Salve Medica Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edyta7 wrote:Jak się dodaje na priv?I procedura
4AA - 03.2021 - 05.2021 [*] 9 tc.
3AB -10.2021 - 06.2022 Córeczka ❤
3AB - 01.2024 beta HCG <0,2
2BB - 02.2024 beta HCG <0,2
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
nick nieaktualny
-
Edyta7 wrote:Jak się dodaje do przyjaciółek? DORIN DODAŁA MNIE DO PRZYJACIÓŁEK. Jak szukać zaproszenia od niej?
Żeby kogoś dodać do przyjaciółek, klikasz na nick danej osoby i tam wyskoczy Ci okienko, gdzie masz opcję "dodaj do przyjaciółek".
Na górze strony masz kilka haseł, w tym SPOŁECZNOŚĆ i tam znajdziesz przyjaciólki.I procedura
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
Edward1 wrote:Jania jak sue czujesz? Co u ciebie? Już 17tc! Wow ale ten czas leci a brzusio rośnie ❤
niestety krzywa w 1 punkcie -po godzinie - wyszła o 5 poza normę i dr K. wysłał mnie do diabetologa.
od 2 dni bawię się glukometrem.
27 września mam usg połówkowe.
czas leci to prawda. nie wiadomo kiedy
zaglądam tu czasem i czytam posty.martuska09 lubi tę wiadomość
-
Subarb wrote:Hej dziewczyny. Mam sporo fraxiparine na sprzedaż bo dr. Stefanowicz zmieniała mi co chwilę dawki z racji problemów z krzepliwością. Jeśli któraś byłaby zainteresowana to chętnie sprzedam taniej niż w aptece.
privI procedura
II procedura
3BB - 07.2024 cb
4BC ? -
jaina_proudmoore wrote:czuje się dobrze.
niestety krzywa w 1 punkcie -po godzinie - wyszła o 5 poza normę i dr K. wysłał mnie do diabetologa.
od 2 dni bawię się glukometrem.
27 września mam usg połówkowe.
czas leci to prawda. nie wiadomo kiedy
zaglądam tu czasem i czytam posty.
TylkoLepiej lubi tę wiadomość
8/2/2021 urodziła się nasza mała królewna Pola 3720g I 51cm
2010 - urodził się Franciszek 4180g I 55 cm
XII.2012- 5tc [*]
Starania o kolejne dzieciątko od 2013.
5 VI 2020 - II kreski na teście 😁 -
Subarb wrote:Hej dziewczyny. Mam sporo fraxiparine na sprzedaż bo dr. Stefanowicz zmieniała mi co chwilę dawki z racji problemów z krzepliwością. Jeśli któraś byłaby zainteresowana to chętnie sprzedam taniej niż w aptece.
Jakie dawki?34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10.2021 laparotomia z wycięciem jajowodów
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
06.2024 zaawansowana operacja endometriozy
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
Subarb wrote:0.6 x 9szt
0.8 x 12szt
1ml x 10sxt
Priv34lat
niedoczynność tarczycy,hashimoto,hiperprolaktynemia, io, endometrioza do kompletu🥴
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
Cdn..
„Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe.” -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mam niespełna 27 lat, AMH 0.34ng,ml. Dziś doktor W.K. w salve kazał mi się przygotować na in vitro. Zastanawiam się Jeszcze nad gameta. Czy jest tu ktoś zadowolony? Jestem jak uderzona młotem i już nie wiem gdzie szukać w tym szoku. Krzeszowski nie przyjmuje do odwołania a na pewno do końca października. Widząc ze mam małe szanse muszę szukać najlepiej gdzie się da
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2021, 19:00
’94
04.2021 - początek starań
Endometrioza (endoskopia torbieli 15.12.2020 oba jajniki)
❌AMH 0.34 (lipiec’21 synevo)
🏥Salve Łódź
❌AMH 0.44 (wrzesień 21dc diag)
⬇️AMH 0.16 (listopad 3dc diag)
⬇️AMH 0.078 (luty’22 14dc diag)
12.2021 ✖️Krótki protokół - dwa zdegenerowane pecherzyki, nie doszło do punkcji
🏥KrakOvi
⬆️AMH 0.59 ( luty’22 robione na miejscu)
3.2022 Długi protokół - 7 pęcherzyków ->2 komórki🥚🥚->1 zarodek🍀 -> beta 0 😥
5.2022 długi protokół - 9 pęcherzyków -> 1 komórka (reszta niedojrzałe)-> zero zarodków 😓
🏥 Eurofertil Ostrava
6.2022
1️⃣Mini stymulacja - 6 pęcherzyków->2 komórki -> 2 zarodki 🍀🍀-> ❄️
2️⃣ Mini stymulacja - 3 pecherzyki -> 3 komórki(jedna niedojrzała)-> 🍀🍀->❄️❄️
👨⚕️Paśnik -> wysokie NK, brak kilku Kir implantacyjnych (intralipid, encorton)
Transfer 7.09.2022🤞 beta 0
Transfer 12.10.2022
5dpt 19.2 🙏 7dpt 67.8🥹 9dpt 263🥰 -
Sylza wrote:Hej dziewczyny. Mam niespełna 27 lat, AMH 0.34ng,ml. Dziś doktor W.K. w salve kazał mi się przygotować na in vitro. Zastanawiam się Jeszcze nad gameta. Czy jest tu ktoś zadowolony? Jestem jak uderzona młotem i już nie wiem gdzie szukać w tym szoku. Krzeszowski nie przyjmuje do odwołania a na pewno do końca października. Widząc ze mam małe szanse muszę szukać najlepiej gdzie się da
Ja bym drugi raz salve nie wybrała..jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
34lat
Przerost nadnerczy
01.2021-laparoskopia
10transferów za nami ..
1 poronienie w 8tc
1cp
W końcu Zmiana kliniki!
Cdn..
Sylza wrote:Hej dziewczyny. Mam niespełna 27 lat, AMH 0.34ng,ml. Dziś doktor W.K. w salve kazał mi się przygotować na in vitro. Zastanawiam się Jeszcze nad gameta. Czy jest tu ktoś zadowolony? Jestem jak uderzona młotem i już nie wiem gdzie szukać w tym szoku. Krzeszowski nie przyjmuje do odwołania a na pewno do końca października. Widząc ze mam małe szanse muszę szukać najlepiej gdzie się da
jak to nie przyjmuje do końca października?
z powodu braku miejsc?
po pierwsze, spokojnie.
po drugie, jeszcze niczego nie zaczęłaś, w sensie procedury w Salve.
Weź wyniki badań i idź do lekarza z Gamety. Jest oddzielny wątek o tej klinice.
porównaj, zobacz, co powie lekarz i wtedy wybierz.
Salve ma swoje plusy i minusy, ale obiecałam sobie, że napisze o tym dopiero po urodzeniu dziecka
Sylza lubi tę wiadomość
-
Cześć wam. Też jestem od sierpnia w Salve.
I czytalam trochę wypowiedzi waszych i jestem zaskoczona podejściem dr Kłosińskiego....
Też do niego chodze, ale ja jestem zadowolona. Wizyty może i krótkie, ale wole krótkie i rzeczowe, niż długie z których nic nie wynosze. Moja pierwsza wizyta ww. doktora. Przeprowadził wywiad, dał skierowanie na wszystkie badania dla nas, pożartował, wspomniał o inseminacji, zbadal mnie. Miałam dość dobry cykl (nawet wspomniała, że przy takich pęcherzykach to może przyjdę na kolejna wizyte juz w ciąży), ale niestety okazało się, że będzie ciężko, bo mój ma słabe nasienie. Druga wizyta dal antybiotyk na Helicobacter, powiedzial, ze jak chcemy inseminacji to musimy poczekac 2-3 miesiące, by mój mógł pobrać leki na nasienia, ale my chcieliśmy in vitro, by tyle nie czkać i teraz na 3 wizyte mam przyjsc w październiku 20 dnia cyklu (10 dni przed wizyta mam brać gynalgin) i bede mieć scratching, od razu przepisze leki na stymulacje, dał też oświadczenie o refunadcji, by przenieść juz wypełnione.
Przepraszam, za taki wywód, ale ja byłam mile zaskoczona -
Ja jestem pacjentką dr K od dawna już.
@TylkoLepiej - powodzenia! na tej długiej czasem i trudnej drodze do celu.
Dziewczyny, w poniedziałek miałam USG połówkowe. kiedy to zleciało
Wszystkie pomiary i przepływy prawidłowe.
Dzidzia waży 448 g
Co tam słychać u Was?
@Esperanza Mia, @Maaa, @Edward1 i @I need a miracle, @Śnieżka, @ - i inne dziewczyny z wątku?
TylkoLepiej, Esperanza Mia lubią tę wiadomość
-
Jaina, ale super Fajnie, że dzidzia dobrze i prawidłowo się rozwija. I już za połówką, a pamiętam że jak zaczynałam tu zaglądać to twój suwaczek był na samym początku
Ja miałam jedną IUI u dr K i średnio wspominam, szybko bardzo i w pośpiechu. Ale to tyle z moich doświadczeń, mało go znam.
Jutro podchodzę do kolejnej ale już z mniejszymi oczekiwaniami, tym razem będzie mi robić moja dr S, będę miała dołożony jeden lek (a może i więcej, jutro się okaże). Kolejny plan to immunosupresja bo mam zalecenia od Paśnika. Także działam, choć nastawiam się na IVF powoli.
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość