PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:16
-
.
-
nick nieaktualny
-
Bella, jak wyleczysz zapalenie to pij codziennie rumianek. Moim zdaniem smak ma niezły a pomaga na takie dolegliwości- rzadziej się coś przylatuje.
Tylko trzeba być systematycznym, ja np. pije raz dziennie wieczorem i ogólnie jakoś lepiej się czuję.
Jeszcze jedno, jak kupowałam zioła O. Sroki to na stronie sprzedawcy były tabletki stricte na PCOS. Któraś z Was spotkała się może z nimi? Nazwy nie pamiętam, wiem tyle, że są na bazie ziół.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Bella czekamy na wieści z monitoringu:)
Angelabd niestety jeszcze bedziesz musiała zrobić jak będziesz już w ciąży krzywą cukrową
Ewelina92 niestety nie mam pojęcia o jaki etabletki ci chodzi, pierwszy raz o nich słyszęto nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina już chodze do niej parę latek i fajna babka
Do provivo moja znajoma chodziła i mnie namawia, ale jakoś na razie dobrze mi tu gdzie jestem
O tych tabletkach na pcos tez pierwsze słysze...?... A jest tam jakiś chociaż częściowy skład podany? Może to mieszanka wszystkiego co może pomóc
Bella daj znać jak po monicie!
-
.
-
nick nieaktualnyBella ja miałam 2 pęcherzyki 12 mm w 11 dc (na moim wykresie w notatkach jest o tym zapis) tak więc nie jest źle, głowa do góry i myśl pozytywnie. Ja prawdopodobnie będę miała jutro podany zastrzyk ovitrelle tzn najpierw to musi sprawdzić czy urosły
-
Bella tak jak Angelabd pisze nie jest tak zle.Moze nie jest najlepiej ane nienajgorzej, moze wlasnie dlatego niepozwolila ci brac tych innych tabletek bo jeszcze nie wszystko stracone,mysle ze jakbys do konca tego cyklu odpuscila I przestala sprawdzac I mierzyc to los by ci splatal figla.
Trzymaj sie cieplutko.... -
.
-
Bella ja wczoraj w 12dc też miałam jeden pęcherzyk o wielkości 14mm i moja gin powiedziała ze jest bardzo ładny i ze w czwartek/piatek bedzie owu:) wiec nie rozumiem dlaczego Twój miałby nie urosnąć
Angelabd lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
No wlasnie ja tez niebardzo to rozumiem,ja pamietam ze moj pechezyk podczas stymulacji w 12 dniu mial 12mm a endometrium tez 7mm.
a zresetowac sie to powinnas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 18:06
Angelabd lubi tę wiadomość
-
Niusia, właśnie znalazłam na allegro te tabletki, podaję skład
Każda tabletka zawiera:
Yashad Bhasma 37.5 mg
Purified asphaltum 37.5 mg
Karavellaka (Momordica charantia) 12 mg
Ekstrakty:
Haridra (Curcuma longa) 300 mg
Tarwar (Cassia auriculata) 225 mg
Amalaki (Emblica officinalis) 150 mg
Raja Jambu (Eugenia jambolana) 150 mg
Mamejavo (Enicostemma littorale) 112.5 mg
Meshashringi (Gymnema sylvestre) 112.5 mg
Vijaysaar (Pterocarpus marsupium) 75 mg
Guduchi (Tinospora cordifolia) 75 mg
Neem (Melia azadirachta) 75 mg
Kirat Tikta (Swertia chirata) 12 mg
Dużo tego...
Bella, moim zdaniem nie jest źle, ale jeśli masz zapalenie to może lepiej odpuścić w tym cyklu Nie jestem lekarzem, ale warto najpierw wyleczyć a później do dzieła a ulżyć sobie możesz tantum rosą albo nasiadówkami, a później tak jak kazała lekarka brać leki.Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️