X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCO - zespół policystycznych jajników
Odpowiedz

PCO - zespół policystycznych jajników

Oceń ten wątek:
  • Karo91 Koleżanka

Wysłany: 24 lipca 2022, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu, biorę nie całe dwa miesiące, więc jeszcze czekam na efekty, ale mam nadzieję że wszystko się unormuje 😉

• Gosia9305 Ekspertka

Wysłany: 25 lipca 2022, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo91 wrote:
    Gosiu, biorę nie całe dwa miesiące, więc jeszcze czekam na efekty, ale mam nadzieję że wszystko się unormuje 😉

To jeszcze faktycznie troche krótko, powodzenia 🙂

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Karo91 Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2022, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, daje sobie jeszcze troche czasu, ale chciałabym się dodatkowo suplementowac inozytolem, zawsze to jakaś dodatkowa pomoc do walki z PCOS.

• przyjaciółka Nowa

Wysłany: 27 lipca 2022, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, polećcie mi proszę dobrego ginekologa-endokrynologa przy staraniu się o ciąże z PCO w Warszawie?

• Karo91 Koleżanka

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Hej, ja też brałam z aliness myo/D-chiro, najlepiej przyswajalna forma, jeżeli jest pcos to wieksze dawki 4/5 mg dziennie.
    Cześć Gosiu, zamówiłam aliness myo/D-chiro jak polecalas, ale zastanawiam się ile tabletek dziennie przyjmować.
    Podpowiedź ile Ty przyjmowałaś?

Dziękuję,
    Karo

• OvuFriend

Wysłany: 11 września, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz zdiagnozowane PCOS? Otrzymaj abonament Premium do aplikacji OvuFriend lub darmowy voucher na wybrane badania! 🎁

Jeśli masz medycznie stwierdzone PCOS potwierdzone jednym z poniższych:
    ➡️diagnozą / opinią lekarską na piśmie,
    ➡️wypisem ze szpitala,
    ➡️USG jajników z opisem,
    ➡️ badaniami laboratoryjnymi.

… koniecznie odezwij się do nas na [email protected] w tytule wpisując „MAM PCOS”. Odpowiemy jeszcze tego samego dnia i przydzielimy Ci prezent. ❤️

Ważne: jeśli na wcześniejszych etapach, udostępniłaś nam swoje wyniki badań - zignoruj ten komunikat.

Czekamy na Wasze wiadomości! 🙂

‹‹ 453 454 455 456 457
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania i rozwój

W OvuFriend mocno wierzymy, że moc danych może zrewolucjonizować kwestie związane z płodnością i wesprzeć wiele kobiet w poznaniu swojej płodności, szybszym zajściu w ciążę lub wykryciu na wczesnym etapie potencjalnych problemów ze zdrowiem hormonalnym.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ