Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miki85 wrote:Dziewczyny może ktoś tak miał drugi miesiąc clo teraz duphaston i znów plamienia dziś 26 dc -12dpo czy wie ktoś może czemu tak się dzieje?
-
ewusia87 wrote:A ja właśnie wyszłam od ginekologa. Doktor powiedział ze dziwna sprawa bo pęcherzyk jeszcze nie pękł. A pregnyl dostałam w poniedziałeek. Pan doktor wyjeżdża teraz na wakacje wiec w sumie nie wiem co dalej
-
Ewusia..no dziwna sprawa. A gin dał Ci jakieś wskazówki czy tylko powiedział, że jedzie na urlop i "radź sobie kobieto sama"?
Miki widzę że bierzesz leki na tarczyce. Co masz zdiagnozowane ? robiłaś AntyTPO i tsh ostatnio bo ja teraz mądra jestem i widzę na Twoim wykresie podobne zależności jak u mnie.
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualny
-
Mała_Mi79 wrote:Ewusia..no dziwna sprawa. A gin dał Ci jakieś wskazówki czy tylko powiedział, że jedzie na urlop i "radź sobie kobieto sama"?
Miki widzę że bierzesz leki na tarczyce. Co masz zdiagnozowane ? robiłaś AntyTPO i tsh ostatnio bo ja teraz mądra jestem i widzę na Twoim wykresie podobne zależności jak u mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:05
-
tulipanna wrote:No dzieje się, bo prawdopodobnie przyjdzie @. Okres zaczynający się plamieniem nie jest tu niczym nadzwyczajnym..
-
nick nieaktualny
-
Opu, a temp. spadła o jedną kreskę z dziesiętnych czy setnych??
Nie masz udostępnionego wykresu więc nie widzę, ale te bóle piersi, po bokach, no i brak bóli okresowych... kobieto... nosz same zaprzeczenia podałaś bo puenta na końcu "okres idzie".
Opu...myśl, co chcesz, a ja i tak wiem swoje
PS. Pozdrów ode mnie Twojego "chorwackiego fasolka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 07:26
nick nieaktualny
-
Dobra opu, już nie nękam, bo wiem, jak takie nakręcanie jest ciężkie na psychikę
Pamiętam, jak moja temp leciała w dół a Wy pisałyście (to co ja też robię...i pewno robić będę ), że dopóki nie ma @ jest nadzieja
Ech ciężki ten czas oczekiwania... dlatego już nie będę Cię nękać ... tylko cicho sobie siądę i pozdrowaśkuję
A Ty się odpręż Za dwa dni będziemy wiedziały co to masz za objawy
No to ja Wam napiszę, że jak nie mierzę tempki, to tak od trzech dni ją sprawdzam, utrzymuje się wysoko, w granicach 36,77. Tyle że tempką samą się nie sugeruję, nie raz miałam śliczne temperatury i nic, a ten wykres np. co zaszłam wcale śliczny nie był a jednak kropek zielony był. Bardziej mnie zastanawia to, że ja mam równe 7 dni przed @ wszystkie objawy @, teraz nic, coś mnie kłuje momentami, a tak to cisza, aż dziwne...Nawet cycki mnie nie bolą. Dziś, wg mnie 11 dpo, 27 dc, FL mam 12 dniową, a cykle 26/27, ale to przy owu w 13/14 dc, w tym cyklu miałam wg siebie w 16 dc. No nic czekam....