Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja znajoma również prowadzi ciążę u lekarki z kliniki niepłodności plus Pani dr ze szpitala w którym chce rodzić 🙂
Dzisiaj do domku po południu wizyta u doc .
Wiktoria Ewelinamala powodzenia na prenatalnych u nas w przyszłym tygodniu 🙂
Malwina02 🙂
Bezova nie ma jak w domu wypoczywajcie 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia, 05:27
-
Dziewczyny powodzenia ✊️
Takie rozmowy również są potrzebne mamy różne potrzeby i sposób widzenia na dany temat 🙂
Wiktoria● lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Dziewczyny powodzenia ✊️
Takie rozmowy również są potrzebne mamy różne potrzeby i sposób widzenia na dany temat 🙂
Pewnie chociaż fakty są takie a nie inne lepiej mieć lekarza z oddziału niż nie pod różnymi względami 🙂 -
Wiktoria● wrote:Pewnie chociaż fakty są takie a nie inne lepiej mieć lekarza z oddziału niż nie pod różnymi względami 🙂
Wiesz może czy doc Iciek robi CC ? Coś mi sie obiło o uszy ,że nie operuje ale kwestia cięć o to jest pytanie .Priv 🙂 -
Mama_Hani wrote:Wiesz może czy doc Iciek robi CC ? Coś mi sie obiło o uszy ,że nie operuje ale kwestia cięć o to jest pytanie .Priv 🙂
Oj nie wiem u Niego będę tylko na trzecich prenatalnych ale mam dobrą koleżankę w ciąży którą prowadzi podpytam .Przyjęłam zaproszenie . -
Mama_Hani wrote:Wiesz może czy doc Iciek robi CC ? Coś mi sie obiło o uszy ,że nie operuje ale kwestia cięć o to jest pytanie .Priv 🙂
CC robi byłam na " Jego " oddziale przed porodem operacje ginekologiczne chyba nie ale nie jestem pewna gdzieś mi mignęło na fb ale ma tyle obowiązków poradnia badań prenatalnych ,poradnia ciąż bliźniaczych jednokosmówkowych itd i uśmiech na twarzy pamiętam do dzisiaj 😀Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
agatkaagatka wrote:CC robi byłam na " Jego " oddziale przed porodem operacje ginekologiczne chyba nie ale nie jestem pewna gdzieś mi mignęło na fb ale ma tyle obowiązków poradnia badań prenatalnych ,poradnia ciąż bliźniaczych jednokosmówkowych itd i uśmiech na twarzy pamiętam do dzisiaj 😀
Dzięki tak pytam orientacyjnie 🙂 -
Emfanka gdzieś mi umknął post z czasem bedzie lepiej 💪 moj Leoś z piersi jadł bardzo łapczywie często łapał powietrze pojawił się refluks ,kolki ,ulewanie z butelki nie mieliśmy tego problemu .
Bezova jak sie czujesz? Jutro wizyta u dr Joanny ?
Emfanka lubi tę wiadomość
-
Login wrote:U nas po wczorajszej wizycie wszystko dobrze uff w przyszłym tygodniu trzecie prenatalne wyniki nerek po lekach się poprawiają i do przodu 🙂
Super 🙂
I mnie jutro wizyta 🙂 -
U mnie spadek formy mogę spać cały dzień 🙈również czekamy na drugie badanie prenatalne mamy jutro i wiecej słońca🌞🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia, 05:22
-
Emfanka dużo sił dla Was z czasem bedzie lepiej 😘
Widzę temat lekarzy szczególnie przy chorobach współistniejących np cukrzyca ,nadciśnienie itd myślę, że warto kierować się do lekarza z oddziału szpitalnego albo mieć dodatkowo prędzej czy później i tak trafia sie na oddział ciężkie problemy z szyjką ostatecznego decyzje i tak zapadają w szpitalu
Dziewczyny powodzenie i wszystkiego dobrego 🙂
2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Michalina 🍀 wrote:Dziewczyny powodzenia na prenatalnych 🙂
Ja dzisiaj miałam wizytę od rana doc miał zmienione godziny pracy w gabinecie po wizycie wszystko dobrze już 34 tc coraz bliżej 🙂
Super 🙂
Ja czekam na moja miałam mieć 22 ale doc jakiś pilny wyjazd i mam przełożoną na 27 w przyszłym tygodniu trzecie prenatalne czas leci bardzo szybko mam wrażenie , że w tej ciąży jeszcze szybciej.
-
Mamy lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest ten lepszyWiktoria● wrote:Emfanka gdzieś mi umknął post z czasem bedzie lepiej 💪 moj Leoś z piersi jadł bardzo łapczywie często łapał powietrze pojawił się refluks ,kolki ,ulewanie z butelki nie mieliśmy tego problemu .
Bezova jak sie czujesz? Jutro wizyta u dr Joanny ?
Dziękuję. Wczoraj bardzo mnie bolało, mam wrażenie że spojenie łonowe. Wieczorem już wyłam z bólu, prosiłam męża o leki przeciwbólowe. Nie wiem czy to możliwe, że na tak wczesnym etapie już by dochodziło do rozejścia.. no i dziwne że w jeden dzień boli, a w drugi nie i tak mamy od jakiegoś czasu.
Tak jutro mamy kontrolę u dr Joanny. Miałam terminy zapisane co tydzień do kolejnej hospitalizacji ale również wpadł jakiś wyjazd służbowy i za tydzień nie będzie obecna. Spróbuję w Medicoverze przesunąć prenatalne żeby co tydzień być gdzieś na kontroli.
Mama_Hani lubi tę wiadomość
-
Bezova dzielnie walczycie dalej ✊️🙂
U mnie dzisiaj miała być planową wizyta u doc zmienione godziny na rano niestety mi nie pasowało i mam i mam w przyszłym tygodniu ale jutro drugie prenatalne 🙂
-
Bezova wrote:Mamy lepsze i gorsze dni, dzisiaj jest ten lepszy
Dziękuję. Wczoraj bardzo mnie bolało, mam wrażenie że spojenie łonowe. Wieczorem już wyłam z bólu, prosiłam męża o leki przeciwbólowe. Nie wiem czy to możliwe, że na tak wczesnym etapie już by dochodziło do rozejścia.. no i dziwne że w jeden dzień boli, a w drugi nie i tak mamy od jakiegoś czasu.
Tak jutro mamy kontrolę u dr Joanny. Miałam terminy zapisane co tydzień do kolejnej hospitalizacji ale również wpadł jakiś wyjazd służbowy i za tydzień nie będzie obecna. Spróbuję w Medicoverze przesunąć prenatalne żeby co tydzień być gdzieś na kontroli.
Mogą być początki luzowania więzadeł u mnie w pierwszej i drugiej ciąży były dość mocne bóle najlepiej działa urofizjo ćwiczenia na piłce są bóle kostno- chrzęstno- stawowe u Ciebie wiadomo odpada przytulam wiem jaki to ból .
Mama-Hani napisałam na priv odnośnie doc Ićka 🙂 -
Ewelinamala wrote:Bezova dzielnie walczycie dalej ✊️🙂
U mnie dzisiaj miała być planową wizyta u doc zmienione godziny na rano niestety mi nie pasowało i mam i mam w przyszłym tygodniu ale jutro drugie prenatalne 🙂
Na szczęście jestem z Poznania.
Ps: raz w grudniu byłam na zastępstwie u dr M dr zaczyna gabinet o 6: 40 🙉 -
Michalina 🍀 wrote:Na szczęście jestem z Poznania.
Ps: raz w grudniu byłam na zastępstwie u dr M dr zaczyna gabinet o 6: 40 🙉
Jedna z koleżanek do Niego chodzi i właśnie przed 7 😆 i pracą 🙂 dla mnie zdecydowanie za wcześnie 😆