PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:16
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Oprócz CLO biorę tylko Duphaston od 16 do 25dc
Rozumiem. Chociaż powiem Ci, że na Twoim miejscu spróbowałabym też innych preparatów...
Przede mną jeszcze HSG i jeśli wyjdzie ok to na pewno od razu nie zgodzę się na CLO, tylko będę próbowała innych ''wspomagaczy''. Może Ty też spróbuj
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Mysle ze niepowinnas sie odrazu poddawac,jedno co wiem napewno to to ze przy naszym schorzeniu nic nie jest pewne,zawsze mialas cykle 26 dniowe,teraz bierzesz duphaston i bralas clo wiec cos sie moglo zmienic...
Glowa do gory napewno jeszcze nie wszystko stracone, -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:17
violijka, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
Bella musisz wierzyć do samego końca ze bedzie wszystko dobrze:) podoba mi się Twoje podejście:)
a może spróbuj z dongiem, on przyspiesza wzrost komórki jajowej i "robi" ją mocniejszą wpływa również bardzo dobrze na endo:)
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Bella, ja mam bzika na punkcie ziół, dlatego polecałabym Ci spróbować mieszankek- dużo na ten temat jest informacji w sieci.
Wydaje mi się, że pomocne mogą być produkty zawierające mio-inozytol + kwas foliowy ( minus taki, że są dosyć drogie ok. 40-80zl).
Ja wczoraj siedziałam wieczorem i szukałam informacji na temat lekarzy. W innym wątku dziewcxyny polecały pewną panią gilekolog i chyba się zapiszeSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny