PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
violijka, angelabd tak jak pisałam wyżej pomaga przy owulacji, powoduje wzrost pęcherzyka ja biore go pierwszy cykl i jestem bardzo zadowolona:)
w tym wątku też jest dużo o dongu:) https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308.html
pleasure a twój lekarz jaki ma plan na twoje dalsze leczenie? podstawowe wyniki masz porbione? TSH, prolaktyna, progesteron, testosteron?to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Hmm,nie słyszałam o tym dongu, ale chyba też wypróbuję ;d
Zobaczymy, co pani doktor powie na wizycie, co zaplanuje... W ogóle mąż mnie dołuje i wszystkiego mi się odechciewa w takich chwilach ;/Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:17
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:17
-
Mój wędkarstwem najbardziej wkurzają mnie jego nocne wyjazdy z kolegami, moim zdaniem to trochę niebezpieczne siedzieć w nocy nad rzeką^^
Poza tym on pracuje w takim trybie, że idzie do pracy na 24h, wraca- przesypia cały dzień, kolejny cały wolny (ale co z tego skoro ja wracam do domu o 18) i widzimy się wieczorem a on na nast dzień znowu do pracy.
Ot tyle naszego widzenia :p
a ja nie lubię siedzieć sama z kotemBella93 lubi tę wiadomość
Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
nick nieaktualnyWitajcie ja już po monitorowaniu.... 16 dc.
Badanie 5.08.2014r.
Krzywa cukrowa
na czczo 78 mg/dl ( norma 75-115)
Po 2h 83 mg/dl
Monitorowanie:
Endometrium 12 mm
Jajnik prawy z pęcherzykiem Graffa w regresji
Jajnik lewy z pęcherzykiem Graffa 25 mm
Kanał szyjki - płodny śluz - uwidoczniono ślad
Płynu w zatoce Douglasa nie uwidoczniono
Dostałam zastrzyk : ovitrelle
kolejna wizyta w piątek 8.08.2014r.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 22:06
violijka, Bella93, asiek191 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Musisz wierzyć że będzie dobrze:)! Ty zrobiłaś wszystko co mogłaś teraz już muszą działać żołnierzyki i natura:) a najlepiej zając teraz czas czymś innym bo nakręcanie się nie jest dobre:) ja po owu nie będe mierzyć temp dla świętego spokoju:)
Angelabd lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
angelabd a to jak pierwszy raz to zrozumiałe:D
violijka od tej metforminy masz te mdłości?
ciekawe co tam u mnie dziś pokaże monit:) mam nadzieję ze pęcherzyk dostatecznie urósłWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:05
Angelabd lubi tę wiadomość
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA