Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotko, do badania wystarczy 3 dni abstynencji, więc piątek, sobota i niedziela, plemniki żyją w śluzie 5 dni więc nic straconego, dziś, jutro serduszkować można i ewentualnie w poniedziałek po badaniu poprawić
Martoszka, androlog to dobry pomysł. A do tego czasu mąż może sam się podkurować,łykać jakiś suplement, ew. l-karnitynę albo kawę wypić godzinę przed serduszkowaniem. A jakie wyniki ma mąż?
Ja teżrobiłam cytologię , jutro odbieram wyniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:32
-
Asiulek mój też bierze profertil ale dopiero 1 opakowanie kończy . My jak do drugiej IUI będziemy w przyszłym tygodniu podchodzić to będziemy mieli wyniki i porównamy czy coś sie zmienia
Po wizycie ok gin myślał że ma mnie już z głowy a tu d.pa Też miałam nadzieje ale niestety trza iść do przodu . Tym bardziej że przy tylu pęcherzykach i jeszcze nic nie zaskoczyło .
Powtarzamy schemat z poprzedniego cyklu 2x1 CLO + gonal 5 ampułek . Przyszły piątek -sobota IUI .
Monik jak będziesz miała siłę to napisz choć słowo bo martwie sie . Wiem jak to boli i jakie to niesprawiedliwe . Dlatego ja tak szybko bety nie chce i nie będe robiła raz już to przeżyłam co ty i boję się powtórki.Martoszka lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie miałam humoru żeby napisać..
Pszczelka - super wiadomość!
Martoszka - 3mam kciuki!
Asiulek - miło że napisałaś
Anakonda - mój gin też na ostatniej wizycie się zdziwił, że ja nie w ciąży..
ale teraz widzę, że u Ciebie wszystko jest na dobrej drodze - kciukam mocno!
Wczoraj zrobiłam sikańca (Pink test) - negatyw dziś powinnam dostać @ ale od wczoraj tylko śluz.. teraz się boję, że nie dostanę @ i znów trzeba będzie brać Luteinę na wywołanie. A potem pytanie ile dni mój cykl miał skoro było wywołanie @ i kiedy będzie owu.. eh
Ale domyślam się czemu mogło nie zaskoczyć ostatnio = było suucho.. to podobno skutek uboczny Clo, więc już się zabezpieczyłam na przyszły cykl - kupiłam olej z wiesiołka
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Asiulek, ale przywaliłaś od razu z grubej rury ile przytyłam
jestem jakieś 8-9kg na plusie. Czasem waga się jeszcze zlituje i pokazuje 59, ale przeważnie już widzę 6 z przodu...
Głaszcie brzuszek a nuż się zarazicie jak przesyłane nie działają
pszczelka nie doczytałam czemu, ale życzę wszystkiego -
Hej!
Martoszka, wAŻNE są wszystkie parametry, nie tylko te o których napisałaś.. może te nie są najlepsze,ale też i nie najgorsze..
anakonda, to daj znać jak i czy się nasienie poprawiło. Trzymam kciuki
Nikita, clo faktycznie może powodować suchość, ale i upośledzać endo. A na endo coś Tobie gin przepisał ?
Karolcia, przepraszam,nie chciałam Cię urazić. A nasza pszczelka miała wczoraj urodzinki
..odebrałam dziś cytologię..będę żyła
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Asiulek, co Ty - urlop masz?? O takiej "niespotykanej" porze piszesz Jak miło
Martoszka, ja niestety nigdy nie robiłam testów porównawczych chyba za bardzo bałabym się zobaczyć złudne 2 kreseczki
Liczę, że Twój test wyjdzie jak nie taki sam to mocniejszy za kilka dniAsiulek lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Martoszka - ja 7 dni po 2 amp. Pregnylu miałam test negatywny. Teraz żałuję, że nie zrobiłam testu np. 2 dni po. Miałabym pewność czy pielęgniarka dała mi db zastrzyk..
kotkapc lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Martoszka ja 9 dni po pregnylu miałam jeszcze cień cienia,ale nie wiem czy to było jeszcze po pregnylu czy już dzidzia. 11 dnia beta była 85, ale lekarz kazał się jeszcze nie cieszyć bo to mogły być pozostałości po pregnylu