Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo tak jesli sluz jest przeszkoda to tak ale mi sie wydawalo ze i seminacja ma jeszcze mniejsza skutecznosc niz stosunek ... Czyli srednio 10%? A stosunek niby wiecej tych procent 25-30 tak gdzies czytalam no i dlatego nie rozumiem dlaczego inseminacja ma mniejsze prawdopodobienstwo powidzenia co mnie dziwi bo powinno byc odwrotnie
-
no ale to chyba nie jest skuteczność w stosunku do stosunków. Po prostu to jej skutecznośc. Czyli na 10 inseminacji ciążą kończy się jedna.. mało...ale jak są wskazania, to wiadomo warto spróbowac. My chyba spróbujemy w przyszłym cyklu..chociaż cienko to widzę, no ale jakoś te 2 lata trzeba udokumenttować..nic lepszego nie przychodzi mi do głowy...
-
nick nieaktualny
-
agaluka dasz rade ja już się staram 2,5roku ij kiedy miałam zawsze nieregularne cykle to jak już za długo niebylo to tez miałam nadzieje a tu nic 1 samotna kreska .a jak miałam sytuacje ze lekarz stwiedzil przez usg ze za jakiś tydz powinna być owulacja a potem 2 miesiacze @ niebylo. niezapomne tego u lekad=rza bylam pod koniec września a w Polsce pod koniec listop. i od razu poszlam do lekarza bo oczywiście 3 testy i 1 krecha dostałam leki już niepamietam nazwy i po jakiś 2 tyg dostałam wkoncy czyli ponad 2 miesiące niebylo @.
-
ja teraz staram się nie robic już testow a jak już i wychidzi negatyw to hmmmm wogole już nie robi jakiegoś wrazenia chyba się już przyzwyczaiłam do tego. wiec jak kiedykolwiek wyjda 2 to chyba zemdleje hahaah i to dopiero będzie szok .wiec wiesz dasz rade tj my tu wszystkie
-
nick nieaktualnyRozumiem Cie
, ja tez tak mialam, ale im wiecej negatywnych testow, lez i zalamania tym mniej mnie to wszytsko absorbuje i obchodzi
oczywiscie Tobie nie zycze tego, tylko pieknych tlustych kreseczek jak najszybciej
Wiecie, dotarlo do mnie ostatnio ze zyjemy w swiecie kiedy wsyztsko mamy niemalze od razu... W tej chwili, natychmiast ... Zepsul sie samochod wyciagamh telefon z torebki i dzwonie pomoc, chcemy jesc - jemy, chcemy rurke z kremem idziemy i kupujemy, chcemy szynke ? Kabanosa kupujemy i jest ( pamietam jak daaawno temu szynka byla w domu kilka razy w roku !) stalismy sie spoleczenstwem bardzo takim hmmm brakuje mi slowa ... Takim "tu i teraz", " chce natychmiast!" Zyjemy szybko i wszytsko chcemy miec szybko i juz... A z dzieckiem sie tak nie da ... To jest rzecz na ktora nie mamy wplywu ... Tutaj trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i czekac ... Taaaak trzeba sie wykazac ta cnota ktorej sie wyzbylismy ... A starania o dziecko? No coz, uczą pokoryczekolada, tulipanna, Nikita2, fryzjerka, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
Opu, ja też ostatnio miałam takie przemyślenia. Mam cudownego męża, dom, prace znalazłam od razu po studiach, po czasie jeszcze lepszą, do wszystkiego doszłam sama, po prostu coś sobie ob myśli łam i realizowałam, jeśli się nie dało to odpuszczalam i trudno. A teraz mam takie marzenie z którego nie potrafię zrezygnować a spełnienie go sama już nie wiem od czego zależy. ..
do tego wszystkiego zaczął mnie boleć brzuch z prawej strony i znów zaczęłam panikowaćczekolada, Nikita2, fryzjerka lubią tę wiadomość