PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
violijka moze skuteczniejsza byłaby luteina, ja brałam 7 dni i po 3 dniach od odstawienia przyszła @
ja już po monitoringu:)
piękny jeden pęcherzyk o wielkości 14mm na lewym jajniku na prawym niestety nic, ale i tak cieszę się z tego jednego, bo pierwszy cyklu z clo był bezowulacyjny.
Endometrium w 12dc - 8mm
planowana owulacja czwartek/piątek
w czwartek o 16.40 kolejny monitoring i wtedy dostanę coś na pęknięcie, ale nie powiedziała mi gin co:)
no i oczywiście zadanie domowe do odrobienia razem z mężulkiem:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 19:08
Angelabd, Bella93 lubią tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:16
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Zapomniałam napisać, żebyś wzięła cytrynę albo kwasek cytrynowy do tej glukozy...;/
Następnym razem będę wiedzieć (ale mam nadzieje że nie będę musiała ich już robić). Sama zdecydowałam się na męczarnię Kobitka od badań zauważyła że ledwo mi to przechodzi przez gardło, powiedziała mi tylko że jak zwrócę to żebym im powiedziała bo nie będzie sensu abym czekała na drugie pobranie krwi i żebym przypadkiem nic nie piła i nie jadła muszę przyznać że przeszło mi przez myśl aby pójść do sklepu i kupić sobie jakiś sok żeby zabić ten smak. Ale byłam silna i wytrzymałam
A Wy jakie macie wspomnienia po tym badaniu? Też miałyście z tym problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 11:55
-
Muszka gratulacje! Fajnie czytać, że komuś się udało
Niusia, dobra ta Twoja lekarka? ja chodzą do ProVivo na Jutrzenki, ale ta lekarka trochę mnie zdenerwowała tabletkami anty bez żadnych badań
Angelabd, życzę żeby wyniki były ok
Bella, kiedy masz monitoring?Angelabd lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:16
-
nick nieaktualny