Staraczki i mamusie z Rzeszowa
-
WIADOMOŚĆ
-
Na gorze opisałam wszystko. Świeżo jestem po tym zabiegu, robiłam na lwowskiej i 0 ich kompetencji. Lekarz nie wykonywał tego tylko rezydenci, którzy nawet nie byli pod opieką lekarza. Dostałam niejasny opis „ może sugerować niedrożność „ tyle stresu że dramat. Teraz będę robiła prywatnie SONO HSG w bocianie.Nadzieja25 wrote:Histeroskopia na NFZ.
Czy któraś z Was wykonywała w Rzeszowie?
Jeżeli tak to w jakim szpitalu? Byłyście zadowolone?
A w szpitalu 0 kontroli, nic nie mówili co robią teraz, osoba wprowadzająca kontrast nie miała nawet monitoru przed sobą żeby to jakoś kontrolować. Długi czas oczekiwania na wypis. 0 prywatności rozbierając sie nie było żadnego parawanu ani miejsca na zostawienie rzeczy. USG trwało minutę i od niechcenia zrobione. 3 próby cewnikowania nieudolne. Podając wenflon nie potrafiła się wbić i krwotok dostałam dopiero na drugi dzień przyszła inna pani dała inną igłę i poszło. 0 zaleceń po zabiegu.👩🦳 26 👱🏻♂️ 28
Starania od 03.25
cytologia ✔️
wymazy Mucha ✔️
TSH 1,8
Owulację występują ✔️
Cykle 28/29
Plamienia miedzymiesiaczkowe 🩸
Hormony w normie,
Prolaktyna ✔️
Program Ochrony zdrowia prokreacyjnego
W toku: badanie hormonów i witamin
HSG
On:
Badanie nasienia:
Słaba ruchliwość ‼️
Nieruchome 60% ❗️
W toku: hormony i witaminy, ponowne badanie nasienia po rzuceniu palenia -
kindzaaaa wrote:Na gorze opisałam wszystko. Świeżo jestem po tym zabiegu, robiłam na lwowskiej i 0 ich kompetencji. Lekarz nie wykonywał tego tylko rezydenci, którzy nawet nie byli pod opieką lekarza. Dostałam niejasny opis „ może sugerować niedrożność „ tyle stresu że dramat. Teraz będę robiła prywatnie SONO HSG w bocianie.
A w szpitalu 0 kontroli, nic nie mówili co robią teraz, osoba wprowadzająca kontrast nie miała nawet monitoru przed sobą żeby to jakoś kontrolować. Długi czas oczekiwania na wypis. 0 prywatności rozbierając sie nie było żadnego parawanu ani miejsca na zostawienie rzeczy. USG trwało minutę i od niechcenia zrobione. 3 próby cewnikowania nieudolne. Podając wenflon nie potrafiła się wbić i krwotok dostałam dopiero na drugi dzień przyszła inna pani dała inną igłę i poszło. 0 zaleceń po zabiegu.
O kurcze, przewine wątek w górę.
Przykro mi, zmarnowali Twój czas i dołożyli stresu 😡
A w pro familia takie zabiegi wykonują? Mam z nią love hate ale zastanawiam się czy tam nie ma takiej opcji -
Była u mnie na sali Pani co właśnie chciała zrobić drożność w pro familii i ponoć tam tego nie wykonująNadzieja25 wrote:O kurcze, przewine wątek w górę.
Przykro mi, zmarnowali Twój czas i dołożyli stresu 😡
A w pro familia takie zabiegi wykonują? Mam z nią love hate ale zastanawiam się czy tam nie ma takiej opcji👩🦳 26 👱🏻♂️ 28
Starania od 03.25
cytologia ✔️
wymazy Mucha ✔️
TSH 1,8
Owulację występują ✔️
Cykle 28/29
Plamienia miedzymiesiaczkowe 🩸
Hormony w normie,
Prolaktyna ✔️
Program Ochrony zdrowia prokreacyjnego
W toku: badanie hormonów i witamin
HSG
On:
Badanie nasienia:
Słaba ruchliwość ‼️
Nieruchome 60% ❗️
W toku: hormony i witaminy, ponowne badanie nasienia po rzuceniu palenia -
U Dr Wojtowicz, ale ja miałam z lipiodolemStrelicja wrote:u kogo drożność w humanicusie ?Starania od 09/23
Z pomocą medyczną od 01/25
💊 Siofor, omega 3, olej z wiesiołka, inozytol, NAC, resweratrol, olej z czarnuszki, Wit D, FertileMe Complex
Mąż ✅ FertileMe Complex
AMH: 5,5 - PCOS ❌
MUCh✅
Drożność z lipiodolem ✅
Pasożyty ✅
Endometrioza, adenomioza ❌
Podwyższone komórki NK w histeroskopii ❌
🔜 immunologia -