Forum Starając się z pomocą medyczną Salve Medica Łódź
Odpowiedz

Salve Medica Łódź

Oceń ten wątek:
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 14 grudnia 2019, 15:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, wynik bety 0,28....

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • Niusja Autorytet
    Postów: 595 299

    Wysłany: 14 grudnia 2019, 20:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Kochane, wynik bety 0,28....

    Bardzo mi przykro...przytulam...

    Sunray lubi tę wiadomość

    Ja 34 lata, M 37 lat (starania od 2016)
    Salve Medica Łódź 2017
    HSG (drożne) XI 2017
    Nasienie super
    Nieregularne i długie cykle + io + nadciśnienie
    29.03.2018 punkcja (2x4AA i 1x3AB)
    03.04.2018 transfer - 8 tydzień (*)
    15.10.2018 ct - 7 tydzień (*)
    03.02.2020 ct - <0,2
    Immunologia: KIR BX i brak 3.
    MTHFR 1298A-C hetero, PAI-1 4G homo, NK 12%
    Histerioskopia 2020
  • Maja25 Autorytet
    Postów: 1381 672

    Wysłany: 14 grudnia 2019, 23:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Kochane, wynik bety 0,28....
    Przykro mi kochana, trzymaj się dzielnie

    Wiadomość wyedytowana przez autora 14 grudnia 2019, 23:45

    Sunray lubi tę wiadomość

    Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
    laparoskopia 12.2017
    Leczenie w Salve Medica Łódź
    10.2018 dr Kłosiński
    Niskie AMH
    (09.18 -0,12)
    (11.2018 -0,45)
    Ja r. 77(42 lata)zdrowa
    Mąż r.76(43 lata) zdrowy
    Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
    11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
    2 stymulację przerwane
    Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
    01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells...
  • Jola17a Autorytet
    Postów: 323 255

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 06:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Kochane, wynik bety 0,28....
    Jaki powinien byc wynik bety w 9 dpt? Żeby mieć trochę optymizmu?
    Może ja jestem naiwna ale czy na prawdę to już stracone? 😔😔😔

    40 lat, starania od V/2018
    opieka - dr Kłosiński SALVE
    niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
    AMH 1,38; kiepskie nasienie; lewy jajnik torbiel endo.;
    1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
    7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
    A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
    ⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
    7II/20 4AA podane. 🍀
    10dpt Beta 427
    13dpt Beta 2173
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 07:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola17a wrote:
    Jaki powinien byc wynik bety w 9 dpt? Żeby mieć trochę optymizmu?
    Może ja jestem naiwna ale czy na prawdę to już stracone? 😔😔😔

    Jest tu taki wątek o wynikach Bhcg. Wyniki dziewczyn w 7dpt, które widziałam to 30, 60, 120 etc. Najgorsze, że jestem w punkcie wyjścia i nie wiem czy to moje komórki nie dają rady czy to immunologia... Nie miałam też nigdy histeroskopii - może warto by było iść tym tropem. Tak czy inaczej muszę od tego chwilę odpocząć. Najgorsze, że jeszcze chwilę temu mobilizowałam wszystkie siły na tą drugą procedurę pokładając w niej całą nadzieję, a finał jest taki sam i sama zadaję sobie pytanie: To już?

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • Niusja Autorytet
    Postów: 595 299

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Jest tu taki wątek o wynikach Bhcg. Wyniki dziewczyn w 7dpt, które widziałam to 30, 60, 120 etc. Najgorsze, że jestem w punkcie wyjścia i nie wiem czy to moje komórki nie dają rady czy to immunologia... Nie miałam też nigdy histeroskopii - może warto by było iść tym tropem. Tak czy inaczej muszę od tego chwilę odpocząć. Najgorsze, że jeszcze chwilę temu mobilizowałam wszystkie siły na tą drugą procedurę pokładając w niej całą nadzieję, a finał jest taki sam i sama zadaję sobie pytanie: To już?

    Kochana histerioskopia to wg mnie dobry pomysł, może warto wykonać to badanie...
    Nie poddawaj się, wiem, że łatwo się mówi, ale jeśli macie jeszcze trochę kasy, to spróbujcie. Sama wiesz, że immunologia to ciężki temat. Sama mam mieszane uczucia do tego wszystkiego. Lekarze z jednej strony uważają immunologię, natomiast inni twierdzą, że trzeba natrafić na właściwy zarodek. Odpocznij trochę i zbierz siły. Jeszcze nie czas mówić, że to już....

    Sunray lubi tę wiadomość

    Ja 34 lata, M 37 lat (starania od 2016)
    Salve Medica Łódź 2017
    HSG (drożne) XI 2017
    Nasienie super
    Nieregularne i długie cykle + io + nadciśnienie
    29.03.2018 punkcja (2x4AA i 1x3AB)
    03.04.2018 transfer - 8 tydzień (*)
    15.10.2018 ct - 7 tydzień (*)
    03.02.2020 ct - <0,2
    Immunologia: KIR BX i brak 3.
    MTHFR 1298A-C hetero, PAI-1 4G homo, NK 12%
    Histerioskopia 2020
  • Jola17a Autorytet
    Postów: 323 255

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 09:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Jest tu taki wątek o wynikach Bhcg. Wyniki dziewczyn w 7dpt, które widziałam to 30, 60, 120 etc. Najgorsze, że jestem w punkcie wyjścia i nie wiem czy to moje komórki nie dają rady czy to immunologia... Nie miałam też nigdy histeroskopii - może warto by było iść tym tropem. Tak czy inaczej muszę od tego chwilę odpocząć. Najgorsze, że jeszcze chwilę temu mobilizowałam wszystkie siły na tą drugą procedurę pokładając w niej całą nadzieję, a finał jest taki sam i sama zadaję sobie pytanie: To już?
    Przykro mi kochana! To jest taki czas kiedy uruchamiamy kolejne pokłady naszej siły.
    Nie poddawaj się jeszcze proszę.

    Sunray lubi tę wiadomość

    40 lat, starania od V/2018
    opieka - dr Kłosiński SALVE
    niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
    AMH 1,38; kiepskie nasienie; lewy jajnik torbiel endo.;
    1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
    7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
    A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
    ⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
    7II/20 4AA podane. 🍀
    10dpt Beta 427
    13dpt Beta 2173
  • Esperanza Mia Autorytet
    Postów: 3668 1965

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 12:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Kochane, wynik bety 0,28....
    Bardzo mi przykro kochana ☹️ Nie tak miało być. Zrób histero jak jeszcze nie miałaś może coś wniesie. Bo cos musi być że nie chce wyjść.

    Sunray lubi tę wiadomość

    "Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
    21.02.2020 6 dpt beta 49,5 9 dpt beta 181,5 11 dpt..
    15.02.2020 1 CRIO 3AA
    02.01.2020 *IVF *ICSI MACS (15.01 punkcja) ❄❄
    01.2020 AMH 2,90
    08.2019 AMH 1,89
    04.2919 AMH 1,00
    07.2017 AMH 2,66
    2018 HSG ok,
    2018 histero ok,
    IO, MTHFR A1298C,
    21.02.2020 NK 15%
    09.2019 NK 25% , KIR BX brak 2DS1 2DS5 3DS1 HLA-C : C1 i C2
    On: HBA 48% morfologia 0-5% DFI 14%
  • Bella93 Autorytet
    Postów: 9588 5663

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 15:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Kochane, wynik bety 0,28....
    Przykro mi.

    Sunray lubi tę wiadomość

    Moja historia leczenia
    Never ending story...😂
  • Niezapominajka5 Autorytet
    Postów: 1997 1844

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 18:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy dziewczyny,
    Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale zostało mi jedno opakowanie menopuru 600 j. Nie otwarte i nie rozrobione. Przechowywane wyłącznie w lodówce ze stałym dopływem prądu (bez przerw).
    Może któraś z Was nie ma już refundacji i chciałaby się dogadać? Ważne do 02.2020.
    Jak coś, to proszę o informację na [email protected]

    Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia i dużo nadziei. Naprawdę warto walczyć.

    j4yxumm.png
    Nasz cud już z nami 💝
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 20:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusja wrote:
    Kochana histerioskopia to wg mnie dobry pomysł, może warto wykonać to badanie...
    Nie poddawaj się, wiem, że łatwo się mówi, ale jeśli macie jeszcze trochę kasy, to spróbujcie. Sama wiesz, że immunologia to ciężki temat. Sama mam mieszane uczucia do tego wszystkiego. Lekarze z jednej strony uważają immunologię, natomiast inni twierdzą, że trzeba natrafić na właściwy zarodek. Odpocznij trochę i zbierz siły. Jeszcze nie czas mówić, że to już....

    Wiesz, ja też mam cały czas wątpliwości co do immunologii. To znaczy w kwestii szczepień wydaje mi się, że pomagają. Na FB dziewczyny widzę, że często piszą, że w ogóle nie zachodziły, a po szczepieniach zachodzą, więc coś w tym musi być. Ale co do Accofilu, który muszę brać na brakujące kiry implantacyjne to mam bardzo duże wątpliwości. Mam wrażenie, że to bardziej dzieło przypadku niż działanie Accofilu.

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jola17a wrote:
    Przykro mi kochana! To jest taki czas kiedy uruchamiamy kolejne pokłady naszej siły.
    Nie poddawaj się jeszcze proszę.

    W końcu się uspokoiłam :) Nawet nie wiedziałam, że mam tyle łez... Jednak ta świadomość, że na zimowisku nie czeka już żadna blastocysta i trzeba zacząć wszystko od nowa, jest dodatkowo obciążająca. Dziękuję Wam za wsparcie i czekam na pozytywne wieści od Was, które podbudują mnie na duchu. Daję sobie trochę czasu na zdystansowanie się, ale z tyłu głowy już rodzi się nowy plan działania ;)

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • Esperanza Mia Autorytet
    Postów: 3668 1965

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 20:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    W końcu się uspokoiłam :) Nawet nie wiedziałam, że mam tyle łez... Jednak ta świadomość, że na zimowisku nie czeka już żadna blastocysta i trzeba zacząć wszystko od nowa, jest dodatkowo obciążająca. Dziękuję Wam za wsparcie i czekam na pozytywne wieści od Was, które podbudują mnie na duchu. Daję sobie trochę czasu na zdystansowanie się, ale z tyłu głowy już rodzi się nowy plan działania ;)
    Fajnie że już się uspokoiłas. Właśnie to jest najgorsze zaczynanie wszystkiego od nowa. Daj czas i ruszaj do boju.
    I masz rację co do accofilu , to wszystko to loteria. Sama się boję, już wkrótce ja zaczynam.

    "Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
    21.02.2020 6 dpt beta 49,5 9 dpt beta 181,5 11 dpt..
    15.02.2020 1 CRIO 3AA
    02.01.2020 *IVF *ICSI MACS (15.01 punkcja) ❄❄
    01.2020 AMH 2,90
    08.2019 AMH 1,89
    04.2919 AMH 1,00
    07.2017 AMH 2,66
    2018 HSG ok,
    2018 histero ok,
    IO, MTHFR A1298C,
    21.02.2020 NK 15%
    09.2019 NK 25% , KIR BX brak 2DS1 2DS5 3DS1 HLA-C : C1 i C2
    On: HBA 48% morfologia 0-5% DFI 14%
  • Niusja Autorytet
    Postów: 595 299

    Wysłany: 15 grudnia 2019, 22:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Wiesz, ja też mam cały czas wątpliwości co do immunologii. To znaczy w kwestii szczepień wydaje mi się, że pomagają. Na FB dziewczyny widzę, że często piszą, że w ogóle nie zachodziły, a po szczepieniach zachodzą, więc coś w tym musi być. Ale co do Accofilu, który muszę brać na brakujące kiry implantacyjne to mam bardzo duże wątpliwości. Mam wrażenie, że to bardziej dzieło przypadku niż działanie Accofilu.

    Będziesz się jeszcze konsultować z docentem?

    Ja 34 lata, M 37 lat (starania od 2016)
    Salve Medica Łódź 2017
    HSG (drożne) XI 2017
    Nasienie super
    Nieregularne i długie cykle + io + nadciśnienie
    29.03.2018 punkcja (2x4AA i 1x3AB)
    03.04.2018 transfer - 8 tydzień (*)
    15.10.2018 ct - 7 tydzień (*)
    03.02.2020 ct - <0,2
    Immunologia: KIR BX i brak 3.
    MTHFR 1298A-C hetero, PAI-1 4G homo, NK 12%
    Histerioskopia 2020
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niusja wrote:
    Będziesz się jeszcze konsultować z docentem?

    Tak, napiszę do niego. Wątpię, żeby coś wymyślił nowego. Na wizycie sam powiedział, że Accofil pomaga w 60%, a nic innego jeszcze nie wymyślono na brakujące kiry. Nie wiem czy niska ochrona zarodka ma wpływ na implantację - wątpię... Na to dostałam Encorton, ale może coś mi jeszcze dołoży.

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • Esperanza Mia Autorytet
    Postów: 3668 1965

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 08:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sunray wrote:
    Tak, napiszę do niego. Wątpię, żeby coś wymyślił nowego. Na wizycie sam powiedział, że Accofil pomaga w 60%, a nic innego jeszcze nie wymyślono na brakujące kiry. Nie wiem czy niska ochrona zarodka ma wpływ na implantację - wątpię... Na to dostałam Encorton, ale może coś mi jeszcze dołoży.
    A szczepień ci nie proponował, może to by pomogło. Czasem zwiększenie encorton pomaga znam dziewczyny które brały 15 mg po transferze a potem 20 mg bo 10 na nich nie działała.

    "Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
    21.02.2020 6 dpt beta 49,5 9 dpt beta 181,5 11 dpt..
    15.02.2020 1 CRIO 3AA
    02.01.2020 *IVF *ICSI MACS (15.01 punkcja) ❄❄
    01.2020 AMH 2,90
    08.2019 AMH 1,89
    04.2919 AMH 1,00
    07.2017 AMH 2,66
    2018 HSG ok,
    2018 histero ok,
    IO, MTHFR A1298C,
    21.02.2020 NK 15%
    09.2019 NK 25% , KIR BX brak 2DS1 2DS5 3DS1 HLA-C : C1 i C2
    On: HBA 48% morfologia 0-5% DFI 14%
  • Sunray Autorytet
    Postów: 656 283

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 09:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esperanza Mia wrote:
    A szczepień ci nie proponował, może to by pomogło. Czasem zwiększenie encorton pomaga znam dziewczyny które brały 15 mg po transferze a potem 20 mg bo 10 na nich nie działała.

    Na początku wizyty wspomniał o tym, ale potem jak zobaczył jakie mam słabe kiry, stwierdził, że to w nich tkwi problem. Dodał, że przy Encortonie mechanizmy ochronne powinny zadziałać.

    01.2016 początek starań
    09.2016 poronienie zatrzymane 8-9tydz - naturalsik
    02.2019 - in vitro I - brak blastocyst
    10.2019 - in vitro II - 2blastocysty = 2 transfery nieudane
  • ewe91 Znajoma
    Postów: 19 5

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 11:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, do napisania tego posta zbieram się od dłuższego czasu. Odzywałam się tutaj kilka miesięcy temu w czasie stymulacji. W sumie to miło wspominam ten czas. Pełen nadziei i przekonania że skoro płacę takie pieniądze to przecież 2+2=4 i musi się udać. No nie. Nie udało się. do piątej doby dotrwały dwa ładne zarodki. Transfer pierszego zaraz po punkcji - beta nie ruszyła. Rozpacz, stany depresyjne i niekontrolowane wybuchy płaczu. Decyzja o rozpoczęciu terapii - w sumie jeden z lepszych pomysłów w przeciągu ostatnich miesięcy. Drugi transfer już z dobrym wsparciem psychologa - nieudany, beta znowu nawet nie drgnęła. Plus jest taki że nie odchorowałam go psychicznie tak jak pierwszego. zostało nam 7 zamrożonych komórek. W miedzyczasie badam wszystko co się da.. histero 2 miesiace temu ok. Immunologia w trakcie (wysokie nk, niska ochrona zarodka, ładne kiry) czekam na szczepienia.

    To tyle jeżeli chodzi o moją sytuacje medyczną:) Ale ja zupełnie nie o tym. Chciałabym się dowiedzieć jak sobie radzicie z tymi niepowodzeniami, z bezdzietnością. Dla mnie niewiedząc dlaczego to powód do jakiegoś dziwnego wstydu. Czuję się gorsza, wybrakowana. Zaczęłam unikać kontaktów z rodziną (nie wspominając o znajomych z dziećmi). na ten moment to moja jedyna droga działania, nie widzę kompletnie innej możliwości niż unikanie spotkań, udawanie szczęśliwej - a męczy to strasznie i chyba pogłębia poczucie beznadziejności...

    28 lat ; starania od 3 lat; PCOS insulinooporność, bardzo słabe nasienie
  • Maja25 Autorytet
    Postów: 1381 672

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 13:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak ustalać wizytę w 20 dc jak się bierze antyki? Zacznę niebem 3 opakowanie i kolosiu coś mówił, żebym dała znać to umówimy się na wizytę w 20 dc.. Nie wiem czyiczyc to od 1 tab. Czy od krwawienia, które nie wiem czy będzie, bo ostatnio nie było.

    Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
    laparoskopia 12.2017
    Leczenie w Salve Medica Łódź
    10.2018 dr Kłosiński
    Niskie AMH
    (09.18 -0,12)
    (11.2018 -0,45)
    Ja r. 77(42 lata)zdrowa
    Mąż r.76(43 lata) zdrowy
    Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
    11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
    2 stymulację przerwane
    Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
    01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells...
  • Bella93 Autorytet
    Postów: 9588 5663

    Wysłany: 16 grudnia 2019, 13:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja25 wrote:
    Dziewczyny, jak ustalać wizytę w 20 dc jak się bierze antyki? Zacznę niebem 3 opakowanie i kolosiu coś mówił, żebym dała znać to umówimy się na wizytę w 20 dc.. Nie wiem czyiczyc to od 1 tab. Czy od krwawienia, które nie wiem czy będzie, bo ostatnio nie było.
    Od 1 tabl

    Maja25 lubi tę wiadomość

    Moja historia leczenia
    Never ending story...😂
‹‹ 487 488 489 490 491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrium – bardzo ważne milimetry w życiu kobiety

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)