Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Paniwiosna wrote:Mama-Hani szczęśliwego rozwiązania 🥰
Moje dziewczynki skończyły dwa miesiące jak ten czas leci 😭😭
Niestety 😪😪😪2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Ewelina_30, Dziewczynka udanych wyjazdów bawcie się dobrze 😍 My lecimy na wakacje przełom lipca / sierpnia
Dziewczynka lubi tę wiadomość
2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Dziękuję 🙂
Dzisiaj pakuje torbę do porodu najwyższej czas 🙂( nie brać ze mnie przykładu 🤪) zrobiło się ciepło, słońce idealnie 🙂 -
Mama-Hani ❤️❤️✊️✊️
Ps : moja kosmetolog w trzeciej ciąży z bliźniakami kilka dni przed porodem robiła mi poznajcie 😅 ciąża fizjologiczna czuła się bardzo dobrze wyprawkę ogarniała w ostatnich tygodniach
Mama_Hani lubi tę wiadomość
Endometrioza 4 stopień po operacji leczenie dr Janowiec.Trzy procedury ivf.
Transfer 11.06.2025
8.07.2025 jest ♥️
Sanco Pro czekamy na chłopca 🐻
14.02.2026 38+2 CC Iwo 🩵🩵 -
Mama-Hani trzymam mocno kciuki!
Jutro będziemy mieć 26tc ❤️ uwielbiam czwartki kiedy mogę odhaczyć kolejny tydzień. No i od jutra zaczniemy ktg 🥹
Od piątku niestety nie miałam żadnego USG ale czuję się dobrze. Mam nadzieję, że jest stabilnie. Za dwa tygodnie będzie możliwe podanie pierwszego szczepienia. Bardzo chcę wierzyć, że dotrwamy. Dostałam do pokoju dziewczynę też po ivf na Polnej, ma bardzo skomplikowaną sytuację z dzieckiem i planowane CC w 33tc. Tak bardzo się ostatnio nimi przejmuję, że przestałam się zamartwiać swoją sytuacją. -
Bezova wrote:Mama-Hani trzymam mocno kciuki!
Jutro będziemy mieć 26tc ❤️ uwielbiam czwartki kiedy mogę odhaczyć kolejny tydzień. No i od jutra zaczniemy ktg 🥹
Od piątku niestety nie miałam żadnego USG ale czuję się dobrze. Mam nadzieję, że jest stabilnie. Za dwa tygodnie będzie możliwe podanie pierwszego szczepienia. Bardzo chcę wierzyć, że dotrwamy. Dostałam do pokoju dziewczynę też po ivf na Polnej, ma bardzo skomplikowaną sytuację z dzieckiem i planowane CC w 33tc. Tak bardzo się ostatnio nimi przejmuję, że przestałam się zamartwiać swoją sytuacją.
💪💪💪
Kochana nie ma tak dobrze, że cały czas sama 🤪 oczywiscie z przymrużeniem oka .Kurcze brakuje mi pobytów w szpitalu 🙊 serio zawsze miałyśmy zgraną ekipe w pokoju ( z niektórymi do dzisiaj mam kontakt )niestety po drugiej stronie położne czasami przychodziły jak było za waseło 🤣 w tej ciąży nie zapowiada się na wcześniejszą hospitalizację .... -
Bezova wrote:Mama-Hani trzymam mocno kciuki!
Od piątku niestety nie miałam żadnego USG ale czuję się dobrze. Mam nadzieję, że jest stabilnie. Za dwa tygodnie będzie możliwe podanie pierwszego szczepienia. Bardzo chcę wierzyć, że dotrwamy. Dostałam do pokoju dziewczynę też po ivf na Polnej, ma bardzo skomplikowaną sytuację z dzieckiem i planowane CC w 33tc. Tak bardzo się ostatnio nimi przejmuję, że przestałam się zamartwiać swoją sytuacją.
Bezova nieustannie , niezmiennie ✊️✊️🤝 -
Wiktoria● wrote:💪💪💪
Kochana nie ma tak dobrze, że cały czas sama 🤪 oczywiscie z przymrużeniem oka .Kurcze brakuje mi pobytów w szpitalu 🙊 serio zawsze miałyśmy zgraną ekipe w pokoju ( z niektórymi do dzisiaj mam kontakt )niestety po drugiej stronie położne czasami przychodziły jak było za waseło 🤣 w tej ciąży nie zapowiada się na wcześniejszą hospitalizację ....
Ciąża z Hanią ponad miesiąc w szpitalu .W obecnej udało się bez jedynie krótka obserwacja 5 dni za to odbiłam podróżami do Warszawy ,Krakowa aby ustalić plan leczenia 🙃 dobrze mi było w tej ciąży pojawił się smutek do następnego razu 🙂( o ile sie uda) -
Moja dobre samopoczucie miało się nijak do sytuacji.. we wzierniku jest już widoczny pęcherz płodowy.. Dopóki wody nie odpływają, nie dostanę kolejnego sterydu. No ale kwestia czasu niestety kiedy przebiją się ocierając o szew.. Jedna z położnych starej daty, która widziała, że mąż w weekend przywiózł ubranka i liczyliśmy ile czego mamy, powiedziała mi dzisiaj, że mam nie kupować nic więcej, bo może być różnie. Że kupowanie na tym etapie to zły omen. Strasznie mi przykro. Nie wierzę w takie rzeczy ale przepłakałam pół dnia.
-
Bezova wrote:Moja dobre samopoczucie miało się nijak do sytuacji.. we wzierniku jest już widoczny pęcherz płodowy.. Dopóki wody nie odpływają, nie dostanę kolejnego sterydu. No ale kwestia czasu niestety kiedy przebiją się ocierając o szew.. Jedna z położnych starej daty, która widziała, że mąż w weekend przywiózł ubranka i liczyliśmy ile czego mamy, powiedziała mi dzisiaj, że mam nie kupować nic więcej, bo może być różnie. Że kupowanie na tym etapie to zły omen. Strasznie mi przykro. Nie wierzę w takie rzeczy ale przepłakałam pół dnia.
Bezova aby napisać coś wspierającego położnictwo i ginekologia to nie moja działka medycyny kiedyś jeden z rezydentów opowiadał mi poród w 25 tc noworodek nie potrzebował nawet wspomagania radził sobie bardzo dobrze ❤️ to było wielkie zaskoczenie wiadomo trzeba być przygotowanym na różne scenariusze i mieć nadzieję ale każdy maluszek piszę swój scenariusz .Emilka jest bardzo dzielna ❤️❤️ jak mama ❤️
Bezova, MuminkAa, Słoneczko🌼 lubią tę wiadomość
-
Wiktoria● wrote:Mama-Hani jak po ostatej wizycie?
Login jak się czujesz i pozostałe dziewczyny ?
Już na oddziale czekam na rozwój sytuacji 🙂 W środę na wizycie było 2 cm rozwarcia skurcze na ktg 🙂 Już zapowiedziałam za około rok powrót po ostatnie zarodki do 40 bym chciała zamknąć etap ciąż chociaż osobiście bym wolała dłuższą przerwę.Ciśnienie stabilnie -
Mama-Hani powodzenia!!!!!
Bezova czasami brakuje słów dzisiaj wysyłam ❤️
Moje samopoczucie w miarę dobre czas leci jak szalony 🙈
MuminkAa, agatkaagatka, Bezova lubią tę wiadomość
-
Tak jeszcze Bezova już dostałyście sterydy pewnie pełną dawke więc działają z tego co wiem około 29/30 tygodnia trzeba by było podawać kolejny raz poprzednia dawka przestałaby działać
-
Mama-Hani szczęśliwego rozwiązania 🥰🥰
Słoneczko🌼 lubi tę wiadomość
Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️