Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
W szpitalu był jeden aparat usg określony jako mercedes jeden z lepszych niestety nie pamietam który oddział albo pokój badań.
Ewelinamala, OlgaW lubią tę wiadomość
-
Bezova jak się ogólnie czujesz ?
Sama jestem ciekawa jak to będzie dalej u doc ale trzeba myśleć o sobie i w razie w umówiłam się do byłej Pani dr powiedziała, że w razie w bez problemu mi pomoże jednak wolę mieć jakiś plan awaryjny 🙂
OlgaW, agatkaagatka, Paniwiosna lubią tę wiadomość
-
Ewelinamala kochana a Ty jak sie czujesz ?
Nie mogę znaleźć miejsca prawda najtrudniejsze jest tym którzy zostają uwielbiałam pomagać razem z Łukaszem Litewka( zapewne spora część znała ) była ogromną radość i szczęście życie jest bardzo niesprawiedliwe 💔 przepraszam ale musiałam -
Wiktoria● wrote:Ewelinamala kochana a Ty jak sie czujesz ?
Nie mogę znaleźć miejsca prawda najtrudniejsze jest tym którzy zostają uwielbiałam pomagać razem z Łukaszem Litewka( zapewne spora część znała ) była ogromną radość i szczęście życie jest bardzo niesprawiedliwe 💔 przepraszam ale musiałam
Jakie życie jest nieprzewidywalne i kruche trudno pojąć rozumem 💔 wiele łez wzruszeń piękna misja życia ❤️ znam i bardzo ciężko uwierzyć.
agatkaagatka lubi tę wiadomość
-
Nie mogę znaleźć miejsca prawda najtrudniejsze jest tym którzy zostają uwielbiałam pomagać razem z Łukaszem Litewka( zapewne spora część znała ) była ogromną radość i szczęście życie jest bardzo niesprawiedliwe 💔 przepraszam ale musiałam
Tak jeszcze pozostawił wiele wskazówek jak ten świat poukładać bez Niego pamiętając o Jego misji ❤️
Login lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Tak jeszcze pozostawił wiele wskazówek jak ten świat poukładać bez Niego pamiętając o Jego misji ❤️
Jeszcze jest wiele dobra do zrobienia ❤️ -
Ewelinamala wrote:🖤🖤🖤🖤
Weronika raz lepiej innym razem gorzej ostatnio słabiej duże leżę liczę, że niedługo będzie można wypoczywać na tarasie 🙂
Tak 🥰 -
Dziewczynka powiedzenia zapewne będzie bardzo dobrze u Pani dr 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
💔 Nie potrafie znaleźć odpowiednich słówStarania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
Dziękuję, stabilnie. Byłam u fizjo uro, śmiało teraz też mogę polecić Patrycję Dykiel-GrzeskowiakEwelinamala wrote:Bezova jak się ogólnie czujesz ?
Sama jestem ciekawa jak to będzie dalej u doc ale trzeba myśleć o sobie i w razie w umówiłam się do byłej Pani dr powiedziała, że w razie w bez problemu mi pomoże jednak wolę mieć jakiś plan awaryjny 🙂
Popracowalysmy tyle ile się dało żeby było bezpiecznie. Możliwe, że kolejne wizyty będą w domu, bo ma do nas kilka kroków, a jednak sytuacja taka, że lepiej żebym wychodziła jak najmniej. Odliczam powoli dni do powrotu na oddział i mam nadzieję, że będzie mi jeszcze dane wrócić do domu. Jednak swoje łóżko i łazienka to komfort. Dostałam dzisiaj paczkę różnych rzeczy połogowych i do karmienia po kuzynce, która niedawno rodziła. Mam ochotę wrócić do wyprawkowych zakupów ale czekam na pewniejszy moment. Mam wrażenie, że brzuch teraz rośnie z godziny na godzinę 😅 Zobaczymy w czwartek ile Emi przybrała. Z dobrych rzeczy zaczęłam regularnie mierzyć cukier i wydaje się, że wszystko jest w normie ☺️ Wyniki lepsze niż przed ciążą na glucophage'u.
-
Bezova wrote:Dziękuję, stabilnie. Byłam u fizjo uro, śmiało teraz też mogę polecić Patrycję Dykiel-Grzeskowiak
Popracowalysmy tyle ile się dało żeby było bezpiecznie. Możliwe, że kolejne wizyty będą w domu, bo ma do nas kilka kroków, a jednak sytuacja taka, że lepiej żebym wychodziła jak najmniej. Odliczam powoli dni do powrotu na oddział i mam nadzieję, że będzie mi jeszcze dane wrócić do domu. Jednak swoje łóżko i łazienka to komfort. Dostałam dzisiaj paczkę różnych rzeczy połogowych i do karmienia po kuzynce, która niedawno rodziła. Mam ochotę wrócić do wyprawkowych zakupów ale czekam na pewniejszy moment. Mam wrażenie, że brzuch teraz rośnie z godziny na godzinę 😅 Zobaczymy w czwartek ile Emi przybrała. Z dobrych rzeczy zaczęłam regularnie mierzyć cukier i wydaje się, że wszystko jest w normie ☺️ Wyniki lepsze niż przed ciążą na glucophage'u.
Nawet nie wie jak się cieszę! Jestem tu rzadziej ale mocno trzymam za Was kciuki!!!
Za resztę dziewczyn również
Dr Joanna to złoto, pamiętam jak szliśmy na pierwszą wizytę i zastanawiałam się czy u niej zostaniemy i jak będzie
i to była najlepsza decyzja
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
✅ wszystkie prenatalne prawidłowe -
Bezova wrote:Dziękuję, stabilnie. Byłam u fizjo uro, śmiało teraz też mogę polecić Patrycję Dykiel-Grzeskowiak
Dobra informacja, że cukry ok .U mnie na 10 mg również dobre jak miałam wlewy dożylne cukier kosmiczny aczkolwiek idzie mi nadcisnienie ostatnio coraz wyższe doc kazał mierzyć do pon co dwie godziny. Cukier i ciśnienie może wywalić podczas brania sterydów szczególnie większe dawki
Ps : mi również zmienili godzinę wizyty w poniedziałek u doc na szczęście tylko inna godzina 🙂 -
💔💔 -
Login wrote:Dobra informacja, że cukry ok .U mnie na 10 mg również dobre jak miałam wlewy dożylne cukier kosmiczny aczkolwiek idzie mi nadcisnienie ostatnio coraz wyższe doc kazał mierzyć do pon co dwie godziny. Cukier i ciśnienie może wywalić podczas brania sterydów szczególnie większe dawki
Ps : mi również zmienili godzinę wizyty w poniedziałek u doc na szczęście tylko inna godzina 🙂
U mnie w poniedziałek bez zmian powodzenia ✊ Jak coś z chęcią pomogę z ewentualną zamianą terminu jeśli będzie potrzeba mi ogólnie obojętnie mąż odbiera i zawozi syna również mam częściej wizyty 🙂
Bezova 💪 Brałam metformine dobre 4 lata dwa lata temu odstawiłam na rzecz diety ,sportu itd na chwilą obecną bardzo dobrze .
Jestem ciekawa jak jutro wyjadą przepływy jeszcze dwa tygodnie bym chciała być na chodzie za tydzień muszę siebie zrobić na bóstwo kolejny tydzień przyjaciółkę na ślub i fajrant 🤪 -
Wiktoria● wrote:U mnie w poniedziałek bez zmian powodzenia ✊ Jak coś z chęcią pomogę z ewentualną zamianą terminu jeśli będzie potrzeba mi ogólnie obojętnie mąż odbiera i zawozi syna również mam częściej wizyty 🙂
Bezova 💪 Brałam metformine dobre 4 lata dwa lata temu odstawiłam na rzecz diety ,sportu itd na chwilą obecną bardzo dobrze .
Jestem ciekawa jak jutro wyjadą przepływy jeszcze dwa tygodnie bym chciała być na chodzie za tydzień muszę siebie zrobić na bóstwo kolejny tydzień przyjaciółkę na ślub i fajrant 🤪
Dzięki 🙂
Co do śp Łukasza koleżanki znajomi potrzebowali pomocy dla synka zbiórka stała miesiącami pomógł nagłośnik w bardzo krótkim czasie udało się zebrać niecałe dwa miliony i zakończyć zbiórkę po zadzwonił i powiedział ja zrobiłem swoje teraz wy działajcie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 14:26
-
Bezova z tego co przeczytałam robiłaś Felia Test ile czekałaś na wyniki ? Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Login wrote:Dzięki 🙂
Co do śp Łukasza koleżanki znajomi potrzebowali pomocy dla synka zbiórka stała miesiącami pomógł nagłośnik w bardzo krótkim czasie udało się zebrać niecałe dwa miliony i zakończyć zbiórkę po zadzwonił i powiedział ja zrobiłem swoje teraz wy działajcie.
Teraz piękne rzeczy robi latwogang ❤️ dzisiaj mamy z koleżankami babski dzień chlopaki z dziećmi pojechali grać w piłkę a my z przerwami oglądamy i kibicujemy .
Bezova, Mama_Hani lubią tę wiadomość