Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmOla wrote:Dziewczyny Panie w laboratorium mnie uspokoił wszystko jest ok dobrze ze przyjęłam ten lek.teraz czekam na wizytę mam o 11
Ja dzisiaj robię betę - 11 dpt, czuję się jak przed jakimś egzaminem, aż brzuch mnie boli...olcia.de, Pa.sia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:To całe szczęście Mam nadzieje, że wszytko będzie dobrze.
Ja dzisiaj robię betę - 11 dpt, czuję się jak przed jakimś egzaminem, aż brzuch mnie boli... -
Olciaaa wrote:To całe szczęście Mam nadzieje, że wszytko będzie dobrze.
Ja dzisiaj robię betę - 11 dpt, czuję się jak przed jakimś egzaminem, aż brzuch mnie boli...
&& -
Bella93 wrote:Nienawidzę tego uczucia
&&Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
nick nieaktualnyJuz jestem po, czekam na wynik. Czy przy crio miałyście ovitrelle? Bo pielęgniarka mi powiedziała, że test z 8 dnia nic nie znaczy, ja jej mówiłam, ze nie miałam ovitrelle a ona swoje... Więc mnie tylko zestresowała. Zawału dzisiaj dostanę. Rano robiłam test, ale wyszła mi bardzo jasna kreska znowu (na teście 25)
-
Ja pitole.... Nie ma co.... Potrafią człowieka podtrzymać ma duchu
....Staraczka - od 2016r. 34l niepłodność idiopatyczna
10.2017 - 1 IUI ...
03.2018 - 2 IUI....
04.2018 - 3 IUI.....
05.2018 ... IVF .... ;(
07.2018...Criotransfer...póki co POZYTYWNIE -
nick nieaktualnyOlciaaa wrote:Juz jestem po, czekam na wynik. Czy przy crio miałyście ovitrelle? Bo pielęgniarka mi powiedziała, że test z 8 dnia nic nie znaczy, ja jej mówiłam, ze nie miałam ovitrelle a ona swoje... Więc mnie tylko zestresowała. Zawału dzisiaj dostanę. Rano robiłam test, ale wyszła mi bardzo jasna kreska znowu (na teście 25)
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Przy crio na sztucznym cyklu nie ma chyba ovitrelle... ja nie miałam na pewno. Nie słuchaj tych pań... 8dpt 5cio dniowego kropka to jest wynik wiarygodny
-
Pindy głupie. Na cyklu sztucznym nie ma co falszowac wyniku.
olcia.de, Olciaaa, Pa.sia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:204,60 !!! 11 dpt
To teraz spokoj i czekanie na wizyte serduszkowa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciaaa wrote:A teraz żeby dożyć do poniedziałku...
Po pierwsze oddawanie krwi i czekanie na wynik bardzo stresuje.
Po drugie sprawdzanie przyrostow (ktore zwalniaja) takze jest stresujace.
Po trzecie zrobilas wszystko co moglas, a teraz ciesz sie tym stanem
annna83 lubi tę wiadomość