Statystyki beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
Asialewa123 wrote:Usg mam dobiero na 30 grudnia byłam dzisiaj na badaniach czekam na wynik ale wiem że jest posprzątane
Spójrz na moją stópkę. Nie dodalam wszystkich wyników, ale beta praktycznie stanęła na 7 dni. Nie wiem jak to wszystko się zakończy, pewnie źle, ale trzeba wierzyć w cuda. Przynajmniej tak próbuje sobie to tłumaczyć.👩🏻29👱🏻♂️38
3xIUI ❌
07.24 IVF ❄️❄️
14.11.24 FET 3BB 🤞
6dpt- 11,5
8dpt- 42,9
10dpt- 125
11dpt- 236
13dpt- 532,4
15dpt- 925,4
18dpt- 1157,8 😞
25dpt- 3404,6
7+0- ❤️ 170/min 🙈 -
MikiFiki wrote:Spójrz na moją stópkę. Nie dodalam wszystkich wyników, ale beta praktycznie stanęła na 7 dni. Nie wiem jak to wszystko się zakończy, pewnie źle, ale trzeba wierzyć w cuda. Przynajmniej tak próbuje sobie to tłumaczyć.
-
Barilla wrote:Hej wszystkim, dodaje moje wyniki , moze ktos ma podobnie niezawysokie
9dpt bhcg 72
14dpt bhcg 318
16dpt bhcg 751
17dpt bhcg 1060( na usg pecherzyk 4mm)
19 dpt bhcg 1782
21 dpt bhcg 2850 (tu tylko 60% przyrostu:( )
Chyba średnio to wyglada? Co myślicie?Barilla lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny !
Potrzebuję pocieszenia, może któraś z Was była w takiej sytuacji, pewnie nie jedne była w trudniejszej ale może która da mi chociaż malutkie światełko w tunelu.
Jestem po 3 nieudanym transferze. Zaczęliśmy starać się o dzidziusia 3 lata temu, w między czasie dowiedziałam się, że mam pcos, hiperinsulinemie, brak własnych owulacji. Na początku byłam stymulowana, koło 7/8 razy. Postanowiliśmy odpuścić i tutaj spadła na nas wiadomość jak grom z jasnego nieba, partner zachorował na raka jądra, jedno jądro do usunięcia, drugie nie do końca sprawnie( dwa lata wcześniej operacja wodniaka jądra).
Podeszliśmy do invitro, udało pozyskać się 8 zarodków najlepszej jakości, jednak z transferów nic nie wychodzi. W obecnym cyklu pojawiło się światełko, ponieważ beta zaczęła rosnąć ale nagle spadła do 2,4. Jestem załamana. Czy ktoś był w gorszej sytuacji a mimo wszystko się udało ??? Jest mi to strasznie ciężko pogodzić z pracą. Czuję, że lepiej nie będzie. ( -