X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną starania w cyklu z HSG
Odpowiedz

starania w cyklu z HSG

Oceń ten wątek:
  • 1988 Koleżanka

Wysłany: 9 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska84 wrote:
    Ja tez miałam HSG w tym miesiącu i współżyłam dwa dni po zabiegu i juz przed dniami plodnymi. Lekarz wręcz zalecił zeby współżyć zaraz w tym cyklu ponieważ do 3,4 miesięcy sa największe szanse na dzidzie. Co więcej miałam w tym miesiącu bolesna owulacje wiec korzystając z tego ze pierwszy raz ja czułam wykorzystałam ten czas na maxa:))
    Co tam u Ciebie? Wiesz już coś

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ