Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
RinTinTin wrote:Koniecznie daj znać 🤞🏻
A co do wiesiołka ja zobaczyłam różnice w śluzie jak zaczęłam brać 2 tabletki 3 razy dziennie 😉
A jaka wtedy dawka wychodzi?? bo ja biore 2x1 bo w jednej mam 1300 mg -
moonflower wrote:A jaka wtedy dawka wychodzi?? bo ja biore 2x1 bo w jednej mam 1300 mg[/QUOTE
W jednej mam 500 mg, czyli dzienna dawka troszkę większa niż u Ciebie26 cykli starań naturalnych ❌
05.23 💔
EF IVF
05.2024 ➡️ I mini ➡️🥚🥚➡️ ❌
06.2024 ➡️II mini ➡️ 🥚➡️❌
09.2024 ➡️ PRP jajników ⏳
📋AMH - 0.09 📋FSH - 6.65
23.09.24 zabieg
🙋🏻♀️35l🙋🏼27l
📈POF
AMH 0.227➡️ 0.369➡️ 0.041➡️0.09 -
aśś wrote:Jak tam samopoczucie osób które się mają testować w okolicach majówki? Ja około 3 i okropnie się dłuży...
Ohhhhhhh zajmuję się czym się da! Ale nie da się nie rozkminiać objawów na części pierwsze :< od wczoraj zaczęły mi się bóle brzucha, czasem czuję bardziej prawy jajnik, momentami lewy, plus dół podbrzusza. I momentami się cieszę że "MOŻE TO TO" a po chwili mam takie "Pewnie to na okres..." I tak non stop Jestem dzisiaj w 23 dniu cyklu, 6 dni po zastrzyku ovitrelle.👩 32 -PCOS (AMH 10.2), niedoczynność tarczycy, hashimoto
🧔 33 - wyniki nasienia w normie
Starania od września 2021
3 nieudane inseminacje
12.05 rozpoczęcie💉
20.05 kontrola - po 15 🥚 na jajnik, rozmiary między 11 a 15mm
24.05 - punkcja
29.05 mamy 3 zarodki: 4AA❄️4AA❄️4BB❄️
17.06 transfer 🙏❤️ estradiol: 394,66 ; progesteron: 74,68 ng/ml
19.06 progesteron: 120 ng/ml
22.06 progesteron: 219 ng/ml
7dpt progesteron 154 ng/ml, beta hcg 97.5 🥹
9dpt progesteron: 61,29 ng/ml, beta 177,850 mIU/ml
11dpt progesteron: 80 ng/ml, beta hcg 395 ng/ml
13dpt progesteron 82ng/ml, beta 1093,350
15dpt progesteron 80ng/ml, beta 2537
17dpt progesteron 54ng/ml, beta hcg 5321,780 ❤️
20
21dpt progesteron 48,88 ng/ml, beta hcg 13334 ❤️
24dpt mamy serduszko ❤️
-
aśś tez mam testować się w okolicach majówki i stresuje się myśle czy się udało czy nie 😀 wczoraj miałam bóle podbrzusza straszne i dzisiaj to samo aż mi gorąco to tego rzadki biały śluz aż czuje mokro… ale też sądzę że to na okres. Bardzo mi się dłuży już chciałam wiedzieć czy walczę dalej czy wreszcie szczęście 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2023, 11:43
aśś lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja po monitoringu. Cztery pęcherzyki takie na już do pęknięcia na lewym jajniku, zastrzyku nie dostałam bo normalnie mi pęcherzyki same pękają. Lekarz powiedział że jak mierzę temperaturę to żebym mierzyła i żebym robiła testy owulacyjne. To nie będziemy monitoringu powtarzać jeśli wyłapie owulacje. I po siedmiu w dniach normalnie zrobić proga. Na prawym jajniku ani śladu torbieli a była malutka.
Paucia lubi tę wiadomość
-
Moonflower czytałam na wątku majowym 🥰 trzymam kciuki za Wasze serduszkowanie 🥰 powodzenia! Nie spinajcie się,pełen luzik i będzie dobrze! 😘🤞🍀🍀🍀🍀🍀
moonflower lubi tę wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Hej dziewczyny 🙂
Zrobiłam test przed praca, 26 d.c. i negatywny 😔 jak widać 3 cykl nieudany i czekajmy na @, pewnie przejdzie w niedzielę bądź poniedziałek 🥺Starania naturalne od 06.2019.
💁♀️29
Endometrioza I-II stopień
Jajowody drożne
💁♂️
Badanie nasienia prawidłowe 😊
4% -> 6%
12.22r start w klinice niepłodności.
Lametta przez 6 cykli, ciąży brak.Nie można wykluczyć podłoża owulacyjnego - LUF.
Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
22.09.23 Start Stymulacji
2.10 Punkcja 🥚🥚
7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
36t4d B 2730g 53cm💙
Mamy ❄️❄️
-
moonflower wrote:Dziewczyny ja po monitoringu. Cztery pęcherzyki takie na już do pęknięcia na lewym jajniku, zastrzyku nie dostałam bo normalnie mi pęcherzyki same pękają. Lekarz powiedział że jak mierzę temperaturę to żebym mierzyła i żebym robiła testy owulacyjne. To nie będziemy monitoringu powtarzać jeśli wyłapie owulacje. I po siedmiu w dniach normalnie zrobić proga. Na prawym jajniku ani śladu torbieli a była malutka.Starania naturalne od 06.2019.
💁♀️29
Endometrioza I-II stopień
Jajowody drożne
💁♂️
Badanie nasienia prawidłowe 😊
4% -> 6%
12.22r start w klinice niepłodności.
Lametta przez 6 cykli, ciąży brak.Nie można wykluczyć podłoża owulacyjnego - LUF.
Podjęliśmy decyzję o in vitro 😊
22.09.23 Start Stymulacji
2.10 Punkcja 🥚🥚
7.10 transfer ET😊 7dpt beta 0.16
4.11 transfer FET, cykl naturalny, 10dpt bhcg 250,2:' 12dpt bhcg 742,4:' 18dpt pęcherzyk ciąży z żółtkowym, 25dpt❤️,26dpt❤️i krwiak, 6t5t CRL 0. 96cm, 8t1dCRL 2,15cm, 9t 2,86cm, 11tc 4,93cm
11.01 12tc I prenatalne - wszystko ok, prawdopodobnie Chłopiec ❤️Papp-a ryzyka niskie
19.03 21+5 II prenatalne, wszystko ok, synek 498g💙26t4d 924g 💙3 prenatalne ok, 29t 1400g, 35t3d 2300g💙
36t4d B 2730g 53cm💙
Mamy ❄️❄️
-
Cześć Wam, u mnie też dziś test negatywny. Miałam taką nadzieję że się udało 😔 niby było wszystko tak jak trzeba w tym cyklu, owulacja była potwierdzona monitoringiem. Wszystko super, a jednak nie udało się. Nie rozumiem tego, wcześniej przynajmniej wiedziałam że nie miałam owulacji i to była przyczyna, a teraz już totalnie się podłamałam, bo przecież ona wystąpiła i było przytulanie w tym czasie 😔 proszę wesprzyjcie mnie jakoś. To właściwe dopiero mój pierwszy cykl ze stymulacją, wiem że są tu dziewczyny które już bardzo długo się starają i stymulują a ja dopiero zaczęłam w tym miesiącu się stymulować. Mam PCOS, pewnie to przez to świństwo się nie udało 😔 boję się że to będzie tak w nieskończoność trwało. Wokół mnie same ciąże, to mnie jeszcze bardziej dołuje i smuci. Proszę Was o wsparcie, bo Wy najbardziej rozumiecie jak się teraz czuję 😔 brak chęci do walki i jakieś takcie przeczucie że jeszcze bardzo długa droga przede mną 😔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2023, 07:00
-
Kiniaaa12 wrote:Cześć Wam, u mnie też dziś test negatywny. Miałam taką nadzieję że się udało 😔 niby było wszystko tak jak trzeba w tym cyklu, owulacja była potwierdzona monitoringiem. Wszystko super, a jednak nie udało się. Nie rozumiem tego, wcześniej przynajmniej wiedziałam że nie miałam owulacji i to była przyczyna, a teraz już totalnie się podłamałam, bo przecież ona wystąpiła i było przytulanie w tym czasie 😔 proszę wesprzyjcie mnie jakoś. To właściwe dopiero mój pierwszy cykl ze stymulacją, wiem że są tu dziewczyny które już bardzo długo się starają i stymulują a ja dopiero zaczęłam w tym miesiącu się stymulować. Mam PCOS, pewnie to przez to świństwo się nie udało 😔 boję się że to będzie tak w nieskończoność trwało. Wokół mnie same ciąże, to mnie jeszcze bardziej dołuje i smuci. Proszę Was o wsparcie, bo Wy najbardziej rozumiecie jak się teraz czuję 😔 brak chęci do walki i jakieś takcie przeczucie że jeszcze bardzo długa droga przede mną 😔
Nie napiszę żebyś odpuściła bo wiem, że to mało realne 🙄 ja mam PCO na jednym jajniku, jednak owulacje mam swoje i zawsze staramy się w odpowiednim momencie tzn tak plus minus równomiernie przez cały cykl (co drugi dzień mniej więcej) więc nie ma szans żeby nie trafić. Jakbym Ci pokazała moje wykresy temperatury to są jak z książeczki u Pań z poradni przedmałżeńskiej, no po prostu idealne. a też się nie udaje, teraz 6 cykl starań, mam już 35 lat więc lekarz stwierdził że zaczniemy stymulacje, żeby wzmocnić moje komórki. No i u nas wkoło też baby boom 🤔 trzymam mocno kciuki za Ciebie, za siebie i za każdą dziewczyne z forum która jest w podobnej sytuacji... Po burzy zawsze wychodzi słońce, jeszcze będzie pięknie zobaczysz 🥰🥰🥰Kiniaaa12, Pala34 lubią tę wiadomość
-
Kiniaaa12 nie poddawaj się ❤️ walka dalej trwa 😊 to dopiero pierwszy cykl stymulowany wszystko może się wydarzyć jeszcze 😊 ważne że coś się dzieje że leki działają u mnie tez wokół mnie pełno ciąż i tez pracuje w żłobku wśród dzieci … dzisiaj kończę duphoston i czekam co dalej staram się nie ześwirować chociaż wątpię że coś będzie. Także nie podawaj się puki piłka w grze trzeba grać 😊😘 pamiętaj nie jesteś sama ❤️
Kiniaaa12 lubi tę wiadomość
-
Moonflower, Nisia dziękuję Wam bardzo 😘 wiem że nie można się poddawać, próbuje się pocieszać tym że zareagowałam na leki, brałam 1x1 przez 5 dni. Dziś idę zapytać dr czy w tym cyklu tak samo dawkować. Nisia ja również dziś odstawiłam luteinę i czekam na @ teraz. Znów taki długi miesiąc... I to czekanie a to na owulacje, a to potem na testowanie... Dużo mnie to kosztuje 😕 ale cóż, trzeba się wziąć w garść. Dziękuję za Wasze słowa otuchy, dodały mi sił ♥️
-
Nisia1807 wrote:Kiniaaa12 nie poddawaj się ❤️ walka dalej trwa 😊 to dopiero pierwszy cykl stymulowany wszystko może się wydarzyć jeszcze 😊 ważne że coś się dzieje że leki działają u mnie tez wokół mnie pełno ciąż i tez pracuje w żłobku wśród dzieci … dzisiaj kończę duphoston i czekam co dalej staram się nie ześwirować chociaż wątpię że coś będzie. Także nie podawaj się puki piłka w grze trzeba grać 😊😘 pamiętaj nie jesteś sama ❤️
-
Hej. Jestem po kontroli u ginekologa bo mam stwierdzony Zespół policystycznych jajników,3 miesiąc stymulacja lametta. W tym miesiącu były dwa pęcherzyki i oba pękły lekarz potwierdził w środę bo są dwa ciałka żółte. I moje pytanie brzmi czy jest tu ktoś kto po stymulacji lametta zaszedł w ciążę i który to był cykl leczenia?
-
Kiniaaa12 nie ukrywam że też się napaliłam na ta owulacje jak byłam na monitoringu bo był pęcherzyk endometrium piękne i śluz przezroczysty i ciągnący ….teraz czekam jak na sąd czy będzie @ czy ciąża 😀 dużo pocieszania mi daje że coś zaczęło się dziać że leki zadziałały bo bardzo się bałam po pierwszej stymulacji bo leki nie działały… Mąż wczoraj powiedział mi nie przejmuj się będziemy walczyć jesteśmy razem i jesteś w dobrych rękach 😊
Kiniaaa12 lubi tę wiadomość
-
Nisia1807 wrote:Kiniaaa12 nie ukrywam że też się napaliłam na ta owulacje jak byłam na monitoringu bo był pęcherzyk endometrium piękne i śluz przezroczysty i ciągnący ….teraz czekam jak na sąd czy będzie @ czy ciąża 😀 dużo pocieszania mi daje że coś zaczęło się dziać że leki zadziałały bo bardzo się bałam po pierwszej stymulacji bo leki nie działały… Mąż wczoraj powiedział mi nie przejmuj się będziemy walczyć jesteśmy razem i jesteś w dobrych rękach 😊
-
xxMiaxx wrote:Hej dziewczyny 🙂
Zrobiłam test przed praca, 26 d.c. i negatywny 😔 jak widać 3 cykl nieudany i czekajmy na @, pewnie przejdzie w niedzielę bądź poniedziałek 🥺 -
Nisia1807 wrote:Kimiaaa12 planuje zrobić test po majówce bo dzisiaj biorę ostania tabletkę duphostonu i poczekam 4 dni ponieważ ostatnio tak miałam że po 4 dniach od skończenia brania duphostonu dostałam @ wiec teraz czekam