Regularne miesiączki, zdrowa 30 -latka a AMG i FSH jak u kobiety w trakcie menopauzy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLillith Lukrecja wrote:Jaką przeszlas kurację? Udało się po inseminacji czy konieczne było im vitro?
Kuracja trwała kilka miesięcy dhea 3x25, witamina E1000. ubichinol 2-3x50mg, ale na własną rękę tego nie bierz, dhea mocno wpływa na pracę przysadki -
ojejku wrote:ani ivf, ani inseminacja. Udało się po zwykłej stymulacji owulacji - closibegyt + ovitrelle, pękły 3 jajeczka, z czego 1 komórka się zapłodniła
Kuracja trwała kilka miesięcy dhea 3x25, witamina E1000. ubichinol 2-3x50mg, ale na własną rękę tego nie bierz, dhea mocno wpływa na pracę przysadki
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyByłam dziś na wizycie. Pani doktor zleciła powtórzenie AMH w dniu dzisiejszym - 6dc. Powiedziała że dzień cyklu nie ma znaczenia. Nie odniosła się do reszty prawidłowych wyników ( w międzyczasie dostałam wynik inhibiny b- 80, czyli w normie). Powiedziała że na ciążę naturalna nie mam najmniejszych szans
-
Nie lam sie kochana. Tak samo uslyszala od swojej lekarki moja siostra. Trzy lata potem urodziła córkę.
Lillith Lukrecja lubi tę wiadomość
5 x ICSI + 7 x FET = 19 zarodkow, 2 x poronienie @10tyg & @8tyg (T22), 1 x cb
1 x naturalna cb
Szczęśliwy finał - Emilia 19/7/2019 -
nick nieaktualny
-