Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra 3mam kciuki za owocny cykl! Ja czekam na to co się wydarzy. Od środy okres powinien się pojawić.. To mój pierwszy cykl z lametta.. Testować jeszcze nie chce, cykle mam co 25, 26 dni. Może w środę o ile okres mnie nie ubiegnieStarania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
oloowa2709 wrote:KammaMarra 3mam kciuki za owocny cykl! Ja czekam na to co się wydarzy. Od środy okres powinien się pojawić.. To mój pierwszy cykl z lametta.. Testować jeszcze nie chce, cykle mam co 25, 26 dni. Może w środę o ile okres mnie nie ubiegnie
oloowa2709 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyDziewczyny zalamka jakaś zawsze mam owu regularnie, w tym miesiącu wypada na sobota niedziela. Dziś robiłam test owulacyjny (robię od tyg bo myślałam że przyjdzie wczesniej) i nic, ledwo widoczna druga kreska:( gdzie zazwyczaj było widać już ładne kreski "na ten czas". Czy może mieć na to wpływ letrozol? Że owu później albo wcale ((( chce mi się wyć*((
-
E.P. wrote:Dziewczyny zalamka jakaś zawsze mam owu regularnie, w tym miesiącu wypada na sobota niedziela. Dziś robiłam test owulacyjny (robię od tyg bo myślałam że przyjdzie wczesniej) i nic, ledwo widoczna druga kreska:( gdzie zazwyczaj było widać już ładne kreski "na ten czas". Czy może mieć na to wpływ letrozol? Że owu później albo wcale ((( chce mi się wyć*((05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ja coś zrezygnowana jestem nie wiem czemu mam wrażenie że przegapilismy owu choć no kurcze jak patrzę na ilość współżycia to niby jak? W pon śr cz a w pt już było po owu. W czwartek mnie ten Jajnik bolał co z niego była owilak a mimo to zastanawiam się cxy jednak nie za późno było. Jakos zrezygnowana jestem wrrrr
Niby w środę miał 22 w pt już było po owu. No ni pozostaje czekać... Moi mąż oczywiście sceptycznie nastawiony i mówi że się nie uda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 14:40
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Ja coś zrezygnowana jestem nie wiem czemu mam wrażenie że przegapilismy owu choć no kurcze jak patrzę na ilość współżycia to niby jak? W pon śr cz a w pt już było po owu. W czwartek mnie ten Jajnik bolał co z niego była owilak a mimo to zastanawiam się cxy jednak nie za późno było. Jakos zrezygnowana jestem wrrrr
Niby w środę miał 22 w pt już było po owu. No ni pozostaje czekać... Moi mąż oczywiście sceptycznie nastawiony i mówi że się nie uda.
Ja od pół roku nie miałam owulacji, dopiero teraz po wizytach u pani profesor i po letrozolu (raz byłam na clo u innego lekarza i nic nie urosło) miałam owulację...
Byłam na monitoringu 14 dnia cyklu i na USG - ciałko żółte. Lekarka stwierdziła że owulacją była poprzedniego dnia. Tak się złożyło że poprzedniego dnia były u nas serduszka... No ale jeszcze kazała przytulić się po powrocie do domu, to będzie szansa na dziewczynkę -
Więc my szybko w samochód, no i przytulanki. Też się martwię, że przegapiłam coś, że za mało bo tylko 2 dni. Ale jakoś tak ufam tej mojej pani profesor bezgranicznie....
Dla mnie to nowość widzieć ciałko żółte, zdenerwowałam się że nie widziała lekarka jajeczka. Jechałam do niej z zastrzykiem z ovitrelle, a tu proszę.,. Samo pękło...
-
AiM wrote:Więc my szybko w samochód, no i przytulanki. Też się martwię, że przegapiłam coś, że za mało bo tylko 2 dni. Ale jakoś tak ufam tej mojej pani profesor bezgranicznie....
Dla mnie to nowość widzieć ciałko żółte, zdenerwowałam się że nie widziała lekarka jajeczka. Jechałam do niej z zastrzykiem z ovitrelle, a tu proszę.,. Samo pękło...05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
AiM wrote:Ja od pół roku nie miałam owulacji, dopiero teraz po wizytach u pani profesor i po letrozolu (raz byłam na clo u innego lekarza i nic nie urosło) miałam owulację...
Byłam na monitoringu 14 dnia cyklu i na USG - ciałko żółte. Lekarka stwierdziła że owulacją była poprzedniego dnia. Tak się złożyło że poprzedniego dnia były u nas serduszka... No ale jeszcze kazała przytulić się po powrocie do domu, to będzie szansa na dziewczynkę05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
AiM wrote:I co? Udawało się?
No tylko że u mnie za każe razem widział gin pęcherzyk on rósł i owu była. A ty piszesz ze ons od razu ecials ciałko żółte a pewna jest że to było na bank ciałka zotle?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Witajcie, odebrałam dziś swoje badanie Kir, pomożecie z interpretacja?
Kir obecne: 2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DS1, 2DS5, 3DL2, 3DL3, 3DS1, 3DP1VAR
Kir nieobecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4EL, 2DL5[gr.2], 2DS3, 2DS4norm, 2DS4[del-22bp], 3DL1, 2DP1, 3DP1norm
Uwagi: genotyp KIR Bx19.09-10.10-31.10 szczepienia allo spadło do 0 ;(
02.2019 - Pasnik immunologia
08.2018 - korekta isthmocele -laparotomia
01.2018- Angelius Provita
alloMLR 13% -> 0
Genotyp KIR-bx - implantacyjne są
ANA2 1:100 typ-ziarnisty,
NK 5% - test IMK
Subpopulacja limfocytów,
anty-TPO 0,38. anty-TG 0,82
homocysteina było 8,20->9,20
Prolaktyna 22
kwas foliowy 13,73ng/ml
wit d 44,5mg/ml
Tsh 1,422 Ft3 2,52 Ft4 1,09
Wolny testosteron 1,48 pH/ml
p/c przeciw kardiolipinie - ujemne
p/c p.antygenom jajnika - ujemne
p/c p. plemnikom,
17-prog 2,17 -> 1,52
Dhea-s- 449 -> 413 - za wysokie
SHBG- 15,32 za niskie - min 32,
Androstendion 1,81 ng/ml
Mycoplasma, ureoplasma, gbs, chlamydia, insulina, glukoza, Laparoskopia x2 , histero, toxo IgG,IgM, rózyczka,
Mąż - test MAR, HBA, SCA, defragmentacja - ok
Syn ur w 2011 ciąża naturalna - od tego czasu beta nie drgnęła