Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinamala wrote:PaniWiosna współczuję kolki wątrobowej moja babcia miała ataki kamicy w tym właśnie kolki .Dużo zdrówka
Na szczęście nie było powtórki swoją drogą już zapomniałam jaki to ból 🙈 po usunięciu woreczka nie miałam ani jednego ataku kilka dobrych lat w pon wizyta za tydzień kolejna ostatnia jeszcze dobre dwa tygodnie spania😃 -
Login wrote:U mnie samopoczucie bardzo dobre w porównaniu do pierwszego trymestru korzystam ile mogę nawet tęsknie za aktywnością zawodową 😂
Ten tydzień zapowiada się pięknie 💛 czekam na wizytę czy mogę sobie pozwolić na dłuższe spacery aby złapać jak najwięcej słoneczka zapewne zimna jeszcze wróci w końca w marcu ja w garncu
Login lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za kciuki.
Na szybko dzisiaj świat usłyszał płacz małego Julka całe 3600g szczęścia. Udało się ❤️ ja czuje się zaskakująco dobrze .🙂
Bezova, Login, Wiktoria●, Milka🙂, Paniwiosna, Mama_Hani, Malwina02, Emfanka, Krokodyl, Dziewczynka, Manka lubią tę wiadomość
2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
U nas dzisiaj wizyta u dr Joanny, w końcu 😅 Jednak częstotliwość co 2 tyg. to maksimum jakie jestem w stanie wytrzymać bez dłuższego USG 🙈 Podałam sobie ostatni accofil i odstawiamy w tym tygodniu prolutex. Musiałam też zmienić leki na nadnercza i jakoś od czasu zmiany codziennie dokucza mi ból głowy. Liczę że niedługo się to unormuje. Mężowi udało się znaleźć zastępstwo do Włoch, coś czuję że podczas jego nieobecności popłynę z zakupami dla córeczki 😅
-
Biobio3 wrote:Dziękujemy za kciuki.
Na szybko dzisiaj świat usłyszał płacz małego Julka całe 3600g szczęścia. Udało się ❤️ ja czuje się zaskakująco dobrze .🙂
Gratulacje 💙💙 -
Bezova wrote:U nas dzisiaj wizyta u dr Joanny, w końcu 😅 Jednak częstotliwość co 2 tyg. to maksimum jakie jestem w stanie wytrzymać bez dłuższego USG 🙈 Podałam sobie ostatni accofil i odstawiamy w tym tygodniu prolutex. Musiałam też zmienić leki na nadnercza i jakoś od czasu zmiany codziennie dokucza mi ból głowy. Liczę że niedługo się to unormuje. Mężowi udało się znaleźć zastępstwo do Włoch, coś czuję że podczas jego nieobecności popłynę z zakupami dla córeczki 😅
U mnie niby drugie dziecko ale dużo się zmieniło moje chłopaki dzisiaj wracają też poszalałam 😅 inaczej się robi wyprawkę dla chłopca inaczej dla dziewczynki 😅 -
Gratulacje dla mamy i synka💐💐 -
Gratulacje 🌹🌹 wszystkiego dobrego -
Bezova mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie 🙂
U mnie w przyszłym tygodniu 😊 Jedno zastępstwo miałam u dr T niby znam bardzo dobrze z Polnej centrum ale zapomniałam zapytać o połowę rzeczy ( wyjąć karki z pytaniami 🙈)

Szyjka już się lekko skróciła, będziemy częściej ją kontrolować. Póki co jeszcze więcej leżenia