Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Polna IN VITRO
Odpowiedz

Polna IN VITRO

Oceń ten wątek:
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 4 maja, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie taki rozłam zawodowy też ma swoje plusy czesto jest działanie " rodzinne " i opcja dwóch szpitali 🙂 Dzieje sie ostatnio nie tylko w Poznaniu wśród położników i ginekologów również inne specjalizacje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja, 20:34

Wiktoria● lubi tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
    Zostały ❄️❄️

preg.png

Zawsze jest miejsce na cud 🌺
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Wiecie taki rozłam zawodowy też ma swoje plusy czesto jest działanie " rodzinne " i opcja dwóch szpitali 🙂 Dzieje sie ostatnio nie tylko w Poznaniu wśród położników i ginekologów również inne specjalizacje

Tak 🙂 Z przymrużeniem oka książkę można pisać tyle zwrotów akcji 🙃

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinamala dzięki coś kojarzę. Dzisiaj kończę dobową zbiórkę moczu na białko pierwszy raz robię w poprzedniej ciąży nie robiłam

Ona 31 lat On 33 lata
    PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Login Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova również zamówiliśmy ten przewijak

Wiktoria kciuki za zbiórkę u mnie również na szczęście wyniki w miarę dobre jutro wychodzę z nefrologii i prosto na wizytę ciążową u doc jestem coraz bardziej zmeczona różnymi wizytami ale jeszcze trochę 💪💪

preg.png
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 5 maja, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova trzymam cały czas kciuki 🤞

Emfanka Biobio3 jak Wasze maluchy?

Ja już po założeniu wkładki u dr Joanny czuje się dobrze zaopiekowana 😊 Za jakiś czas zobaczymy czy wrócimy po zarodki .

Bezova lubi tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:

Ja już po założeniu wkładki u dr Joanny czuje się dobrze zaopiekowana 😊 Za jakiś czas zobaczymy czy wrócimy po zarodki .

No i pięknie ❤️

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Login wrote:
    Bezova również zamówiliśmy ten przewijak

Wiktoria kciuki za zbiórkę u mnie również na szczęście wyniki w miarę dobre jutro wychodzę z nefrologii i prosto na wizytę ciążową u doc jestem coraz bardziej zmeczona różnymi wizytami ale jeszcze trochę 💪💪

Trzymamy kciuki za nasze" zbiórki" 🤞

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 5 maja, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria jak coś mogę dać znać. Zdecydowałam się na planowe cc szpital Lutycka na chwilę obecną cisnienie dobre skoków brak, białka w moczu I innych nieprawidłowości również planowe cc w 39 tc 🙂

Wiktoria●, Bezova lubią tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Wiktoria jak coś mogę dać znać. Zdecydowałam się na planowe cc szpital Lutycka na chwilę obecną cisnienie dobre skoków brak, białka w moczu I innych nieprawidłowości również planowe cc w 39 tc 🙂

Pewnie 🙂 Jak coś priv

Jak sie czujesz na ostatniej prostej ?

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 5 maja, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria● wrote:
    Pewnie 🙂 Jak coś priv

Jak sie czujesz na ostatniej prostej ?

Dziękuję bardzo dobrze 🙂 Czekają mnie ostatnie konsultacje z hematologami i kardiologami później można rodzić 🙂

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Słoneczko🌼 Koleżanka

Wysłany: 5 maja, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka odezwałam się na priv 🙂

Dziewczyny kciuki za ten tydzień i powodzenia na różnych wizytach 🙂

Wiktoria● lubi tę wiadomość

preg.png

2023 15tc 💔👼
    2 procedury ivf

FET 5.1.1 acard ,clexana ,estrofem ,lanzeto ,medargin ,prolutex 2x ,cyclogest ,duphaston ,acofil,immunoglobuliny, atosiban
    👱‍♀️32 l 🧔‍♂️ 34l
  • Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Hani wrote:
    Dziękuję bardzo dobrze 🙂 Czekają mnie ostatnie konsultacje z hematologami i kardiologami później można rodzić 🙂

To super 🙂 Dzisiaj jeszcze byłam na mieście ćwiczyć jogę ale teraz będę przenosić sesje do domu coraz ciężej z Leosiem miałam mniejszy brzuch

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Bezova Ekspertka

Wysłany: 5 maja, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynka wrote:

Zakładanie było bolesne, czy po tych wszystkich operacjach i zabiegach związanych z leczeniem niepłodności, nie zrobiło na Tobie wrażenia? Sama się zastanawiam nad wkładką po porodzie.

U nas niestety obraz w USG wygląda gorzej, zostało 7-8mm szyjki 😥 Cały czas mam nadzieję, że może nie jest tak źle i po prostu została źle zmierzona..
    Jutro krzywa cukrowa i zostaje czekać na wyniki posiewu. Nie wiem czy cokolwiek da się jeszcze zrobić, lejek nad szyjką jest już tak ogromny, że nie wiem za co lekarz miałby złapać żeby założyć trzeci szew. Nikt tu jeszcze nie mówi o sterydach na płuca. Wszyscy są zadowoleni, że dotrwałam do planowanego przyjęcia.

preg.png
  • Mama_Hani Autorytet

Wysłany: 6 maja, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:
    Zakładanie było bolesne, czy po tych wszystkich operacjach i zabiegach związanych z leczeniem niepłodności, nie zrobiło na Tobie wrażenia? Sama się zastanawiam nad wkładką po porodzie.

U nas niestety obraz w USG wygląda gorzej, zostało 7-8mm szyjki 😥 Cały czas mam nadzieję, że może nie jest tak źle i po prostu została źle zmierzona..
    Jutro krzywa cukrowa i zostaje czekać na wyniki posiewu. Nie wiem czy cokolwiek da się jeszcze zrobić, lejek nad szyjką jest już tak ogromny, że nie wiem za co lekarz miałby złapać żeby założyć trzeci szew. Nikt tu jeszcze nie mówi o sterydach na płuca. Wszyscy są zadowoleni, że dotrwałam do planowanego przyjęcia.

Bezova trzymam za Was bardzo moco kciuki ✊️✊️ Była to walka i nadal jest o granice przeżycia pięknie dajecie radę jestem mega dumna ❤️ Trzymajcie sie tam ❤️❤️❤️

Bezova lubi tę wiadomość

Hania🧑 6 lat ivf
    14.10.2025 7+3 jest ♥️
    Zostały ❄️❄️

preg.png

• Wiktoria● Ekspertka

Wysłany: 6 maja, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova wrote:

Bezova jesteście Mega dzielna kciuki za każdy kolejny dzień Emilka dostała szansę na życie ❤️ przez Wasze wszystkie działania ❤️ Trzymamy bardzo mocno kciuki ✊️✊️

Bezova lubi tę wiadomość

Ona 31 lat On 33 lata
    On zdrowy
    2020 Leoś 39+4
    Wizyta 11.05 .2026 ⏳
    preg.png
  • Ewelinamala Ekspertka

Wysłany: 6 maja, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova mocno trzymamy kciuki ✊️

Bezova lubi tę wiadomość

👧30l🧑34l
    30.05.2025 Franciszek 🧑 ivf
    5.01.2026 7+4❤️ naturalny cud
    Sanco pro zdrowy chłopiec

preg.png
  • Emfanka Autorytet

Wysłany: 6 maja, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova mocne kciuki! Myślę, że sterydy dostaniesz od 24 tygodnia, niby dzień dwa, ale procedury…

U nas - nadal walczymy z leniwcem główkowym, powoli coś się zaczyna dziać, ale bez szału. U fizjo mówi, że przez cc na zimno, i ponieważ to na granicy wcześniaka mówimy o wieku skorygowanym -2 tyg. więc nadal ma czasz
    A tu 3 miesiące stuknęły… Mamy 6400 kg chłopa, ubranka już 68/74… więc zaczynam wymieniać szafę :(

Rodzice nam sporo pomagają, zwłaszcza na weekendy kiedy S. Jest w pracowni i pracy to jestem u nich :) pies szczęśliwy bo ma gdzie biegać, a Babcia przeszczęśliwa bo jest wnuk do zabawy 🤣 na tylko walka o skarpetki trwa 🤣

Ogólnie zaczęłam już wychodzić z psem i dzieckiem na spacery, i pogoda ok 20 stopni jest idealna, w te upały Igi wieczorem był płaczliwy. Teraz ma taki czas, że jes ok a 5s później nieutulony żal …

Są wyzwania, ale jestem 🙂

Dziewczynka, Biobio3, Bezova lubią tę wiadomość

🙍‍♂️88' 🙍‍♀️89'. 🐶😸😸

06.2022 💉 IVF krótki protokół
    2 zarodki - oba nieprawidłowe ❌

08.2022 💉 IVF krótki protokół
    4 zarodki - 1 prawidłowy

Biopsje endometrium - wykryte zapalenie - leczenie wlewami/antybiotykami

04.2023 transfer nieudany 💔
    08.2023💔 naturals - poronienie samoistne w 4 tyg
    03.2024 💔 naturals - ciąża pozamaciczna, laparoskopia - prawy jajowód usunięty

Zmiana kliniki

01.2025 💉 IVF krótki protokół
    5 zarodków ❄️❄️❄️❄️❄️

03.2025 laparoskopia zwiadowcza
    usunięcie lewego jajowodu z powodu wodniaka/koagulacja zalążków endometrium otrzewnego/usunięcie zrostów
    ❄️ 5.1.1 transfer 9.06
    beta 9 dpt - 87,1 beta 11 dpt - 320 beta 14 dpt - 1168 (dla kliniki), beta 15 dpt - 1725, beta 16dpt - 3350
    ✅ 02.07 mamy serduszko
    ✅ 18.07 - USG kontrolne CRL 1,8 cm ❤️
    ✅ 31.07 - SANCO prawidłowe - będzie 🩵
    ✅ wszystkie prenatalne prawidłowe
  • Dziewczynka Autorytet

Wysłany: 6 maja, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bezova miałyśmy ciekawą rozmowę dr Joanna nawet sie nie zorientowałam ,że już koniec 😁. Niby po porodzie sn jest mniejszy ból ze względu na rozwarcia szyjki ostatecznie bardzo indywidualna sprawa jak coś można zakładać w krótkim znieczuleniu ogólnym ostatnio znajoma zakładał w blummedica Suchy Las .Dla mnie nie było bolesne

Oczywiście trzymamy z Iwo kciuki 😘

U nas wszystko dobrze szykujemy się na pierwsze wakacje i lot samolotem ja powoli wracam do aktywności fizycznej i tak leci dzień za dniem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja, 13:40

Biobio3, Bezova lubią tę wiadomość

Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
    Transfer 11.06.2025
    8.07.2025 jest ♥️
    Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
    14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵
  • Biobio3 Autorytet

Wysłany: 6 maja, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas również wszystko dobrze.Nocki mamy raz lepsza raz gorsze synek rośnie ja jestem najszczęśliwsza pod słońcem jedynie czas leci zdecydowanie za szybko 🥲

Bezova lubi tę wiadomość

2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
    Ivf 2 transfery ❌
    3 transfer 💙
    2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
    23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
    26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4
  • Michalina 🍀 Koleżanka

Wysłany: 6 maja, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama- Hani czyli jesteśmy we dwie do rozpakowania 🙂 U mnie 37 tc czekamy .....

‹‹ 356 357 358 359 360
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ