Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
to chyba zalezy na jaki dzien taka punkcja mialaby wypasc. Pani koordynator na recepcji powiedziala mi ze nawet sie im kiedys w niedziele zdarzylo przeprowadzac zabiegi.
Nic sie nie martw, na pewno zapewnia lekarza w odpowiednim terminie:) -
nick nieaktualny
-
annna83 wrote:to chyba zalezy na jaki dzien taka punkcja mialaby wypasc. Pani koordynator na recepcji powiedziala mi ze nawet sie im kiedys w niedziele zdarzylo przeprowadzac zabiegi.
Nic sie nie martw, na pewno zapewnia lekarza w odpowiednim terminie:)anulka
34 lata
2017 AMH 3.5
Słabe nasienie
09.2017 Start ICSI w Salve
03.2018 usunięcie torbieli
05.2018 ICSI
06.2018 I transfer 4AA udany 8tc:(
11.2018 II Transfer 3AB
04.12.2018 BETA HCG 260 6 tc:(
03.06.2019 III Transfer 3AB z Accofilem Beta nie drgneła:(
2019 AMH 2.42
Sierpień 2019 drugie ICSI
18 komorek - uzyskano 5 blastocyst (3AB, 2x4AA, 2x2BB)
12 sierpień 2019 I transfer 3AB - beta nie drgnela:(
Halotyp BX
Brak ważnych KIR: 2DL5A, 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1, 3DP1
NK 12% -
To jest to stanowisko po lewej w glebi od recepcji. Czasem bylam tam odsylana przez dr koko po wizycie zeby mnie zapisano koniecznie na jakis konkretny termin. Tam tez placi sie za punkcje, transfer, itd.
-
nick nieaktualny
-
olcia.de wiesz jak to jest z tymi sikancami. Beta prawde powie!! A jesli nawet nie tym razem, na szczescie masz jeszcze blatski.
Wysylam pozytywne wibracje Kochana!olcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Dziewczyny, zrobiłam sikańca. Oczywiście jedna kreska (dziś 9dpt). Jadę na betę, ale nie mam absolutnie żadnych złudzeń...
olcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie najgorzej psychicznie było przedwczoraj. Wczoraj i dziś jest w porządku. Wszystko sobie w głowie poukładałam i idę dalej będzie dobrze - prędzej czy później się uda
Ps. Co do zastrzyków - mi coraz lepiej idą te heparynowe. Siniaki pojawiają się coraz rzadziej. Schładzam brzuch przed wkłuciem kostką lodu i jest bezboleśnie -
nick nieaktualnyolcia.de wrote:U mnie najgorzej psychicznie było przedwczoraj. Wczoraj i dziś jest w porządku. Wszystko sobie w głowie poukładałam i idę dalej będzie dobrze - prędzej czy później się uda
Ps. Co do zastrzyków - mi coraz lepiej idą te heparynowe. Siniaki pojawiają się coraz rzadziej. Schładzam brzuch przed wkłuciem kostką lodu i jest bezboleśnie -
nick nieaktualnyTak jest! Co ma być, to będzie. Wczoraj mąż też mi powiedział, że zrobiliśmy wszystko, co mogliśmy- teraz nic nie zależy od nas. A Ty też się postaraj nie zamartwiać na zapas... teraz masz swojego Kropka i trzymajmy się tego, że zostanie z Tobą na 9 miesięcy
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Tak jest! Co ma być, to będzie. Wczoraj mąż też mi powiedział, że zrobiliśmy wszystko, co mogliśmy- teraz nic nie zależy od nas. A Ty też się postaraj nie zamartwiać na zapas... teraz masz swojego Kropka i trzymajmy się tego, że zostanie z Tobą na 9 miesięcy
Kochana o której będziesz miała wyniki? Badania robiłaś w salve medica czy czy w innej placówce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 10:07
-
Olcia.de trzymam kciuki za bete &&
olcia.de lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Badania robiłam w Synevo. Wynik będzie po południu (nigdy nie miałam wcześniej niż po 15ej, wiec jeszcze trochę czekania...)
-
nick nieaktualnyMnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniu