Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Login wrote:U mnie szpital Lutycka. Aktualnie jestem pod opieką nefrologii szpitala uniwersyteckiego ale na poród zalecają Lutycką ze względu na oddział na miejscu jeśli dojdzie nadciśnienie muszę czes mierzyć czesciej i będzie wysokie to Polna powyżej 190 i tak by mnie przewieźli do 3 stopnia pewnie decyzja zapadnie w ostnich dniach 🙈
Dzięki. Myślę o porodzie do wody wstrpnie rozmawiałam z doc na ten temat ale muszę skonsultować z danym szpitalek jeden lek każdy ma swoje wewnętrzne wymogi właśnie Polna i Lutycka mają taką możliwość -
Michalina 🍀 wrote:Malwina02 również miałam epizody krwawień z nosa
Dziewczyny na końcówce ciąży macie wybrane szpitale do porodu ?
Planuje na Lutyckiej idę za moją położną ostatecznie zobaczymy 🙂
Ps : zazdroszczę możliwości porodu do wody u mnie niestety przeciwskazania i trzymam mocno kciuki za powodzenie ✊️✊️
Michalina 🍀 lubi tę wiadomość
-
Michalina 🍀 wrote:Dzięki. Myślę o porodzie do wody wstrpnie rozmawiałam z doc na ten temat ale muszę skonsultować z danym szpitalek jeden lek każdy ma swoje wewnętrzne wymogi właśnie Polna i Lutycka mają taką możliwość
Pierwsze dziecko Polna jeszcze myślę aby dać szansę szpitalowi Lutycka u mnie nadciśnienie ostatecznie zobaczymy bliżej rozwiązania na chwilę obecną ciśnienia bardzo dobre . -