Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Malwina02 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was chodziła / chodzi na basen ?

Sama myślę o jakiejś aktywności w ciąży mam w planach rozmawiać z doc 2 marca myślałam joga albo pilates basen właśnie obawiam sie infekcji najszybciej można coś złapać najgorzej jacuzzi

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W razie w mam do polecenia miejsca na pilates sprawdzone z dobrą kadrą miałam w planach ale nie spodziewałam sie ciąży bliźniaczej i nie mogłam chodzić.

Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️
    Wolne Dna płodowe Zosia,Celina
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    preg.png
  • Paniwiosna Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biobio3 wrote:
    Dziewczynka dzisiej wielki dzień wyjdzie do domu 🎉

My od jutra szpital 🙂

Co do clexany nie pomogę u mnie będą zalecenia hematologa .

Powodzenia ✊️ Może się spotkamy doc ostatnio mówił teraz każda wizyta z roważeniem ewentualnie skierowania do szpitala abym była gotowa 🙂

Biobio3 lubi tę wiadomość

Ivf
    08.09.2025 ♥️♥️
    Wolne Dna płodowe Zosia,Celina
    27.01.2026 1306 g i 1280g
    preg.png
  • Biobio3 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paniwiosna wrote:
    Powodzenia ✊️ Może się spotkamy doc ostatnio mówił teraz każda wizyta z roważeniem ewentualnie skierowania do szpitala abym była gotowa 🙂

Dokładnie nie wiem kiedy cc ale doc mówił końcówka obserwacja w szpitalu pewnie połowa / końcówka przyszłego tygodnia .Torba już czeka w przedsionku ostatnia noc 🥹🥹

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 21:45

2019 -32 tc 👼💔💔 (CC )
    Ivf 2 transfery ❌
    3 transfer 💙
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g

preg.png
‹‹ 323 324 325 326 327
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ