Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktoria● wrote:Na ten tydzień niestety nie pomogę
Dziewczynki jakie plany na majówkę? 😊 Zapowiada się piękna pogoda bynajmniej Poznań i okolice
U nas mąż z Hanią pojechali nad morze ja z moim teamem z pracy mamy kilka dni dla siebie 🙂
ewelina_30 lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:U nas mąż z Hanią pojechali nad morze ja z moim teamem z pracy mamy kilka dni dla siebie 🙂
Przyjemności i pielęgnujcie ten wspólnie spędzony czas 🙂
Mama_Hani lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:Przyjemności i pielęgnujcie ten wspólnie spędzony czas 🙂
Dziękujemy
Ps: mam pytanie na priv wysłałam zaproszenie
Wiktoria● lubi tę wiadomość
-
Login wrote:Dziewczyny zanim zaczniemy majówkę macie do polecenia nosidła dla bobasa ?
U mnie
https://kavkababy.com/pl/p/-KAVKA-handy-PRO-beige-linen-nosidelko-regulowane-/1287 -
Login wrote:Dziewczyny zanim zaczniemy majówkę macie do polecenia nosidła dla bobasa ?
Wstawiam tabelkę
U nas nosidło nr 1
https://zapodaj.net/plik-wmxklIjn1i
-
U nas po wizycie chyba ok. Emilka ładnie rośnie, szew trzyma ale lejek się powiększył. We wtorek mam iść na oddział porobić badania i zobaczymy co powiedzą. W razie czego będziemy się przenosić na oddział prof. Ożegowskiej żeby założyć trzeci szew. Nie widać już zakażenia w wodach płodowych, wcześniej był taki osad przy szyjce. Kurcze dobrze by było jeszcze chociaż dwa miesiące wytrzymać..
-
Bezova wrote:U nas po wizycie chyba ok. Emilka ładnie rośnie, szew trzyma ale lejek się powiększył. We wtorek mam iść na oddział porobić badania i zobaczymy co powiedzą. W razie czego będziemy się przenosić na oddział prof. Ożegowskiej żeby założyć trzeci szew. Nie widać już zakażenia w wodach płodowych, wcześniej był taki osad przy szyjce. Kurcze dobrze by było jeszcze chociaż dwa miesiące wytrzymać..
Bezova tak pięknie dajecie radę 💪💪💪mocne kciuki za jeszcze trochę 💪💪 Z ciekawości prof Ożegowska na dwa oddziały jak nie trzy PRIM 2 tak gdzie doc Iciek i w razie w ja PRIM 1 ? Pododdział obserwacyjny ?
Słoneczko🌼, Bezova lubią tę wiadomość
-
W sumie nie wiem jaki oddział ale dr Banach potencjalnie ma doświadczenie ze szwami.Wiktoria● wrote:Bezova tak pięknie dajecie radę 💪💪💪mocne kciuki za jeszcze trochę 💪💪 Z ciekawości prof Ożegowska na dwa oddziały jak nie trzy PRIM 2 tak gdzie doc Iciek i w razie w ja PRIM 1 ? Pododdział obserwacyjny ?
-
Wiktoria● wrote:Bezova tak pięknie dajecie radę 💪💪💪mocne kciuki za jeszcze trochę 💪💪 Z ciekawości prof Ożegowska na dwa oddziały jak nie trzy PRIM 2 tak gdzie doc Iciek i w razie w ja PRIM 1 ? Pododdział obserwacyjny ?
Najprawdopodobniej ODO diagnostyczno obserwacyjny mały kameralny oddział PRIM 1 nie PRIM 2 również nie przypominam sobie aczkolwiek było trochę zmian lekarze przechodzili na inne oddziały .
Bezova lubi tę wiadomość
-
Wiktoria najbardziej się obawiam jaki bedzie drugi synek pod względem nocy i temperamentu 🙈 U mas dziadkowie bardzo daleko najwyżej bede sie wspierać pomocą niani na niektore noce podczas nieobecności męża czas pokaże 🙂
Pisałaś, że masz baby shower pięknej imprezki 🥰 -
Ewelinamala pewnie jak są możliwości takie potrzeby trzeba ułatwiać sobie życie i prosić o pomoc 🙂
Tak dzisiaj się bawimy 😍😍 pogoda dopisuje
Bezova nie kojarze ale jak to się mówi " sukces ma wielu ojców " kroczek po kroczku i oby jak najdłużej 💪💪 -
Dziewczyny pewnie część z Waj już wie weszły nowe badania naukowe i mamy coraz wiecej potwierdzonych info chociaż nadal ograniczone NAC w przypadku endometriozy kolejny dobry skuteczny suplement nawet w kontekście zmniejszenia torbieli endometrailnych
agatkaagatka lubi tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Dziewczyny pewnie część z Waj już wie weszły nowe badania naukowe i mamy coraz wiecej potwierdzonych info chociaż nadal ograniczone NAC w przypadku endometriozy kolejny dobry skuteczny suplement nawet w kontekście zmniejszenia torbieli endometrailnych
Potwierdzam 🙂 U mnie dzięki celowanej suplementacji wrócił cykl miesiączkowy do takiego stopnia ,że wiedziałam kwestia pół godziny czasami kilka godzin dostane miesiączkę oczywiście jeszcze inne działania