Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 21 kwietnia, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzova super informacja 🥰 Co do relanium również biorę doc ostatnio zalecił ostatnie dni nie miałam potrzeby ale sen cudowny jak dziecko 😁 W pierwszej ciąży też brałam

Akacjova powtarzałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 22:33

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova 💪

Pewnie stosujesz prebiotyki na jelita dobry jest vivomix do picia plus omnibiotic panda wsmacnia mikroflorę mamy i dziecka po antybiotykach dopochwowo niestety mniejszy wybór, dobrze działa Vagine jednak w ciąży nie zalecają stosować jedynie invag itd

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    2027 powrót po ostatnie zarodki

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova to dobre wieści ❤️

Tak taśma ostateczność dziewczyna była po trzech przedwczesnych porodach po 22 tc nie byli w stanie szwem zatrzymać szyjki na taśmie się udało plus szew właśnie zależy kto zakłada. " Fajnie ,że prof ma kogoś do trzeciej opcji 🙂

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova 🙂

Mnie dr Joanna przejęła w ciąży i czułam się bardzo bardzo bardzo dobrze zaopiekowana 🙂

• Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam zapytać macie do polecenia dobrej jakości sweterki dla malucha jakieś strony ?

• Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michalina 🍀 wrote:
    Miałam zapytać macie do polecenia dobrej jakości sweterki dla malucha jakieś strony ?

https://www.lilatelier.com/pl-pl/home/?gad_source=1&gad_campaignid=21117298223&gbraid=0AAAAAqpB90xdxKdxQq6kcmGvQLDBkk507&gclid=CjwKCAjwwJzPBhBREiwAJfHRnWZcDUn8TUbmrwvKfGtKJXUvWqMobtlReWzZHwfrzA6vXa58UTH9RRoCWiwQAvD_BwE

Szukałam rzeczy z bawełny organicznej kolejna strona minimmo_ baby

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Malwina02 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Dzięki Dziewczyny za kciuki :) Macie rację, dr Joanna jest cudowna. Nawet po trudnych wizytach czułam się zaopiekowana i nie pozostawiona sama sobie. Takich lekarzy światu potrzeba ❤️

Wizyta u profesora bardzo sympatyczna, nie spodziewałam się kompletnie :) Powiedział, że pierwszy szew był założony źle, za nisko, że to nie miało jak się trzymać. Drugi szew ocenił bardzo dobrze. Mówił, że jeśli nic się dodatkowego nie wydarzy (silne skurcze, infekcja) to mamy szansę dociągnąć spokojnie do 37tc. Od czasu wypisu szyjka ma cały czas 14mm i poza lejkiem wygląda dobrze. Niestety wieczorem sprawdziłam wyniki posiewu pobieranego ostatnio w CMU i muszę trzeci raz w przeciągu ostatnich tygodni przyjąć antybiotyk.. Włączamy też nospę i być może relanium, bo ostatnio trochę częściej mnie boli. Nie ma potrzeby teraz zakładania trzeciego szwu ale gdyby była, jest ktoś kto by się podjął na innym oddziale. Profesor jak dr Joasia woli szwy przezpochwowe niż taśmę.

Bezova bardzo się cieszę, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🙂 Dr Joanna porusza niebo i ziemie aby Wam pomóc 🙂

Cd56 ,cd138✅️
    29 lat👩‍🦰 30 lat 👨

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria miałam pytać jak po prenatalnych u doc Ićka? 🙂

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Wiktoria miałam pytać jak po prenatalnych u doc Ićka? 🙂

Bardzo dobrze 🙂 W razie umówiliśmy się ,że mnie weźmie do siebie na oddział jednak wole mieć lekarza decyzyjnego w szpitalu

Jak sie czujesz ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 09:33

Mama_Hani lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 22 kwietnia, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria dzięki 🙂

Czy któraś z Was wie kiedy trzeba odstawić clexane przed znieczuleniem dokanałowym ?

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Bardzo dobrze 🙂 W razie umówiliśmy się ,że mnie weźmie do siebie na oddział jednak wole mieć lekarza decyzyjnego w szpitalu

Jak sie czujesz ?

Moje samopoczucie bardzo dobre jedynie coraz ciężej I bezsenne noce ..... Jak u Ciebie ?

Michalina enoxaparyna 40 mg / d 12 h przerwy przed zabiegiem i bardzo ważne mało sie o tym mówi w kontekście porodu i ewentualnego znieczulenia większe dawki musi być 24 h !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia, 10:27

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Moje samopoczucie bardzo dobre jedynie coraz ciężej I bezsenne noce ..... Jak u Ciebie ?

Michalina enoxaparyna 40 mg / d 12 h przerwy przed zabiegiem i bardzo ważne mało sie o tym mówi w kontekście porodu i ewentualnego znieczulenia większe dawki musi być 24 h !!

Tto super 🙂 U mnie również bardzo dobrze 🙂 Zaraz śmigam na yoge .Zobaczymy co mi doc Iciek poeie w 34 tc na szczęście ślub przyjaciółki mam wcześniej 🙂

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova bardzo sie ciesze 🙂

Ja byłam u dr Joanny na kontroli po porodzie u doc B dwa razy mi odwołali bo coś nie ukrywam trochę mnie to irytuje najpierw ciąża teraz wizyty ale ważne, że wszystko ok 🙂

Bezova lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Bezova bardzo sie ciesze 🙂

Ja byłam u dr Joanny na kontroli po porodzie u doc B dwa razy mi odwołali bo coś nie ukrywam trochę mnie to irytuje najpierw ciąża teraz wizyty ale ważne, że wszystko ok 🙂

Przykro mi . Też miałam dwa razy przekładaną wizytę w ciąży od powrotu doc co zrobić u mnie bliżej niż dalej. Pozdrowienia dla Ciebie i synka 🙂

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Przykro mi . Też miałam dwa razy przekładaną wizytę w ciąży od powrotu doc co zrobić u mnie bliżej niż dalej. Pozdrowienia dla Ciebie i synka 🙂

Zostanę już u dr Joanny pół ciąży mi prowadziła dobrze się poznałyśmy 🙂

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:
    Zostanę już u dr Joanny pół ciąży mi prowadziła dobrze się poznałyśmy 🙂

Powodzenia na " nowym " 🙂

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciekawe info dla posiadaczek pakietu w Medicover. Dzisiaj dzwonili żeby odwołać drugie prenatalne u dra Gutaja i zaproponowali jakiś słaby termin. Okazało się, że w ramach pakietu można udać się na badania również do Medfemina albo do Neomedica. Tylko trzeba mieć skierowanie na badanie zewnętrzne. Ja już sobie podaruję żeby ograniczyć liczbę wizyt (chociaż brak zdjęcia 3d smuci). Może wykorzystam do trzecich prenatalnych jeśli będę poza szpitalem.

Wiktoria● lubi tę wiadomość

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Dziewczyny ciekawe info dla posiadaczek pakietu w Medicover. Dzisiaj dzwonili żeby odwołać drugie prenatalne u dra Gutaja i zaproponowali jakiś słaby termin. Okazało się, że w ramach pakietu można udać się na badania również do Medfemina albo do Neomedica. Tylko trzeba mieć skierowanie na badanie zewnętrzne. Ja już sobie podaruję żeby ograniczyć liczbę wizyt (chociaż brak zdjęcia 3d smuci). Może wykorzystam do trzecich prenatalnych jeśli będę poza szpitalem.

Bezova nie wiem jak to wyglada na RILE za czasów pierwszej ciąży sporo czasu spędziłam w szpitalu były dziewczyny które leżały po kilka miesięcy ciągiem i poprostu poprosiły o jedno usg 3d ALE wszystko zależy na kogo trafisz z tego co pamietam pokój badań przed porodówka nie każdy ma taką możliwość w gabinecie sporo zależy od obecności perinatologów na oddziale czy wysyłają gdzieś dalej na szczegółowe usg

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Bezova nie wiem jak to wyglada na RILE za czasów pierwszej ciąży sporo czasu spędziłam w szpitalu były dziewczyny które leżały po kilka miesięcy ciągiem i poprostu poprosiły o jedno usg 3d ALE wszystko zależy na kogo trafisz z tego co pamietam pokój badań przed porodówka nie każdy ma taką możliwość w gabinecie sporo zależy od obecności perinatologów na oddziale czy wysyłają gdzieś dalej na szczegółowe usg
    Dziękuję za info! Będę pytać w takim razie. Albo czy prenatalne możemy chociaż zrobić w budynku przychodni, bo USG oddziałowe jest średniej jakości, co ostatnio lekarz przy drugich prenatalnych często podkreślał

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Dziękuję za info! Będę pytać w takim razie. Albo czy prenatalne możemy chociaż zrobić w budynku przychodni, bo USG oddziałowe jest średniej jakości, co ostatnio lekarz przy drugich prenatalnych często podkreślał

Według mnie nie inny budynek oddzielne rejestracje będąc na oddziele szpital musi zapewnić niezbędne procedury diagnostyczne itd

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ