Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktoria● wrote:Teraz piękne rzeczy robi latwogang ❤️ dzisiaj mamy z koleżankami babski dzień chlopaki z dziećmi pojechali grać w piłkę a my z przerwami oglądamy i kibicujemy .
I w tej całej niesprawiedliwości losu pięknie przekazana pałeczka do robienia wielkich rzeczy ❤️ również oglądaliśmy ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 20:47
Login, Wiktoria● lubią tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:I w tej całej niesprawiedliwości losu pięknie przekazana pałeczka do robienia wielkich rzeczy ❤️ również oglądaliśmy ❤️
❤️ Jeszcze jest Damian Żurawski ❤️ -
Login wrote:Wiktoria miałam pytać polecasz Panią dietetyk od doc Icka? Coraz ciężej ogarnąć aby pilnować cukier nerki itd szukam dietetyka wiadomo jeden może być lepszy w diecie niepłodności inny np w chorobach metabolicznych
Polecam Anne 🥰chodzę od dłuższego czasu ostatnia wizyta wypadnie w dniu wizyty u doc Ićka udało się zgrać czasowo -
Dziewczyny powodzenia na wizytach ✊️
Doc B szanuje ale ostatnimi czasy kwestia wizyt i grafiku wyglada słabiej liczę, że z czasem sie zmieni sama mam przekładane wizyty oczywiście nie wszystkie.
Wiktoria●, Bezova lubią tę wiadomość
-
Malwina02 wrote:Dziewczyny powodzenia na wizytach ✊️
Doc B szanuje ale ostatnimi czasy kwestia wizyt i grafiku wyglada słabiej liczę, że z czasem sie zmieni sama mam przekładane wizyty oczywiście nie wszystkie.
Ostatnio wspominaliśmy z doc ,że odkąd się znamy 2019 r " przechodzę " wszystkie problemy zdrowotne w ciąży z Leosiem też miał problemy tak regularnie co kilka lat również szanuje ale tym razem faktycznie jest słabiej,przekładania trzeba liczyć, że sie poprawiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia, 09:50
Mama_Hani lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:❤️ Jeszcze jest Damian Żurawski ❤️
I team Mieszka szczególnie bliski mojemu sercu w końca dzieci mają dostęp do nowoczesnego leczenia hemofili ❤️ -
Przy skróconym grafiki pracy wielu obowiązkach pewnie trudniej łączyć i jest więcej przesunięcięć plus własne zdrowie .Mi dzisiaj Panie dzwoniły ,że jest opóźnienie. U nas po wizycie wszystko dobrze, ktg ok ale dostałam leki na nadciśnienie w przyszłym tygodniu kolejna wizyta jutro nefrolog .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia, 18:39
Wiktoria●, Bezova lubią tę wiadomość
-
Login wrote:Przy skróconym grafiki pracy wielu obowiązkach pewnie trudniej łączyć i jest więcej przesunięcięć plus własne zdrowie .Mi dzisiaj Panie dzwoniły ,że jest opóźnienie. U nas po wizycie wszystko dobrze, ktg ok ale dostałam leki na nadciśnienie w przyszłym tygodniu kolejna wizyta jutro nefrolog .
Cieszę się 🙂
Zojka ma sie dobrze przepływy się nie pogarszają w środę muszę podejść na samo ktg .Staram się być wyrozumiała wszyscy jesteśmy tylko ludźmi ale od października jakmaraton czekam na koniec🤪 🫠💪 Mogę trochę poszaleć na baby schower 😊
Mama-Hani kojarzę dzisusj udało się zamknąć kolejną zbiórkę i nadzieję na lepsze jutro ❤️❤️
Bezova lubi tę wiadomość
-
hej, Dziewczyny czy któraś z Was miałaby opcję (i chęci 🧡) zamienić się na godzinę na wizytę w środę do doc. B? Mam na 14, a jednak nie mam jak się wyrwać prędzej z pracy 🫠 dzwoniłam do CMU, ale póki co nie bardzo jest pole manewru 😔
-
Bezova powodzenia w czwartek ✊️ U mnie wizyta po majówce wyjątkowo nam ogromny stres.
My w domku również wpadną znajomi ze względu na mój oszczedny tryb życia. Ostatnio mamy słabe noce muszę znaleźć jakieś rozwiązanie mąż ma firmę i jest tydzień z nsmi w domu tydzień za granicą Franio z tatusiem śpi jak aniołek przesypia całą noc jak jesteśmy sami a gdzie tam od 3/4 pobudka 🤣🫣 i chce sie bawić
Bezova lubi tę wiadomość
-
Ewelinamala wrote:Bezova powodzenia w czwartek ✊️ U mnie wizyta po majówce wyjątkowo nam ogromny stres.
My w domku również wpadną znajomi ze względu na mój oszczedny tryb życia. Ostatnio mamy słabe noce muszę znaleźć jakieś rozwiązanie mąż ma firmę i jest tydzień z nsmi w domu tydzień za granicą Franio z tatusiem śpi jak aniołek przesypia całą noc jak jesteśmy sami a gdzie tam od 3/4 pobudka 🤣🫣 i chce sie bawić
Wiem coś o tym 🫣 z mężem mamy swoje biznesy ja na szczescie na miejscu mąż czesto w delegacjach chociaż ostatnio pracuje zdalnie .
Dziewczynki w takim razie udanej majówki 🙂 Po weekendzie chce zamknąć tematy wyprawkowe do 34 tc i wizyty u doc Ic ... w razie pobytu w szpitalu
Bezova również kciuki ✊️
Login, Bezova lubią tę wiadomość
-
Login wrote:My nie mamy planów o dziwo czuje sie bardzo dobrze pewnie coś wymyślimy .Kolejna środa oddział nefrologii także Bezova będziemy razem" wypoczywać"
Wiktoria zapisałam sie do dr Ani 🙂 Czekam na wizyte
Powodzenia ✊️ Bardzo " fajne " miejsce ,super położne 👌👌
Słoneczko🌼, agatkaagatka, Paniwiosna, ewelina_30, Michalina 🍀, Malwina02 lubią tę wiadomość