Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinamala wrote:Dziewczyny takie pytanie Homocysteina jaki poziom przed zajściem w ciążę??
Optymalny poziom poniżej 9 MMOL/L ja utrzymuje między 5,5 a 6 .U osób które przyjmują Metformine choroba niedoczynność tarczycy częściej badania ro podnosi Homocysteine leki np inhibitory pompy protonowej homocysteina niszczy śródbłonek naczyń pierwszy krok np do udaru .
Ewelinamala, MuminkAa, Słoneczko🌼, Wiktoria●, Michalina 🍀, agatkaagatka lubią tę wiadomość
-
Mama_Hani wrote:Optymalny poziom poniżej 9 MMOL/L ja utrzymuje między 5,5 a 6 .U osób które przyjmują Metformine choroba niedoczynność tarczycy częściej badania ro podnosi Homocysteine leki np inhibitory pompy protonowej homocysteina niszczy śródbłonek naczyń pierwszy krok np do udaru .
Dzięki 🙂 -
Mama-Hani mogę na priv .Mam pytanie odnośnie lekarzy 🙂
Bezova trzymam kciuki ✊️
Ewelinamala niedługo roczek 🥰🥰 u nas również coraz bliżej ❤️❤️❤️
Ja zrobiłam sporą część badań zobaczymy jaki będzie dalszy plan powrotu po rodzeństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 05:47
Ewelinamala, Bezova lubią tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
agatkaagatka wrote:Mama-Hani mogę na priv .Mam pytanie odnośnie lekarzy 🙂
Bezova trzymam kciuki ✊️
Ewelinamala niedługo roczek 🥰🥰 u nas również coraz bliżej ❤️❤️❤️
Ja zrobiłam sporą część badań zobaczymy jaki będzie dalszy plan powrotu po rodzeństwo
Oj tak 🥰 U mnie w środę wizyta muszę zrobić krzywą na szczescie pogoda ma się poprawić serio mam dosyć 😅 -
Ewelinamala wrote:Dzięki 🙂
Homocysteina jest bardzo czułym marketem przed jak najmniejszy wysiłek fizyczny najlepiej na czczo przed można wypić szklankę wody . -
Login wrote:My dzisiaj też po wizycie idziemy dalej 🙂 Pogoda faktycznie słaba chociaż dzisiaj doc mówił dla nerek i nadciśnienia dla mnie lepiej 🙂 mówiłam, że mam dosyć deszczu 😅
Gratulacje 🙂
Dzisiaj robię ostatni holter w domu w środę wizyta piątek przyjęcie do szpitala, przyszły tydzień CC szybko zleciało 🙂 -
Wiktoria● wrote:Ewelinamala kciuki za krzywą 🙂
Ps : jak sie dostać do dr Bogny ? Koleżanka chce się zapisać w internecie słabe info .Dzięki 🙂
Priv 🙂
Od rana piękne słoneczka 🥰🥰 nowa energia we mnie wstąpiła 🤗
Wiktoria● lubi tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:U nas też w miarę stabilnie uff 🙂
Super 🙂 Ja byłam na wizycie u lekarza który będzie robił CC będzie na gorąco mamy skurcze początek przyszłego tygodnia aby nie przeciągać ze względu na nadciśnienie jutro ostatnia wizyta u doc 🙂 -
Mama_Hani wrote:Super 🙂 Ja byłam na wizycie u lekarza który będzie robił CC będzie na gorąco mamy skurcze początek przyszłego tygodnia aby nie przeciągać ze względu na nadciśnienie jutro ostatnia wizyta u doc 🙂
Trzymam mocno kciuki 😊 U mnie zostaje Lutycka wczoraj doc Iciek życzył szczęśliwego rozwiązania jedynie jeśli nie urodze do 39 tc - indukcja -
Mama_Hani wrote:Super 🙂 Ja byłam na wizycie u lekarza który będzie robił CC będzie na gorąco mamy skurcze początek przyszłego tygodnia aby nie przeciągać ze względu na nadciśnienie jutro ostatnia wizyta u doc 🙂
Szczęśliwego rozwiązania ✊️1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Mama-Hani szczęśliwego rozwiązania 🥰
Moje dziewczynki skończyły dwa miesiące jak ten czas leci 😭😭👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala