Ovarin
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas od lutego to jakoś starań nie ma. Cały czas tabletki blokujące prace jajników. Plus moje jakieś infekcje, plamienia, cykl okolo 50 dni. Jakieś anomalie których nie miałam. Zmieniłam w końcu lekarza w sierpniu i poszłam na operacje. Poprzedni lekarz kazał czekać i działać. A ja ciągle to bóle to infekcja itd. Nie dało rady przy tym. Dopiero teraz będziemy działać po tak długim czasie. Boję się strasznie. Do tej pory tylko czekałam na okres. Obym w tym już nie musiała.
Mam nadzieję, że Wam sie uda w najbliższym czasie
A jaki plan działania masz po tym miesiącu bez monitoringu?
-
Monal wrote:U nas od lutego to jakoś starań nie ma. Cały czas tabletki blokujące prace jajników. Plus moje jakieś infekcje, plamienia, cykl okolo 50 dni. Jakieś anomalie których nie miałam. Zmieniłam w końcu lekarza w sierpniu i poszłam na operacje. Poprzedni lekarz kazał czekać i działać. A ja ciągle to bóle to infekcja itd. Nie dało rady przy tym. Dopiero teraz będziemy działać po tak długim czasie. Boję się strasznie. Do tej pory tylko czekałam na okres. Obym w tym już nie musiała.
Mam nadzieję, że Wam sie uda w najbliższym czasie
A jaki plan działania masz po tym miesiącu bez monitoringu?
Hm... chyba żaden :p Niech się dzieje co chce robię tylko testy owulacyjne a ty kiedy monitoring?
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Dr mówił żebym zadzwoniła w 7 dniu cyklu i wtedy mi powie kiedy mam przyjść. Dzisiaj dopiero 3 dc.
Dr kazał też mi kupić testy owulacyjne, żebym wiedziała czy jest ten wyrzut hotmonu lh. Mam je robić od 10 dc. Ani on ani ja nie wirmy kiedy będzie u mnie owulacja bo ja po tym wszystkim nawet nie wiem jak długi będe miała cykl. Nigdy jeszcze nie robiłam takiego testu. Podczas monitoringow robilas testy owulacyjne? Coś ci to potwierdzało? -
Witam serdecznie,
przyłączam się do wszystkich starających się z Ovarinem
według mojego nowego lekarza dziewczyny zachodzą po nim w ciąże "jak szalone", więc mam nadzieję że i mi i Wam pomoże...
Jestem po Inofolicu który w sumie nic nie zmienił...
Generalnie problemów wg lekarzy z zajściem w ciąże mieć nie powinnam ale dzidziusia nadal nie ma...pszczola2000 lubi tę wiadomość
po 12 miesiącach starań udało się!!! upragniony dzidziuś rośnie -
Witam was, od marca bralam inofolic, bardzo ładnie mi wyregulować cykl, który mam jak w zegarku co 29 dni.
Ostatnio koleżanka poleciła mi Ovarin. jestem w połowie opakowania i jestem zadowolona, znacznie bardziej wolę brać tabletki zamiast wypijac niesmaczny napój ale infolic tez był dobry.36l, 2010- naturalny cud
starania od 03.2016,
4 inseminacje
Ona:hsg🆗histeroskopia🆗Usunięta tarczyca, era🆗cytokiny ❌
On: 02.2018 operacja znp- brak poprawy, astenoterato.
I hbIMSI 10.2018, dł prot, hiperstymulacja, zamrozono 7 oocytow, brak zarodkow
II hbIMSI 01.2019, kr protokół ❄️❄️❄️
01.02.19 2x 3dn zarodków ❌
14.02.20- 1x 4aa- CB
III IMSI- ❄️❄️❄️❄️
26.11.20- transfer 4aa❌
24.01.22 transfer 3AA👍♥️🍀
Udało się warto próbować 👶🏼 -
Ja brałam Inofolic od końca lipca do października i nie widziałam zadnej różnicy ( może dlatego że zawsze miałam regularny cykl). Generalnie został mi on przepisany na podwyższoną prolaktynę...miałam też " silnie odczuwać owulację " ale też nic się w tym temacie nie zmieniło
Zmieniłam lekarza i On stwierdził że Ovarin ma więcej dobrych składników ( wit. z grupy B i wit. d3 - tak mówił chociaż składu nie analizowałam) w każdym razie dla mnie przyjmowanie go jest znacznie łatwiejsze
Teraz pozostaje czekać na efektypo 12 miesiącach starań udało się!!! upragniony dzidziuś rośnie -
Ja biorę femibion i do tego ovarin, wiec trochę za dużo tych witamin jest, ale planuje brać tak intensywnie przez trży miesiące. W ovarin podoba mi się to, że ma postać tabletek i przez to są bardziej dyskretne (można brać w pracy).36l, 2010- naturalny cud
starania od 03.2016,
4 inseminacje
Ona:hsg🆗histeroskopia🆗Usunięta tarczyca, era🆗cytokiny ❌
On: 02.2018 operacja znp- brak poprawy, astenoterato.
I hbIMSI 10.2018, dł prot, hiperstymulacja, zamrozono 7 oocytow, brak zarodkow
II hbIMSI 01.2019, kr protokół ❄️❄️❄️
01.02.19 2x 3dn zarodków ❌
14.02.20- 1x 4aa- CB
III IMSI- ❄️❄️❄️❄️
26.11.20- transfer 4aa❌
24.01.22 transfer 3AA👍♥️🍀
Udało się warto próbować 👶🏼 -
mozesz brac od razu, niektore dziewczyny biora na raz i to z polecenia lekarza.
Ja sie zastanawiam .... bralam clo od pazdziernika zeszlego roku przez 6 cykli z przerwami, ostatni cykl z clo mialam od polowy lipca do polowy sierpnia br i od tego czasu na razie mam regularny nawet mam owu , we wrzesniu i 25 pazdziernika jak bylam na usg to mi potwierdzila, teraz ostatnio pecherzyk mial 23,3 a na nastepny dzien pekl wiem bo mialam 14 dniowa faze jak zawsze. mam nadzieje ze w te miesiace jak nie bylam to mialam z lewego bo prawy niedrozny. Teraz chce w styczniu isc zeby sprawdzic swoja teorie. Tez mam brac ovarin tylko sie zastanawiam czy teraz zaczac czy dopiero za miesiac? jak myslicie? i tak dopiero od 20 grudnia moge sie starac bo mialam szczepionke na rozyczke[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Z tego co piszesz same pozytywy okresy regularne ovu potwierdzone pecherzyk piekny az ogromny wiec to kiedy ovarin to chyba kwestia obojetnie to tylko suplement diety miesiac w ta czy w tamta chyba nie zrobi roznicy Sa rozne teorie jedni mowia ze pare miesecy trzeba brac zeby dzialalo ja z kolei na ovarinie zaszlam w ciaze w pierwszym opakowaniu brania (niestety pechowa i stracona) ale zaszlam Wiec reguly chyba nie ma kazdy organizm jest inny ale to nie jest mocne jak
Clo to witaminy wiec nie zaszkodzi zaczac juz -
Ale clo już bralam i już nie będę bo moja gin stwierdziła że jak miałam 3 cm pecherzyk to znaczy że był przestymulowany i już nie będziemy tego brać tylko ja wtedy też bralam to razem z jedną saszetka inofemu i boję się ze to przez to[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hey Dziewczyny!
Ja tez biore Ovarin co prawda 2 dzien, ale nie licze na jakis cud:)
Do tej pory bralam tylko jeden miesiac Ovarin I nie zauwazylam zadnych zmian ani w libido, ani sluzie, ani owulacji... ale moze potrzeba pobrac tego wiecej, albo po prostu na mnie nie dziala.
Teraz zamierzam brac 3 miesiace regularnie I zobaczymy...Piti89 -
Część dziewczyny! Ja zaczęłam brać Ovarin jakieś 6 dni przed owulacja, w dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test i pokazala sie druga jasniutka kreska od tego czasu minal juz tydzien i caly czas bralam ovarin ale teraz się zastanawiam czy powinnam go nadal brać czy przestawić się na zwykły kwas folowy. Co myślicie?