Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Patisonek25 gratulacje dla Was! Trzymam kciuki za Malutką, niech zdrowo rośnie ❤️
Paniwiosna oznaczałam póki co raz po laparo, w ciąży jeszcze nie, bo póki co mam kilogram tylko na plusie. Hematolog mówił żeby badać jak się już zwiększy masa żeby zobaczyć czy dawka jest wystarczająca
Patisonek 25 lubi tę wiadomość
-
Biobio3 Patisonek25 gratulacje dla dzielnych mam i bobasów 🥰
My wczoraj zaliczyliśmy pierwszy spacer ,dzisiaj kolejny☀️🥀🌺🌻🌼🌷🪻
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵 -
Byłam wczoraj po drodze w Bobowózkach - gdzieś czytałam, że będą mieć promocje. Jeszcze jest bardzo wcześnie (a z drugiej strony za niektórymi modelami trzeba czekać do czerwca/lipca 😅) i się zastanawiam czy kupować. Pani mówiła że jeszcze w poniedziałek byśmy dostali - 15%. Pewnie się orientowałyście - jakiej wielkości rabat można uzyskać w sklepie? Warto dłużej poczekać? Wpadł nam w oko Espiro miloo 2.0 bo jest zgrabny, dość lekki i łatwo się go składa ale próbuję się nie nakręcać i podejść z głową 😅
-
Bezova wrote:Byłam wczoraj po drodze w Bobowózkach - gdzieś czytałam, że będą mieć promocje. Jeszcze jest bardzo wcześnie (a z drugiej strony za niektórymi modelami trzeba czekać do czerwca/lipca 😅) i się zastanawiam czy kupować. Pani mówiła że jeszcze w poniedziałek byśmy dostali - 15%. Pewnie się orientowałyście - jakiej wielkości rabat można uzyskać w sklepie? Warto dłużej poczekać? Wpadł nam w oko Espiro miloo 2.0 bo jest zgrabny, dość lekki i łatwo się go składa ale próbuję się nie nakręcać i podejść z głową 😅
Jeśli chodzi o rabaty nie pomogę ostatnio zamawialiśmy wózek z tej samej marki jaki mieliśmy poprzednio ale widziałam od 6 do 10 marca jest przedłużony dzień kobiet i 10 urodziny na Serbskiej nie wiem dokladnie czy tylko tam może będą większe rabaty ? -
AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:Oj leci leci🥹🥹 nasi synkowie już tacy duzi 🥹 Pozdrawiamy 😘co tam u Was ?
U nas wszystko dobrze jutro idę młodego do przedszkola zapisać 🥹🥹 -
Bezova wrote:Byłam wczoraj po drodze w Bobowózkach - gdzieś czytałam, że będą mieć promocje. Jeszcze jest bardzo wcześnie (a z drugiej strony za niektórymi modelami trzeba czekać do czerwca/lipca 😅) i się zastanawiam czy kupować. Pani mówiła że jeszcze w poniedziałek byśmy dostali - 15%. Pewnie się orientowałyście - jakiej wielkości rabat można uzyskać w sklepie? Warto dłużej poczekać? Wpadł nam w oko Espiro miloo 2.0 bo jest zgrabny, dość lekki i łatwo się go składa ale próbuję się nie nakręcać i podejść z głową 😅
Bezova zobacz sobie on-line czasami z różnymi rabatami wychodzi jeszcze taniej niż w sklepie .My tak zamówimy pojechaliśmy obejrzeć stacjonarnie szczególnie kolory .
https://www.bobowozki.com.pl/promocje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca, 15:41
Bezova lubi tę wiadomość
-
Ewelinamala dziękuje. Jutro muszę zrobić badania na środową wizytę .U mas również sobota na ogrodzie dzisiaj dzień prania po powrocie chłopaków kolejne dni wypoczywam w łóżku I nowy sezon Mentalisty. Jak sie czujesz ?
-
Patisonek25 jeszcze raz ogromne gratulacje 🥰🥰🥰🥰 Niech Oliwia zdrowo rośnie i zdrówka dla Ciebie 😘
-
Wiktoria● wrote:PaniWiosna i Malwina02 powodzenia na wizytach ✊️
U nas za tydzień ostatnia wizyta 😱🥹 ten tydzień na maxa się oszczędzać dziewczyny już mocno napierają na szyjkę 11 przyjęcie do szpitala koło 16 marca rozwiązanie ciąży mają ponad 2 kg ja już ledwo zipie ale coraz bliżej. ...
Biobio3, AniaAniaAnia🙂🙂🙂, Login, Wiktoria●, Malwina02, Bezova, Patisonek 25 lubią tę wiadomość
-
Patisonek25 gratulacje 😊 nasze bobasy są z tego samego dnia 🙂
2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Mamy ten model wózka i polecam 🙂
Bezova lubi tę wiadomość
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Paniwiosna wrote:U nas za tydzień ostatnia wizyta 😱🥹 ten tydzień na maxa się oszczędzać dziewczyny już mocno napierają na szyjkę 11 przyjęcie do szpitala koło 16 marca rozwiązanie ciąży mają ponad 2 kg ja już ledwo zipie ale coraz bliżej. ...
Wiem jak to było 🙈ale my kobiety mamy niezwykłą moc 💪💪 Dla mnie najtrudniejsze był okres między 36 a 37 macica jest najwyżej ucisk na przeponę masakra u Was będzie w tym czasie rozwiązanie 💪37 tc Anielka i Aleksander 1.10.2025.
Staś starszy brat -
AniaAniaAnia🙂🙂🙂 wrote:Wiem jak to było 🙈ale my kobiety mamy niezwykłą moc 💪💪 Dla mnie najtrudniejsze był okres między 36 a 37 macica jest najwyżej ucisk na przeponę masakra u Was będzie w tym czasie rozwiązanie 💪
Jeszcze dwa tygodnie 💪 wielkie ukłony dla kobiet w ciąży trojaczej i wiecej to jest dopiero ciężar -
Login wrote:My sie jeszcze zastanawiamy ciężki wybór myśleliśmy o venicci znajomi jednak nie polecają kwestia mniejszych kół jak się sprawdzają po nierównościach?
Dzisiaj byliśmy na pierwszym krótkim spacerku mieszkamy na Strzeszynie Greckim dość równe chodniki jeździ się bardzo dobrze bardziej wózek miastowy drugi był Anex Flo ale za mało opini .Jeśli mieszkacie na wsi zdecydowanie cięższe wózki.
Login lubi tę wiadomość
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4