Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję jest i było cudownie 🥰 chociaż muszę chwilę odpocząć jednak brzuch zza mocno spina .
Mama-Hani u mnie również suple praca na dwa lata ( u mnie ) ale wyszłam na prostą 💪 Nie mogę się doczekać porodu liczę, że moje konsekwente ćwiczenia na siłowni ,pilates przyniosą dobre rezultaty pierwszy poród bez świadomości ciała i oddechu masakra prawie cały krzyczałam w niebogłosy 🫣🫣🤪🤪
Ewelinamala, Bezova lubią tę wiadomość
-
Wiktoria ja co prawda nie wspominam swojego porodu najgorzej ale wykupiłam sporo kursów jest wiele rzeczy do poprawienia nawet jak skończy sie cc wiedzy nigdy za wiele 💪💪
-
Chwilkę mnie nie było 🙂
Bezova ✊️✊️ za jak najdłużej czas Emilki w brzuszku
Za resztę dziewczyn również mocne ✊️✊️
Wiktoria● lubi tę wiadomość
2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Ewelinamala wrote:Wiktoria ja co prawda nie wspominam swojego porodu najgorzej ale wykupiłam sporo kursów jest wiele rzeczy do poprawienia nawet jak skończy sie cc wiedzy nigdy za wiele 💪💪
Tym razem mocno postawiłam na edukacje ,formy łagodzenia bólu itd znalazłam kursy położnych z Warszawy zobaczymy czas zferyfikuje 🙂 -
Wiktoria już wiesz gdzie będziesz rodziła? Ostatnio jakiś matrix 🫣 moja pierwsza pani dr ginekolog od niedawna przeszła na SW Rodzine lata pracowała na Polnej w razie w też mi zrobi planowe cc gdzieś mi mignęło info o zmianach kadry na Lutyckiej 🫣
-
Ewelinamala wrote:Wiktoria już wiesz gdzie będziesz rodziła? Ostatnio jakiś matrix 🫣 moja pierwsza pani dr ginekolog od niedawna przeszła na SW Rodzine lata pracowała na Polnej w razie w też mi zrobi planowe cc gdzieś mi mignęło info o zmianach kadry na Lutyckiej 🫣
Czyli udany czas 🙂
Pisałam z" moją" położną ogólnie praca zespołu porodowego się nie zmieniła jest zespół dr Rajewskiego dr Gawron i jeszcze inni pozostali lekarze już od dłuższego czasu nie pracowali na bloku porodowym jak widać problemy są w każdym szpitalu .Jestem spokojna zostaje Lutycka jeśli nie będzie konieczności Polnej jeszcze zobaczymy co powie doc Iciek w 34 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja, 08:27
Ewelinamala lubi tę wiadomość
-
Też mi się rzucił w oczy post pożegnalny lekarzy z Lutyckiej.. Oby dalej oddział się rozwijał.
Wiktoria super, że imprezka się udała ❤️
Dzięki Dziewczyny za kciuki, liczę że szybko wrócę do domu. Powoli zaczynam znów myśleć o wyprawce, robię wizualizacje pokoiku Emi z chatem. Narazie zbieram listę zakupów w excelu i zacznę zamawiać jak będziemy w bezpieczniejszym momencie. Jedynie z ubrankami nie umiem się powstrzymać ☺️ No i nie wiem co z mebelkami. Jestem niska i popularna komoda hemnes raczej mi nie przypasuje jak postawię na niej przewijak. Naczytałam się że w sumie lepsza jest szafa z wieszakami i trudno się nie zgodzić. Przy większych rozmiarach trudno zachować porządek w szufladach. Trzeba by było już zaklepać termin u stolarza 🙈 Łóżeczko też problematyczne. Chciałabym mieć dostawkę w sypialni ale chcę też kupić monitor oddechu, a ten raczej nie działa zbyt dobrze przy miękkim dnie.. Inwestowałyście w przewijak Leander? Czasami mam wrażenie, że to jedyne co jest polecane i każdy inny porównywany jest właśnie z tą firmą.
Wiktoria● lubi tę wiadomość
-
Bezova wrote:Też mi się rzucił w oczy post pożegnalny lekarzy z Lutyckiej.. Oby dalej oddział się rozwijał.
Wiktoria super, że imprezka się udała ❤️
Dzięki Dziewczyny za kciuki, liczę że szybko wrócę do domu. Powoli zaczynam znów myśleć o wyprawce, robię wizualizacje pokoiku Emi z chatem. Narazie zbieram listę zakupów w excelu i zacznę zamawiać jak będziemy w bezpieczniejszym momencie. Jedynie z ubrankami nie umiem się powstrzymać ☺️ No i nie wiem co z mebelkami. Jestem niska i popularna komoda hemnes raczej mi nie przypasuje jak postawię na niej przewijak. Naczytałam się że w sumie lepsza jest szafa z wieszakami i trudno się nie zgodzić. Przy większych rozmiarach trudno zachować porządek w szufladach. Trzeba by było już zaklepać termin u stolarza 🙈 Łóżeczko też problematyczne. Chciałabym mieć dostawkę w sypialni ale chcę też kupić monitor oddechu, a ten raczej nie działa zbyt dobrze przy miękkim dnie.. Inwestowałyście w przewijak Leander? Czasami mam wrażenie, że to jedyne co jest polecane i każdy inny porównywany jest właśnie z tą firmą.
https://woodies.pl/produkt/mini-lozeczko-side-crib-90x40-vintage/?gad_source=1&gad_campaignid=23311025007&gbraid=0AAAAADSRvM5b9bkP9lWHKnoiODq5Q9Otl&gclid=CjwKCAjw5NvPBhAoEiwA_2egflSoyl-8tYtQs866MmzmaWl00lEi4SMzjBdNymuI1a8BHPHnciCQtxoCSRwQAvD_BwE
Tym razem postawiłam na mini łóżeczko jako dostawkę wybraliśmy takie i osobne do pokoju Zojki zobaczymy czy się sprawdzi .Z Leosiem miałam kosz mojżesza nie sprawdził mam się na nocki za to do salonu zamówiłam dostawkę będzie na dłużej .Tak zainwestowałam prawie 600 zł 🙈 ale serio nie ma się do czego doczepić koleżanki również zadowolone 🙂 -
My mamy przewijak Leander kupiony na vinted z Dani - w stanie idealnym - i mocno polecam

Przyjaciółka też kupiła - poprzednio miała takie zwykłe - i też czuje różnicę
🙍♂️88' 🙍♀️89'. 🐶😸😸
06.2022 💉 IVF krótki protokół
2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌
08.2022 💉 IVF krótki protokół
4 zarodki - 1 prawidłowy
Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami
04.2023 transfer nieudany 💔
08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty
Zmiana kliniki
01.2025 💉 IVF krótki protokół
5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️
03.2025 laparoskopia zwiadowcza
usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
❄️ 5.1.1 transfer 9.06
beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
✅ 02.07 mamy serduszko
✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
✅ wszystkie prenatalne prawidłowe -
Bezova również mamy na dole mam inny jest różnica teraz na dół dokupie drugi Leander.Warto zainwestować albo właśnie z vindet czy coś.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja, 22:13
-
Również mamy chociaż trochę się zastanawiałam czy jest sens wydawać aż tyle na przewijak jak przyszedł po dotyku itd 10/10 🙂
-
Mama_Hani wrote:Odnośnie Lutyckiej szykują się zmiany kadrowe aby jeszcze lepiej rozwijać położnictwo i reszte oddziałów 🙂
Ja to już się gubię w tym wszystkim 🤣 Dr Rajewski nigdy bym nie powiedziała, że zmieni szpital moja Pani dr również jej mąż został na Polnej chyba na 100% nie jestem pewna 🙈 -
Ewelinamala wrote:Ja to już się gubię w tym wszystkim 🤣 Dr Rajewski nigdy bym nie powiedziała, że zmieni szpital moja Pani dr również jej mąż został na Polnej chyba na 100% nie jestem pewna 🙈
Z ciekawości mogę dopytać która Pani dr ?