żałuję że nikt nie namówił mnie wcześniej na in vitro-straciłam tak cenny czas, rezerwe....

age.png
  • Pampuma Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2020, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, ja za nikogo nie decyduje jakiego lekarza ma wybrac. Tylko opisalam co mnie spotkalo bo uwazam ze nikt nie zasluguje na takie cos. Moze Ty potrzebowalas in vitro i Tobie pomogl ale ja nie potrzebowalam, z premedytacja chcial mnie oszukac. Wiesz ze in vitro obciaza caly organizm pomijajac inne kwestie, ale jego nie interesowalo go nic tylko to zeby mnie oszukac, tylko pieniadze. Pisze prawde jak bylo. Gdzie tu jakakolwiek etyka lekarska? Z powodu jego slow przezylam szok jakiego nikomu nie zycze. Dla mnie nie zasluguje on niestety ani na miano lekarza, ani na miano profesora, ani na miano czlowieka.

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ