Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiktoria● wrote:Czytając poprzednie tematy coraz wiecej danych, że możemy mieć realne wpływ na rozwój naszych maluszków w tym serca i coraz większą rolę odgrywa mikrobiota piękna sprawa ❤️Ja około dwa lata pracowałam nad mikrobiotą z dietetykiem itd .
W Łodzi mam jedną Panią dr przed kolejną ciąża podróże bardziej temat nawet dla własnych potrzeb medycznych . Liczę, że za kilka lat dział mikrobioty wejdzie jako przedmiot szkolenia przyszłych lekarzy i już jako młodzi będą się uczyć o mikrobiocie
Wiktoria● lubi tę wiadomość
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
18.11.2025 pierwsze badanie prenatalne test panorama 💙 Staś
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
2027 powrót po ostatnie zarodki⏳️
Zawsze jest miejsce na cud 🌺 -
U nas całkiem dobrze na dole mamy 22/23 stopnie jak spuścimy zewnętrzne rolety także nawet klimy nie włączyliśmy na górze już tak woda basenik jutro ostatni dzień bynajmniej na jakiś czas 🙂
Gratulacje Wiktoria, Login ,Michalina ❤️
Bezova super rozwiązani 🙂 i szczęśliwego rozwiązania2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Biobio3 wrote:U nas całkiem dobrze na dole mamy 22/23 stopnie jak spuścimy zewnętrzne rolety także nawet klimy nie włączyliśmy na górze już tak woda basenik jutro ostatni dzień bynajmniej na jakiś czas 🙂
Gratulacje Wiktoria, Login ,Michalina ❤️
Bezova super rozwiązani 🙂 i szczęśliwego rozwiązania
Oj to zazdroszczę 🙂 U nas na dole klima na górze również praktycznie caly czas z przerwami na górze słabiej musiałam mocno puścić w pokoju z siłownią aby się wynieszało z pokoikiem ZojkiOna 31 lat On 33 lata
PCOS,zespół APS,2x poronienia 8 /9 tc
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Ogólnie bardzo lubię lato ,ciepełko itd ale ostatnie dni dały mocno w kość 🫠🫠
-
Słoneczko🌼 wrote:Ogólnie bardzo lubię lato ,ciepełko itd ale ostatnie dni dały mocno w kość 🫠🫠
Siostra mieszka w okolicach piły u nich przeszła burza czekam aż dojdzie do Poznania 😁😁Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
Wrzesień 2026 trasfer ⏳️ -
Milka to dobrze 🙂 Dzisiejszej nocy zdecydowane ochłodzenie aż z samego rana wyszłam na spacer 🙂
-
Milka gratulacje udanej wizyty 🙂
Dziwne te burze i deszcz u nas na Strzeszynie padało mocno koleżanka Suchy Las rzut beretem kilka kropli przyszła zmiana powietrza 🙂2019 -32 tc synek 👼💔💔 (CC )
Ivf 2 transfery ❌
3 transfer 💙
2025 -Sanco Pro🌈 chłopiec
23.12.2025 trzecie badanie prenatalne 1700g
26.02.2026🌈 Julian CC 3600 g 38+4 -
Wiktoria● wrote:Mama-Hani wiesz może dokladnie jakie doc B ma urlop. Muszę ogarnąć wizyte po porodzie
Teraz ma jakoś tydzień od 2 do 7/9 później ostatnie tygodnie sierpniaHania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Mama_Hani wrote:Teraz ma jakoś tydzień od 2 do 7/9 później ostatnie tygodnie sierpnia
Ok dzięki 🙂 Mysze5jeszcze obgadać temat zarodków nigdy nie planowaliśmy wiecej niż dwoje dzieci 😅 zarodki są co robić...
Ona 31 lat On 33 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Wiktoria● wrote:Ok dzięki 🙂 Mysze5jeszcze obgadać temat zarodków nigdy nie planowaliśmy wiecej niż dwoje dzieci 😅 zarodki są co robić...
Mój mąż długo akceptował myśl o kolejnym dziecku😅 nam długo dobrze było z jednym również kariera ,rozwój zawodowy ze względów medycznych ciąża 37/38 przeszłam zdecydowanie lepiej chociaż krążeniowo ciąża była bardziej wymagająca niż 30 + ale tutaj kwestia innego trybu ciągły zapier... kortyzol zaburzona krzywa domowa co sie przeklada na cukier, insulina i niestety uklad hemostazy .Teraz do 40 roku życia chcemy się wyrobić z trzecim zostały dwa zarodki do kolejnej procedury już nie podejdziemy defakto mamy szanse na ciążę spontaniczną ale tego bym chciała uniknąć ( bez planowania )Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca, 15:11
Hania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Mama_Hani wrote:Mój mąż długo akceptował myśl o kolejnym dziecku😅 nam długo dobrze było z jednym również kariera ,rozwój zawodowy ze względów medycznych ciąża 37/38 przeszłam zdecydowanie lepiej chociaż krążeniowo ciąża była bardziej wymagająca niż 30 + ale tutaj kwestia innego trybu ciągły zapier... kortyzol zaburzona krzywa domowa co sie przeklada na cukier, insulina i niestety uklad hemostazy .Teraz do 40 roku życia chcemy się wyrobić z trzecim zostały dwa zarodki do kolejnej procedury już nie podejdziemy defakto mamy szanse na ciążę spontaniczną ale tego bym chciała uniknąć ( bez planowania )
Dzięki 🙂 Kurcze nie chce różnicy wieku między najstarszym a najmłodszym około 10 lat więc pewnie wrócimy za rok 🙈 jeśli się zdecydujemy a też nie chce żyć z myślą ciągłego opłacania zarodków, że są itdOna 31 lat On 33 lata
On zdrowy
2020 Leoś
2026 Zoja
Będzie trzeci bobas ? -
Milka super ,że wszystko dobrze 🙂
U nas burza przyszło inne powietrze jest czym oddychać 🙂
Słoneczko ja dzisiaj wieczorem koło 22 poszłam jeszcze na spacer zaczęło robić się chłodniej chociaż burza długo się rozkręcała i dopiero nocą " walnęło " -
Wiktoria● wrote:Dzięki 🙂 Kurcze nie chce różnicy wieku między najstarszym a najmłodszym około 10 lat więc pewnie wrócimy za rok 🙈 jeśli się zdecydujemy a też nie chce żyć z myślą ciągłego opłacania zarodków, że są itd
Działajcie, decydujcie w zgodzie ze sobą 🙂✊️
Dzisiaj idealnie Stasio zaczyna dzień o 5 także od 6 jesteśmy na spacerze 😅 pozostali domownicy jeszcze śpiąHania🧑 6 lat ivf
Ivf 2025 ❄️❄️❄️
14.10.2025 7+3 jest ♥️
Zostały ❄️❄️
Maj 2026 CC Staś
Milka🙂 wrote:To i my się pochwalimy wszystko dobrze i czekamy na dziewczynkę 🥰🥰 Przyszły wynik badań genetycznych
Gratulacje 🙂Starania od 2018 roku .Poronienie 10 tc 💔,poronienie 18 tc 💔( zator i zawał łożyska) ,ciąża pozamaciczna -brak jajowodu ,wodniak - brak kolejnego jajowodu.
2 x ivf
FET❄️5.1.1.
🌈 Urodziła się Zosia w 36 tc z wagą 2850 g 05.06.2025.
Wrzesień 2026 trasfer ⏳️ -
Milka🙂 wrote:To i my się pochwalimy wszystko dobrze i czekamy na dziewczynkę 🥰🥰 Przyszły wynik badań genetycznych
🥰🥰 -
Milka gratulacje 🙂
U nas ciężkie dni podczas upałów dziewczyny dały "czadu " milion wybudzeń chociaż klika chodziła nie wychodziłyśmy na spacery chyba każda z nas miała dosyć 🫣 za to dzisiaj odbijemy długim spacerem 🙂
Wszystkiego dobrego dziewczyny !
👩🦰32 l 👨🦰32 l
Ivf
08.09.2025 ♥️♥️ 1k2o
27.01.2026 1306 g i 1280g
9.03.3026 ostatnia wizyta
11.03.2026 przyjęcie do szpitala
13.03.2026 Zosia 🐼2310 g Celina 🐼2402 g 36+0 -
Franio również słabo znosił upały
Ja już jestem po wizycie u mojej poprzedniej Pani dr w razie w umówiliśmy się na cc także jestem ze wszystkim spokojna.