X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emfanka wrote:
    Tak :) I się udało, ale teraz leży bo miałam resztkę żelu do USG. A byłam na dodatkowej kontroli po tym przeziębieniu… Ignacy ma już prawie 7cm idealnie w wieku 13+0 :)

Powiedzieliśmy też przyjaciołom o ciąży i dostaniemy od nich łóżeczko - akurat się mają przeprowadzać więc mieli swoje (prawie nieużywane bo ich syn w większości z jimi spał ) mieli sprzedawać lub na strych wrzucić 😂 a kolorystycznie będzie nam idealnie pasowało :)

U mnie w poniedziałek wizyta wstrzymam się jeszcze kilka dni obawiam się, że nie znajdę 🙈

Super , że u Was wszystko dobrze 🙂.Tak jak mieliśmy problem z imieniem wczoraj jednogłośnie zapada decyzją będzie synek Iwo 🐻

Patisonek 25 lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    prenatalne ok
‹‹ 219 220 221 222 223
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ