X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Statystyki beta HCG
Odpowiedz

Statystyki beta HCG

Oceń ten wątek:
  • Abby10 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieje, że obejdzie się i u mnie bez większych objawów. Po besines jak wzięłam w południe odrazu zawroty głowy i wymioty 🤮

Coś dodatkowego też bierzecie, typu clexane?

• Majkaaaaa Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moonlight21 wrote:
    Dziewczyny a kiedy robić najlepiej scratching z biopsja ? Jeśli teraz jestem po nieudanym transferze… bo co lekarz to słyszę inne wersje
    Ja robilam jakos na tydzien przed okresem, to fajnie pobudza do zluszczania sie w okresie macicy dzieki czemu jest bardziej fresh i sie ladnie odbudowuje i przyrasta. Zawsze moje endo do transferu mialo 7-9mm po biopsji po wystapieniu okresu i podejsciu do transferu w nowym cyklu moje endo mialo 11.3mm i mysle ze to bardzo zadzialalo na plus bo sie udalo teraz leci mi 25tydzien ciazy. Powodzenia

Kulka , Moonlight21 lubią tę wiadomość

• KasiaBe Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby10 wrote:
    Dzięki za odpowiedzi. Mam nadzieje, że obejdzie się i u mnie bez większych objawów. Po besines jak wzięłam w południe odrazu zawroty głowy i wymioty 🤮

Coś dodatkowego też bierzecie, typu clexane?
    Besines podobno nie robi helikoptera jak bierze się niezależnie od jedzenia, ale u mnie nie zawsze się sprawdza. Biorę też neoparin.

5 lat starań + 3 leczenia

Ona, 33l 👩🏼
    niedoczynność tarczycy ✔ wyleczona infekcja ✔ wyleczona Ureaplasma ✔ drożność ✔
    histeroskopia (2 polipy) ✔ podejrzenie CMV > zafałszowane wyniki ✔ CD138 ✔
    krzywa cukrowa ✔ IO✔ kir AA ❌
    Letrox75, wit.D, kw foliowy

On, 35l 🤵
    morfologia 1%>1%>0%>3%
    HBA 56%>12%>83% ✔ DFI 8,7% ✔ HDS 30,07% ❌

kariotypy ✔

2 x IUI 02/03.23 > 👎
    06.23: I ivf: Menopur 75 + Ovaleap 225 + Orgalutran + Zivafert 5000 + Gonapeptyl Daily > 10dc punkcja > 8 komórek, 6 MII, 6 zapłodnionych > 3 doba średnia jakość > 5 doba👎
    07.23: zmiana kliniki > II ivf > Bemfola + Ganirelix + Ovi > 5 komórek > 1 zapłodniona > 1 doba 👎
    10.23 > zmiana na EF > III ivf > Elonva + Meriofert + Provera > 14 dc punkcja > ❄️❄️❄️ > 👎

06.24 > zmiana kliniki > IV ivf > ❄️PGTa ✔
    histero nr 2 > przewlekły stan zapalny...

"Nigdy nie rezygnuj z tego, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień."
  • Abby10 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaBe wrote:
    Besines podobno nie robi helikoptera jak bierze się niezależnie od jedzenia, ale u mnie nie zawsze się sprawdza. Biorę też neoparin.

Jak zaczęłam go brać na noc już było ok, na szczęście.

• goska000 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po besins również wymiotowałam, spałam i helikopter jakbym litr alko wypiła... Biorę clexane i acard. Dodatkowo od zawsze dha, magnez, D, B12 metylowana, folian i teraz jeszcze suple ciążowe.

09.2009r. 💔
    01.2015r. 💔
    06.2015r. 💜⏸️
    02.2016r. Leon Kameleon 🦎💜
    03.2023r. Walczymy o rodzeństwo.

28.02.2024 r. 💔
    11.04.2024 r. 💔

IVF październik ( świeżak 5.1.2 ) 👎

🩵🩵🩵

IVF listopad ( mrożonka 4.1.1 ) 🧡🍀🥹
    4 dpt - 11.7. 6 dpt - 81.2. 8dpt - 289.5. 10 dpt - 902. 14 dpt - 5396. 17 dpt - 11143. 31 dpt - 110300.

5w3d - pęcherzyk ciążowy i żółtkowy.
    6w0d - 2,3mm i ♥️
    7w3d - 8mm
    8w6d - 2,2 cm

preg.png
  • Abby10 Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goska000 wrote:
    Ja po besins również wymiotowałam, spałam i helikopter jakbym litr alko wypiła... Biorę clexane i acard. Dodatkowo od zawsze dha, magnez, D, B12 metylowana, folian i teraz jeszcze suple ciążowe.

Właśnie zastanawiałam się czy clexane i acard mogę brać razem.. nie ukrywam, że mam stresa. Wizyta dopiero z tydzień, a ja powiedziałam, że to już ostatnia szansa i się poddaję… przy acardzie i clexane nie spada Ci hemoglobina?

• Moonlight21 Koleżanka

Wysłany: Dzisiaj, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majkaaaaa wrote:
    Ja robilam jakos na tydzien przed okresem, to fajnie pobudza do zluszczania sie w okresie macicy dzieki czemu jest bardziej fresh i sie ladnie odbudowuje i przyrasta. Zawsze moje endo do transferu mialo 7-9mm po biopsji po wystapieniu okresu i podejsciu do transferu w nowym cyklu moje endo mialo 11.3mm i mysle ze to bardzo zadzialalo na plus bo sie udalo teraz leci mi 25tydzien ciazy. Powodzenia

Dzięki za informacje i gratuluję 😘😘
    Będziemy próbowali, może u nas też się kiedyś uda
    Szczerze to mam nadzieję, że tu będzie przyczyna, byłabym przeszczęśliwa !

‹‹ 233 234 235 236 237
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ