Ratunku Grypa
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina12345 wrote:Skontaktuj sie z lekarzem bo grypa to nie przelewki a stymulacja jest bardzo wymagająca dla organizmu.
-
paniP wrote:Heej. Ja również walczę z gilem i kaszlem, a dopadło mnie tuż po transferze. Strasznie się stresuje że zaszkodzę😭 stawiam na domowe receptury - miód, cytrynka itp. dziś będę rozmawiać z lekarzem.
paniP lubi tę wiadomość
-
Mandi :) wrote:Nie stresuj się moja przyjaciółka też miała tsk po transferze i wszystko dobrze się skończyło. Kup sobie prenalen w saszetkach, syrop i na gardło a do tego mocz stopy w ciepłej wodzie z solą itp. No e martw się 😘❤
To pocieszające! 🤗 Nie dość że ciężki czas, to jeszcze dodatkowe zmartwienia nam się przyplątały🙉 -
paniP wrote:To pocieszające! 🤗 Nie dość że ciężki czas, to jeszcze dodatkowe zmartwienia nam się przyplątały🙉
-
Mandi :) wrote:No niestety za dużo wirusów i chorób w około nas 🤦♀️🤦♀️. Boję się czy w ogóle dojdzie do punkcji, jeśli będę miała kaszel czy katar 😭😭😭
A na kiedy masz przewidzianą? Ja dziś rozmawiałam ze swoim lekarzem - kazał brać Wit C, magnez, strepsils, a do nosa Nasivin. No i przede wszystkim babcine sposoby:) -
paniP wrote:A na kiedy masz przewidzianą? Ja dziś rozmawiałam ze swoim lekarzem - kazał brać Wit C, magnez, strepsils, a do nosa Nasivin. No i przede wszystkim babcine sposoby:)
-
Mandi :) wrote:A powiedz mi jakie leki przyjmowałaś podczas stymulacji?? Czy przyjmowałaś heparyne?? ☺
W czasie stymulacji Gonal, Mensinorm, Cetrotide, Fostimon, a dopiero przed i po transferze przyjmuje Neoparin i Prolutex, Duphaston i Utrogestan skąd jesteś ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2022, 17:47
-
paniP wrote:W czasie stymulacji Gonal, Mensinorm, Cetrotide, Fostimon, a dopiero przed i po transferze przyjmuje Neoparin i Prolutex, Duphaston i Utrogestan skąd jesteś ?
-
paniP wrote:Nie mamy dzieci i to jest nasze pierwsze podejście:) wszystko nas strasznie przerażało, cała stymulacja, punkcja.. teraz pozostaje nam czekać, co też nie należy do łatwych 🙈
-
Ja 27, mąż 29. Ogólnie samopoczucie dobre, byleby tylko to przeziębienie szybko uciekło nie wyliczali nam, a beta koniec następnego tygodnia. liczę na to że będzie dobrze, ale same wiemy, że różnie to bywa a Ty jak się czujesz w czasie stymulacji? Ja pod koniec już ją ciężko znosiłam, tak że w dniu punkcji ledwo się ruszałam 😭
-
paniP wrote:Ja 27, mąż 29. Ogólnie samopoczucie dobre, byleby tylko to przeziębienie szybko uciekło nie wyliczali nam, a beta koniec następnego tygodnia. liczę na to że będzie dobrze, ale same wiemy, że różnie to bywa a Ty jak się czujesz w czasie stymulacji? Ja pod koniec już ją ciężko znosiłam, tak że w dniu punkcji ledwo się ruszałam 😭
-
W styczniu minął rok. W sumie bardziej kaszel niż katar, staram się więcej odpoczywać, myślę że przy tym niefortunnym przyziemieniu przyda się dwa razy bardziej odpoczynek mąż co chwilę donosi domowe receptury 🙈 ja też czekam na wieści jak punkcja i czy udało się pokonać dolegliwości! 🤗