PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia!
Kochana napisz jak beta!
Za Ciebie też ściskam kciuki, dupę i Kegla!
WIOSNA daje o sobie znać
Za mnie trzymajcie kciuki w przyszłym cyklu.
kapturnica, Idia, Malenq lubią tę wiadomość
-
sebza wrote:Weronika, no coś Ty.. dzisiejszy wzrost nie jest niby nad linię podstawową, ale myślę, że jutro znów pójdzie do góry. Mi się wydaje, że jednak ciężko taki spadek tłumaczyć inaczej niż owulką...
Myslisz? tylko mi zazwyczaj odbije z takiego spadku od razu do 36.7 a nie powoli..cholera wiem...jak mialam tez wielki wzrost w ostatnim cyklu to juz byl skok dzien wczesniej kolo 22.00 a wczoraj do 2 w nocy byla jeszce nisko, wiec albo to nie woulka i jutro znow spadnie albo tempka podniosla sie dopiero nad ranem...no zobaczymy, nie nie wyczaruje...szyjka na pewno jest nisko, miekka i jeszcze otwarta. -
weronika86 wrote:u mnie niestety tak jest, spada kolo 12 dpo lekko i 13/14 dpo w gore i znow w dol i @...trzymam kciuki zeby u ciebie bylo inaczej jesli nigdy u siebie tego nie zaobserwowalas.
no niestety wstyd sie przyznac ale po nastu latach pierwszy cykl prawdziwa z owulka obserwacyjny..wiec wszystko jakies nowe....wzielam Sebza to pod uwage ze tak z ta tempka moze byc i prawde mowiacv zaden wykres nawet ten najpiekniejszy nie daje gwarancji ciazy...naogladalam sie plaskich i spadkowych wiele a mimo to ciazowe byly...Wiec sobie czekam cierpliwie na ciag dalszy...
-
kapturnica wrote:no niestety wstyd sie przyznac ale po nastu latach pierwszy cykl prawdziwa z owulka obserwacyjny..wiec wszystko jakies nowe....
wzielam Sebza to pod uwage ze tak z ta tempka moze byc i prawde mowiacv zaden wykres nawet ten najpiekniejszy nie daje gwarancji ciazy...naogladalam sie plaskich i spadkowych wiele a mimo to ciazowe byly...Wiec sobie czekam cierpliwie na ciag dalszy...
Faktycznie z wykresu nie wywrozy sie ciazytrzymam kciuki...ja tez nie mialam tak wielu owulek...w czerwcu tamtego roku mialam pierwsza owulke od 9 lat!
-
weronika86 wrote:Faktycznie z wykresu nie wywrozy sie ciazy
trzymam kciuki...ja tez nie mialam tak wielu owulek...w czerwcu tamtego roku mialam pierwsza owulke od 9 lat!
-
Idia wrote:beta 121 poprzednia 32 - nie za wiele?
Idia ja ci zaraz kopa w dupe zasadzejak jej za malo a teraz za duzo
ciaza na 1000000% zmien gina i lec szybko z wynikami do endo bo to na bank dzidzia i to kurewsko silna
Idia, gosia81, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
idia
Gratuluję ciąży
Ja nadal czekam, dziś 30dc, 17dpo, kapturnica- mamy podobną sytuację :)Wykresów nie prowadzę, bo w nie nie wierzę. Jeśli w tym miesiącu się nie udało, to następny cykl monitoruję u ginkaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
no sama nie wiem... właściwie to chyba musiałabym się doszkolić... Nie umiem obserwować śluzu i nigdy nie mierzę tempki... boję się, że popadnę w ten sposób w paranoję...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
chmurreczkaa wrote:idia
Gratuluję ciąży
Ja nadal czekam, dziś 30dc, 17dpo, kapturnica- mamy podobną sytuację :)Wykresów nie prowadzę, bo w nie nie wierzę. Jeśli w tym miesiącu się nie udało, to następny cykl monitoruję u ginkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:48