Pacjentki Dr Przybycienia - IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Solejukowa11 wrote:Jak CI się udało dostać do dr? Ja próbuję OC października i za każdym razem brak miejsc, lista rezerwową chyba jest długa...
Wiesz co szczerze mówiąc nie miałam z tym żadnego problemu w maju tamtego roku zadzwoniłam pierwszy raz sie umówić,zapisalam sie na za miesiąc i od tej pory byłam 2 razy. Teraz czekam na 3 wizytę. Wiem ze jest problem z pierwoszorazowymi bo czytałam forum ale ja musiałam chyba po prostu trafić w jakiś moment gdzie rejestrowali i nie było problemu -
Cześć dziewczyny
Po roku bezowocnych starań podjęliśmy decyzję o leczeniu u dr P. Kierując się mega opiniami w Internecie (również Waszymi). Niby jesteśmy zdrowi (wszystkie podstawowe badania ok). Chcieliśmy pogłębić diagnostykę o genetykę i immunologię. I dzisiaj dowiaduje się że dr.P nie pracuje już w Macierzyństwie a w Tarnowie nie ma możliwości zrobienia jakichkolwiek zaawansowanych zabiegów bo to jedynie przychodnia.
Dziewczyny, które jesteście w trakcie stymulacji wiecie coś o tym? Co teraz? -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dostałam dzisiaj telefon z Macierzyństwa, że doktor już u nich nie pracuje
Po długich staraniach dostałam się do niego w Tarnowie, przeniósł mnie do Krk, pierwsza próba nieudana, ale to świetny lekarz i jestem w trakcie leczenia, a tu taka wiadomość.
Czy ktoś wie, czy dr przyjmuje w jakiejś innej klinice ?
Zmartwiła mnie tez wiadomość na stronie Macierzyństwa: „W dniu 26 stycznia 2023 r. rozwiązaliśmy z dr Jerzym Przybycieniem umowę o świadczenie usług medycznych ze skutkiem natychmiastowym. Powodem rozwiązania umowy była utrata zaufania do dr Przybycienia. Dla nas dobro i bezpieczeństwo naszych Pacjentów zawsze jest największą wartością. Wszystkim Pacjentom zapewniamy ciągłość leczenia w naszym ośrodku w oparciu o bardzo doświadczony i wykwalifikowany zespół medyczny.” -
Joannea wrote:Cześć dziewczyny, dostałam dzisiaj telefon z Macierzyństwa, że doktor już u nich nie pracuje
Po długich staraniach dostałam się do niego w Tarnowie, przeniósł mnie do Krk, pierwsza próba nieudana, ale to świetny lekarz i jestem w trakcie leczenia, a tu taka wiadomość.
Czy ktoś wie, czy dr przyjmuje w jakiejś innej klinice ?
Zmartwiła mnie tez wiadomość na stronie Macierzyństwa: „W dniu 26 stycznia 2023 r. rozwiązaliśmy z dr Jerzym Przybycieniem umowę o świadczenie usług medycznych ze skutkiem natychmiastowym. Powodem rozwiązania umowy była utrata zaufania do dr Przybycienia. Dla nas dobro i bezpieczeństwo naszych Pacjentów zawsze jest największą wartością. Wszystkim Pacjentom zapewniamy ciągłość leczenia w naszym ośrodku w oparciu o bardzo doświadczony i wykwalifikowany zespół medyczny.” -
DIewczyny jestem w trakcie stymulacji i przygotowań do invitro. Spokojnie Doktor będzie w najbliższych dniach rozmawiał z placówkami w Krakowie także placówkę na pewno znajdzie.
Macierzyństwo tylko straci. Pacjentki przenoszą się za Doktorem. Napiszcie na priv to dodam do grupy. Przypominam że tylko jego pacjentki lub które maja zamiar rozpocząć leczenie u Doktora. -
klauduchx4 wrote:DIewczyny jestem w trakcie stymulacji i przygotowań do invitro. Spokojnie Doktor będzie w najbliższych dniach rozmawiał z placówkami w Krakowie także placówkę na pewno znajdzie.
Macierzyństwo tylko straci. Pacjentki przenoszą się za Doktorem. Napiszcie na priv to dodam do grupy. Przypominam że tylko jego pacjentki lub które maja zamiar rozpocząć leczenie u Doktora.
Prosze o dodanie do grupy, jestem pacjentka w krk w Macierzynstwie, ale od 2tygodni jezdze do Tarnowa. Tak czulqm, ze to sie tak skonczy i doktor zrezygnuje. Teraz pytanie co dalej. W Tarnowie tylko monitoring pozostaje. -
Proszę o dodanie do grupy. Jestem pacjentką Doktorka z KRK.
KINGASZ lubi tę wiadomość
Starania od 11.2016
Niedoczynność tarczycy
Hiperprolaktynemia
AMH 4,1
Jeden jajowód niedrożny
Usunięta torbiel
Kir AA
Sierpień 2021 IVF Macierzyństwo Kraków dr P.
❄️❄️
18.10. 2022 r 👶 Iga -
nick nieaktualnyklauduchx4 wrote:DIewczyny jestem w trakcie stymulacji i przygotowań do invitro. Spokojnie Doktor będzie w najbliższych dniach rozmawiał z placówkami w Krakowie także placówkę na pewno znajdzie.
Macierzyństwo tylko straci. Pacjentki przenoszą się za Doktorem. Napiszcie na priv to dodam do grupy. Przypominam że tylko jego pacjentki lub które maja zamiar rozpocząć leczenie u Doktora.
W takim razie proszę o dodanie do grupy na fb i z góry dziękuję! -
Kochane czy Pan Dr przyjmuje normalnie w Tarnowie
Ma mnie przygotować do transferu czechachStarania od 05. 2018 👶
Endometrioza3st -> lap 2021 lap 2023
💉Badania 💉
Amh 3,5–>3,3
Hormony ok Kariotyp ok
Kir BX brak ~>2DL2,2Dl5(gr2), 2DS2, 2DS3,2DS4norm ,3DP1var
Mutacja MTHFR hetero.PAI - 1 hetero
Wysokie Nk i cytokiny
Allo Mlr 6%->po szczepieniach 67.7%
———————————————-
IUI- 06.2021
1 Ivf 09.2021
-pobrano 9 komórek, - z 5komórek zapłodniło się 2 finalnie 1❄️ Kl 4.2.2
3.11.2021 transfer🐣 9 dpt bhcg 29.4 12dpt bhcg 4,2 💔 CB
2 Ivf 05.2022 5zarodkizdegenerowały
3ivf 09.2023 4 zarodkizdegenerowały
01.2023 Ivf KD Reprofit 6❄️
29.03 transfer bhcg 2,8 💔
27.07 transfer z ivig->7dpt-97bhcg-9dpt-350-12dpt-912 jest pęcherzyk
23dpt jest ❤️ -
Staraniowo🙂 wrote:Kochane czy Pan Dr przyjmuje normalnie w Tarnowie
Ma mnie przygotować do transferu czechachStaraniowo🙂 lubi tę wiadomość
Starania od 11.2016
Niedoczynność tarczycy
Hiperprolaktynemia
AMH 4,1
Jeden jajowód niedrożny
Usunięta torbiel
Kir AA
❄️❄️
18.10. 2022 r 👶 Iga -
Powiedzcie mi jeszcze jestem po 3szczepieniach limf męża. Mam powtórzyć allo Mlr . W Prokocimiu póki co nie robią . Gyncentrum robi inna metoda. Czy któraś z Was wie czy Dr P respektuje wynik z gyncentrum
Czy któraś z Was wie jakie ma teraz zaleceniaStarania od 05. 2018 👶
Endometrioza3st -> lap 2021 lap 2023
💉Badania 💉
Amh 3,5–>3,3
Hormony ok Kariotyp ok
Kir BX brak ~>2DL2,2Dl5(gr2), 2DS2, 2DS3,2DS4norm ,3DP1var
Mutacja MTHFR hetero.PAI - 1 hetero
Wysokie Nk i cytokiny
Allo Mlr 6%->po szczepieniach 67.7%
———————————————-
IUI- 06.2021
1 Ivf 09.2021
-pobrano 9 komórek, - z 5komórek zapłodniło się 2 finalnie 1❄️ Kl 4.2.2
3.11.2021 transfer🐣 9 dpt bhcg 29.4 12dpt bhcg 4,2 💔 CB
2 Ivf 05.2022 5zarodkizdegenerowały
3ivf 09.2023 4 zarodkizdegenerowały
01.2023 Ivf KD Reprofit 6❄️
29.03 transfer bhcg 2,8 💔
27.07 transfer z ivig->7dpt-97bhcg-9dpt-350-12dpt-912 jest pęcherzyk
23dpt jest ❤️ -
nick nieaktualnyStaraniowo🙂 wrote:Powiedzcie mi jeszcze jestem po 3szczepieniach limf męża. Mam powtórzyć allo Mlr . W Prokocimiu póki co nie robią . Gyncentrum robi inna metoda. Czy któraś z Was wie czy Dr P respektuje wynik z gyncentrum
Czy któraś z Was wie jakie ma teraz zalecenia
Ja miałam wszystkie badania robione w Gyncentrum i zostały przyjęte przez dr P. Było to w sierpniu, więc jeśli nic się od tamtej pory nie zmieniło to myślę, że nie powinno być problemu. -
klauduchx4 wrote:DIewczyny jestem w trakcie stymulacji i przygotowań do invitro. Spokojnie Doktor będzie w najbliższych dniach rozmawiał z placówkami w Krakowie także placówkę na pewno znajdzie.
Hej, wysłałam do Ciebie zaproszenie do grona przyjaciółek, ponieważ też chciałabym dołączyć do grupy na FB.Edytaw lubi tę wiadomość
-
blueberry_7 wrote:Też próbuję się dowiedzieć. Byłabym wdzięczna, gdyby któraś dziewczyna należąca do grupy na FB się ze mną skontaktowała prywatnie - bardzo zależy mi na dołączeniu do niej.Starania od 11.2016
Niedoczynność tarczycy
Hiperprolaktynemia
AMH 4,1
Jeden jajowód niedrożny
Usunięta torbiel
Kir AA
❄️❄️
18.10. 2022 r 👶 Iga