X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam cyclogest, luteina 50mg
Odpowiedz

Sprzedam cyclogest, luteina 50mg

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • ruzgar Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelgen 400 mg globulki (progesteron globulki, Cyclogest i Amelgen są różnymi nazwami handlowymi tego samego leku od tego samego producenta Gedeon Richter)- 170 zł/40 szt. (odpowiada to ok. 3 opakowaniom Cyclogestu, gdzie w 1 op. jest 15 globulek)

Clexane 40 mg/0,4 ml 10 ampułkostrzykawek - 110 zł/op. - mam 1 op.

Cyclonamine 500 mg - 50 zł

Weleda Bryophyllum 50% proszek (20 g) - 50 zł/op - mam 1 op.
    Primolut-Nor - 6 tab. - gratis
    + kw.

Leki kupowane były przeze mnie w polskich klinikach lub aptekach bez refundacji
    Zapraszam

• Anna.M Znajoma

Wysłany: 3 kwietnia, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    palyna wrote:
    Czesc

mam cala ampulke Ovitrelle, moge dzis wyslac

moj mail

[email protected]

Odpisałam. Bardzo dziękuję.

• KIM127 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Mam do sprzedania
    2x Lutinus 100mg (dopochwowa do 09.2027)
    3x Luteina 50mg (podjęzykowa do 02.2027)
    2x Neoparin w zastrzykach

Kontakt mailowy [email protected]

34l, starania od 2017, Hashimoto
    02.2018 -HyCoSy - OK
    31.08.2018 - 1 IUI :(
    27.09.2018 - 2 IUI :(
    11.2018 - start w Novum
    12.2018 -histeroskopia Ok
    30.03.2019 - ICSI - 9dpt - 65,2 l; 11dpt - 220
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ