Ovarin
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi ginekolog polecił MIOVARIAN domyślam, że to coś podobnego.
Miałam nieregularne cykle, ale nigdy nie miałam diagnozy PCOS, a tego lekarza znam od końca stycznia dopiero. Tydzień temu poroniłam, a teraz muszę doprowadzić hormony (tarczyca wyszła w ciąży! tsh 3,3800) i te cykle. Do endo już jestem umówiona, a od gina dostałam zalecenie na ten Miovarian. Czym to ma skutkować?
Znacie się lepiej ode mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 17:23
-
MałeSłonko wrote:Czy któraś z Was brała ten suplement? Pomógł którejś z was> Jam brać 2 tabletki dziennie. Moja ginekolog mi zaleciła.
Ja biore owarin juz drugi miesiac chce brac jeszcze jeden zeby skonczyc 3 miesieczna kuracje mam PCOS mialam problem z libido... od kiedy biorę ovarin rewelacja mam niesamowity wzrost libido i odczucia podczas stosunku nie pamiętam kiedy mialam takie org ))) polecam mam nadzieje ze zadziala tez w związku ze staraniem się o fasolkę
PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Powodzenia dziewczyny trzymam kciukiPCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Czytałam kiedyś, że Ovarin zawiera to co Inofem + jeszcze więcej hmm lekarz zalecił mi picie Inofemu, a może by lepiej tego spróbować?
EDIT: przeanalizowałam skład i jednak Inofem ma inozytolu 2000 mg w 1 saszetce, a Ovarin 1100 mg w dwóch tabletkachWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 20:14
-
baranosia wrote:Czytałam kiedyś, że Ovarin zawiera to co Inofem + jeszcze więcej hmm lekarz zalecił mi picie Inofemu, a może by lepiej tego spróbować?
EDIT: przeanalizowałam skład i jednak Inofem ma inozytolu 2000 mg w 1 saszetce, a Ovarin 1100 mg w dwóch tabletkach.Mila. lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Czytałam kiedyś, że Ovarin zawiera to co Inofem + jeszcze więcej hmm lekarz zalecił mi picie Inofemu, a może by lepiej tego spróbować?
EDIT: przeanalizowałam skład i jednak Inofem ma inozytolu 2000 mg w 1 saszetce, a Ovarin 1100 mg w dwóch tabletkach
Ja tez bylam wcześniej na inofrmie nie było takich efektów jestem bardzo zadowolona nie wspominając o moim mężu :pcookiemonster lubi tę wiadomość
PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
baranosia wrote:A ja się tak przyzwyczaiłam do Inofemu, że już na śpiąco wstawiam rano wodę do mikrofali i piję zwiększonego śluzu też nie zauważyłam. Dodka91 zachęciła mnie bardzo tym wzrostem libido
Polecam godny polecenia najlepiej kupic w aptece internetowej DOZ przysla za darmo do apteki w waszej lokalizacji koszt okolo 48zlPCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Dziewczyny jak na mnie to zadzialalo to cud poważnie ja mialam tragedie ciagle sucho zero ochoty na co kolwiek:((( myslalam ze moje malzenstwo jest juz na wlosku dziękuję wynalazcy ovarinu ciekawa jestem jak bedzie po 3 miesiecznej kuracji ?PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
nick nieaktualny