Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w deszczową pogodę. Pietwszy raz jestem chora w ciąży i od dawna razem z Leonem nas rozłożyło pogoda nie pomaga na szczescie ostatnie dni chłodu. Liczę, że szybko przejdzie i nie zacznę rodzić na dniach 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca, 15:16
-
Wiktoria● wrote:Witam się w deszczową pogodę. Pietwszy raz jestem chora w ciąży i od dawna razem z Leonem nas rozłożyło pogoda nie pomaga na szczescie ostatnie dni chłodu. Liczę, że szybko przejdzie i nie zacznę rodzić na dniach 🙈
Zdrowia sama walcze z katarem i lekką 🤒 najgorzej z lekami cały dzień mogę spać.Siostry dzieci też chore kilka dni wyjazdu na mazury -
Milka🙂 wrote:Zdrowia sama walcze z katarem i lekką 🤒 najgorzej z lekami cały dzień mogę spać.Siostry dzieci też chore kilka dni wyjazdu na mazury
Wzajemnie 🙂 Koleżanka zaczęła adaptacje w żłobku od kwietnia z myślą o ładnej pogodzie braku chorób / mniejsza ilość nie pytaj o frekwencję ... młody już miał antybiotyk na zapalenie ucha....... -
Dziewczyny zdrówka 🙂 Ja dzisiaj cały dzień w łóżku korzystam z nieobecności Frania pojechał z tatą na urodzinki do kuzyna
Najgorzej za kilka dni ma być skok na 30 stoni i wyżej 🙈 bynajmniej jutro w Poznaniu pokazuje 15 stopni 🫤 -
Login✊️✊️
Mama-Hani ja właśnie czekam na wyniki zespół aps białko s czynnik VIII krzepnięcia itd aż się boję wyników czy coś się zmieniło po ciążyStarania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
agatkaagatka wrote:Login✊️✊️
Mama-Hani ja właśnie czekam na wyniki zespół aps białko s czynnik VIII krzepnięcia itd aż się boję wyników czy coś się zmieniło po ciąży
Trzymam kciuki .To tylko tak białko s warto powtarzać z dwa razy całkowita aktywność wolnego białka s ulega wahanion i nie ma 100 % pewności, że mamy trombofilie niestety szczególnie istotne u osób bez innych mutacji względem ewentualnego leczenia
agatkaagatka lubi tę wiadomość
Hania🧑 6 lat ivf
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
Mama_Hani wrote:Trzymam kciuki .To tylko tak białko s warto powtarzać z dwa razy całkowita aktywność wolnego białka s ulega wahanion i nie ma 100 % pewności, że mamy trombofilie niestety szczególnie istotne u osób bez innych mutacji względem ewentualnego leczenia
Dopiero dowiedziałam się o tym od lekarzy z Krakowa u mnie faktycznie poziom białka jest zmienny później miałam sprawdzane w 3 trymestrze wcześniej nie 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
2026 powrót do starań ⏳️ -
Maja93 wrote:Witajcie dziewczyny zbliża się czas powrotu po rodzeństwo teraz zdecydowanie inna logistyka długie terminy oczekiwania na Ułańską później Polna w pon chce się zapisać
Witaj na Polnej idzie dość sprawnie niedawno miałam transfer Ułańska zależy od lekarza doc B będzie na urlopie z początkiem lipca dokładnie nie wiem jak długo wizytę mam przed urlopem dr Trzciński koniec lipca pozostali lekarze nie wiem .Powodzenia
Maja93 lubi tę wiadomość
-
Milka🙂 wrote:Witaj na Polnej idzie dość sprawnie niedawno miałam transfer Ułańska zależy od lekarza doc B będzie na urlopie z początkiem lipca dokładnie nie wiem jak długo wizytę mam przed urlopem dr Trzciński koniec lipca pozostali lekarze nie wiem .Powodzenia
Dziękuje