Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
lubiearbuza zmobilizowalas mnie do zrobienia podsumowania:) zebralam paragony ktore posiadam + weryfikowalam z kalendarzem,w ktorym robilam notatki, kiedy co i jak. Moglam jednak cos zagubic.
Koszt calkowity z lekami,badaniami lab. i wizytami lekarskimi to 12 tys zl. W tym leki ok 2 tys, wizyty ok 1200.
czas trwania procedury: rozpoczecie przyjmowania tabletek anty na wyciszenie :30 maj,rozpoczecie stymulacji :27 czerwiec, punkcja :7 lipca, przerwa z powodu hiperstumulacji (miesiac), transfer :5 sierpnia.
Mam nadzieje ze to pomoze w planowaniu:)30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
jozefka, dzis 5dpt i kropek mam nadzieje ze jeszcze sie trzyma. W weekend nie czulam zadnej zmiany. W poniedzialek zaczal bolec mnie brzuch jak na @. ( oby to byl dobry znak)Wzialam nospe jak zalcali. Wczoraj bol byl mniejszy, tylko lekko ćmiło wieczorem. Piersi wrazliwsze i to koniec objawow. Czas dluzy mi sie niemilosiernie. Wydaje mi sie ze juz ze 3tyg czekam:P Strasznie boje sie wyniku bety...obym do niej dotrwala. Mysle raczej pozytywnie, ale oczywiscie mysl o niepowodzeniu gdzies kryje sie z tylu glowy. Jutro ide do pracy.Zwolnienie mam tylko do dzis. Moze szybciej czas zleci:)Po swięcie poniedzialkowym testuje!30 lat, PCOS,starania od 2013
ICSI / crio 05.08.2016 7tc[*] crio 31.11.16 ! crio 6.12.16 koniec staran.. 9 jajeczek na zimowisku
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Józefka kusi mnie test sikany ale chyba za wcześnie, boje sie rozczarować. Dzis 7dpt. Bete robie z rana we wtorek. Jutro ide do apteki dokupić leki wiec pewnie jakies tesciki kupie.30 lat, PCOS,starania od 2013
-
nick nieaktualny
-
lubiearbuza20 strasznie, powoli zaglądam na listy wyprawkowe, ale rajd zakupowy planuje na drugą połowe września.
mąż kończy remont piętra i garderoby, dzięki temu zyskuje na dole pokój dla Kropka, mam nadzieje że do końca wakacji będzie już pokój pomalowany i uprzątnięty (obecnie tam jest wszystko i niedługo wszystko przeniose do garderoby )
czas jest nie ubłagany, Kropek coraz mocniej kopie czasami aż łamię się w pół, mój Robert się śmieje że ma dzięki temu pewność że to jego, dowcipniś jeden
Frezja jutro Twój dzień, czekam z niecierpliwością.https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
no wlasnie jozefka u Ciebie juz stan ciazowy dosc zaawansowany:D czas pomyslec o zakupach
Tak,jutro chwila prawdy. Strasznie sie denerwuje.Raniutko bede w salve podbrac krew, ok 18 dopiero odbiore wynik, bo tak wroce z pracy. Z jednej strony kropek sie trzyma, wiec z dnia na dzien mysle, ze moze jednak sie udalo..ale z drugiej strony obawa jest...oby beta byla wysoka...30 lat, PCOS,starania od 2013
-
nick nieaktualny
-
frezja budujesz napięcie ale ja już dla Ciebie trzymam miejsce na fioletowej stronie
lista wyprawkowa ściągnięta, ale tak jak pisałam zakupy II połowa września
brzucho odstaje, Mały jak kopnie to odkształca mi brzuch więc wygląda to słodko, dopóki nie kopnie w pępek ale to już Wam pisałam
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
no wlasnie nie roz,awialam z nia bo wyniki odebral moj maz grubo po 18 i Pani Gosia nie odbierala. maz sie tylko zapytal czy to na pewno 4 tydzien bo wtedy sie lape w normie. no chyba tak 31dc. jeju teraz oby byl przyrost !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2016, 19:26
30 lat, PCOS,starania od 2013
-
Salve nie lubi sprawdzania przyrostów ja za to dostałam zjebki bo byłam 7,9 i 11 dpt i feralnego 11 dnia w zabiegowym była p. Gosia + dziewczyny co asystują podczas zabiegów i dostaliśmy lekkie zjebki ale uśmiechały się dziewczyny i pobłażliwie tłumaczyły, że jestem w ciąży i mam nie panikować tylko grzecznie czekać do wizyty serduszkowej aby potwierdzić ciążehttps://www.maluchy.pl/li-72827.png