Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu był jeden aparat usg określony jako mercedes jeden z lepszych niestety nie pamietam który oddział albo pokój badań.

Ewelinamala, OlgaW lubią tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️
    2027 powrót po ostatnie zarodki

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova jak się ogólnie czujesz ?

Sama jestem ciekawa jak to będzie dalej u doc ale trzeba myśleć o sobie i w razie w umówiłam się do byłej Pani dr powiedziała, że w razie w bez problemu mi pomoże jednak wolę mieć jakiś plan awaryjny 🙂

OlgaW, agatkaagatka, Paniwiosna lubią tę wiadomość

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala kochana a Ty jak sie czujesz ?

Nie mogę znaleźć miejsca prawda najtrudniejsze jest tym którzy zostają uwielbiałam pomagać razem z Łukaszem Litewka( zapewne spora część znała ) była ogromną radość i szczęście życie jest bardzo niesprawiedliwe 💔 przepraszam ale musiałam

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

Nie mogę znaleźć miejsca prawda najtrudniejsze jest tym którzy zostają uwielbiałam pomagać razem z Łukaszem Litewka( zapewne spora część znała ) była ogromną radość i szczęście życie jest bardzo niesprawiedliwe 💔 przepraszam ale musiałam

Jakie życie jest nieprzewidywalne i kruche trudno pojąć rozumem 💔 wiele łez wzruszeń piękna misja życia ❤️ znam i bardzo ciężko uwierzyć.

agatkaagatka lubi tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

Tak jeszcze pozostawił wiele wskazówek jak ten świat poukładać bez Niego pamiętając o Jego misji ❤️

Login lubi tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🖤🖤🖤🖤

Weronika raz lepiej innym razem gorzej ostatnio słabiej duże leżę liczę, że niedługo będzie można wypoczywać na tarasie 🙂

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Tak jeszcze pozostawił wiele wskazówek jak ten świat poukładać bez Niego pamiętając o Jego misji ❤️

Jeszcze jest wiele dobra do zrobienia ❤️

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    🖤🖤🖤🖤

Weronika raz lepiej innym razem gorzej ostatnio słabiej duże leżę liczę, że niedługo będzie można wypoczywać na tarasie 🙂

Tak 🥰

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka powiedzenia zapewne będzie bardzo dobrze u Pani dr 🙂

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
    2026 powrót do starań ⏳️
  • agatkaagatka Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

💔 Nie potrafie znaleźć odpowiednich słów

Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
    2 x ivf
    FET❄️5.1.1.
    🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
    2026 powrót do starań ⏳️
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala wrote:
    Bezova jak się ogólnie czujesz ?

Sama jestem ciekawa jak to będzie dalej u doc ale trzeba myśleć o sobie i w razie w umówiłam się do byłej Pani dr powiedziała, że w razie w bez problemu mi pomoże jednak wolę mieć jakiś plan awaryjny 🙂
    Dziękuję, stabilnie. Byłam u fizjo uro, śmiało teraz też mogę polecić Patrycję Dykiel-Grzeskowiak :) Popracowalysmy tyle ile się dało żeby było bezpiecznie. Możliwe, że kolejne wizyty będą w domu, bo ma do nas kilka kroków, a jednak sytuacja taka, że lepiej żebym wychodziła jak najmniej. Odliczam powoli dni do powrotu na oddział i mam nadzieję, że będzie mi jeszcze dane wrócić do domu. Jednak swoje łóżko i łazienka to komfort. Dostałam dzisiaj paczkę różnych rzeczy połogowych i do karmienia po kuzynce, która niedawno rodziła. Mam ochotę wrócić do wyprawkowych zakupów ale czekam na pewniejszy moment. Mam wrażenie, że brzuch teraz rośnie z godziny na godzinę 😅 Zobaczymy w czwartek ile Emi przybrała. Z dobrych rzeczy zaczęłam regularnie mierzyć cukier i wydaje się, że wszystko jest w normie ☺️ Wyniki lepsze niż przed ciążą na glucophage'u.

preg.png
  • Emfanka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Dziękuję, stabilnie. Byłam u fizjo uro, śmiało teraz też mogę polecić Patrycję Dykiel-Grzeskowiak :) Popracowalysmy tyle ile się dało żeby było bezpiecznie. Możliwe, że kolejne wizyty będą w domu, bo ma do nas kilka kroków, a jednak sytuacja taka, że lepiej żebym wychodziła jak najmniej. Odliczam powoli dni do powrotu na oddział i mam nadzieję, że będzie mi jeszcze dane wrócić do domu. Jednak swoje łóżko i łazienka to komfort. Dostałam dzisiaj paczkę różnych rzeczy połogowych i do karmienia po kuzynce, która niedawno rodziła. Mam ochotę wrócić do wyprawkowych zakupów ale czekam na pewniejszy moment. Mam wrażenie, że brzuch teraz rośnie z godziny na godzinę 😅 Zobaczymy w czwartek ile Emi przybrała. Z dobrych rzeczy zaczęłam regularnie mierzyć cukier i wydaje się, że wszystko jest w normie ☺️ Wyniki lepsze niż przed ciążą na glucophage'u.

Nawet nie wie jak się cieszę! Jestem tu rzadziej ale mocno trzymam za Was kciuki!!!

Za resztę dziewczyn również:)

Dr Joanna to złoto, pamiętam jak szliśmy na pierwszą wizytę i zastanawiałam się czy u niej zostaniemy i jak będzie :) i to była najlepsza decyzja

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
    ✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
    ✅ wszystkie prenatalne prawidłowe
  • Login Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:

Dobra informacja, że cukry ok .U mnie na 10 mg również dobre jak miałam wlewy dożylne cukier kosmiczny aczkolwiek idzie mi nadcisnienie ostatnio coraz wyższe doc kazał mierzyć do pon co dwie godziny. Cukier i ciśnienie może wywalić podczas brania sterydów szczególnie większe dawki

Ps : mi również zmienili godzinę wizyty w poniedziałek u doc na szczęście tylko inna godzina 🙂

preg.png
  • Login Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:

💔💔

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Dobra informacja, że cukry ok .U mnie na 10 mg również dobre jak miałam wlewy dożylne cukier kosmiczny aczkolwiek idzie mi nadcisnienie ostatnio coraz wyższe doc kazał mierzyć do pon co dwie godziny. Cukier i ciśnienie może wywalić podczas brania sterydów szczególnie większe dawki

Ps : mi również zmienili godzinę wizyty w poniedziałek u doc na szczęście tylko inna godzina 🙂

U mnie w poniedziałek bez zmian powodzenia ✊ Jak coś z chęcią pomogę z ewentualną zamianą terminu jeśli będzie potrzeba mi ogólnie obojętnie mąż odbiera i zawozi syna również mam częściej wizyty 🙂

Bezova 💪 Brałam metformine dobre 4 lata dwa lata temu odstawiłam na rzecz diety ,sportu itd na chwilą obecną bardzo dobrze .

Jestem ciekawa jak jutro wyjadą przepływy jeszcze dwa tygodnie bym chciała być na chodzie za tydzień muszę siebie zrobić na bóstwo kolejny tydzień przyjaciółkę na ślub i fajrant 🤪

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Login Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    U mnie w poniedziałek bez zmian powodzenia ✊ Jak coś z chęcią pomogę z ewentualną zamianą terminu jeśli będzie potrzeba mi ogólnie obojętnie mąż odbiera i zawozi syna również mam częściej wizyty 🙂

Bezova 💪 Brałam metformine dobre 4 lata dwa lata temu odstawiłam na rzecz diety ,sportu itd na chwilą obecną bardzo dobrze .

Jestem ciekawa jak jutro wyjadą przepływy jeszcze dwa tygodnie bym chciała być na chodzie za tydzień muszę siebie zrobić na bóstwo kolejny tydzień przyjaciółkę na ślub i fajrant 🤪

Dzięki 🙂

Co do śp Łukasza koleżanki znajomi potrzebowali pomocy dla synka zbiórka stała miesiącami pomógł nagłośnik w bardzo krótkim czasie udało się zebrać niecałe dwa miliony i zakończyć zbiórkę po zadzwonił i powiedział ja zrobiłem swoje teraz wy działajcie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 14:26

preg.png
  • Słoneczko🌼 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova z tego co przeczytałam robiłaś Felia Test ile czekałaś na wyniki ? Z góry dziękuję za odpowiedź

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko🌼 wrote:
    Bezova z tego co przeczytałam robiłaś Felia Test ile czekałaś na wyniki ? Z góry dziękuję za odpowiedź
    5 dni roboczych :)

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Dzięki 🙂

Co do śp Łukasza koleżanki znajomi potrzebowali pomocy dla synka zbiórka stała miesiącami pomógł nagłośnik w bardzo krótkim czasie udało się zebrać niecałe dwa miliony i zakończyć zbiórkę po zadzwonił i powiedział ja zrobiłem swoje teraz wy działajcie.

Teraz piękne rzeczy robi latwogang ❤️ dzisiaj mamy z koleżankami babski dzień chlopaki z dziećmi pojechali grać w piłkę a my z przerwami oglądamy i kibicujemy .

Bezova, Mama_Hani lubią tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 25.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ❤️ serce rośnie ❤️

Wiktoria● lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ