Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaMara wrote:Eh przykro mi ale co nas nie zabije to nas wzmocni !! miałaś łądne pęcherzyki, więc wszystko idzie w dobrą stronę trzymam dalej kciuki !!
u mnie dzisiaj 18dc, trochę pobolewa mnie dół brzucha od rana...oby to był dobry znak..MamaMara, Evell lubią tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Oj nie to nie dla mnie. W cyklu którym zaszłam i mierzylam nie miałam nawet skoku a z niej mam synka
-
KammaMarra wrote:Ja jestem ciekawa czy jestem po owu już czy w ogóle była gin dopiero w środę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 14:54
antubis84 lubi tę wiadomość
-
MamaMara wrote:Daj znac po wizycie a bolal Cie brzuch? Ja to nigdy nie wiem czy boli mnie na owulacje, czy sobie czasami wkrecam. Tez musze wrocic do testow
-
antubis84 wrote:Ja mam tak samo, nie odczuwam owulacji albo nie wiem czy to ból owulacyjny czy jaki ... Dlatego robię testy owulacyjne
antubis84 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
antubis84 wrote:Ja mam tak samo, nie odczuwam owulacji albo nie wiem czy to ból owulacyjny czy jaki ... Dlatego robię testy owulacyjne
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
MamaMara wrote:A u mnie w tym cyklu też jedna wielka lipa. Okres powinnam miec cos okolo czwartku/piatku a juz dzisiaj mam plamienia test tez negatywny. Wiec bedziemy walczyc z kolejnyn cyklem
Ja jutro mam monit ostatni. Też się dygam czy owulka była.
Ccyki wieczorem są tkliwe to objaw progesteronu?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dziewczyny,
Lekarz dopiero w czwartek. 6dc brałam ostatnia dawkę Aromku - brak skutków ubocznych.
Dzisiaj zauważyłam u siebie (8dc) rozowe plamienia dodatkowo bardzo boli mnie podbrzusze. Czy to oznaka, ze zbliza się owulacja? Trochę mnie to martwi, pierwszy raz biorę cokolwiek na owulacje.. -
KammaMarra wrote:A co powiecie na test pozytuwny owulacyjny no zglupialam.
-
Quatio wrote:Dziewczyny,
Lekarz dopiero w czwartek. 6dc brałam ostatnia dawkę Aromku - brak skutków ubocznych.
Dzisiaj zauważyłam u siebie (8dc) rozowe plamienia dodatkowo bardzo boli mnie podbrzusze. Czy to oznaka, ze zbliza się owulacja? Trochę mnie to martwi, pierwszy raz biorę cokolwiek na owulacje.. -
antubis84 wrote:A robiłaś testy wcześniej czy tylko dziś? Bo ja też kiedyś miałam testy owulacyjne pozytywne przez 5 dni... Gino powiedział że jest wszystko ok, ze testy wykrywają podwyższony poziom lh i to może trwać kilka dni05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyWitajcie piękne panie
Mnie bolał brzuch w czasie owulki czyli od 13 dc przez cały wekeend potem od czasu do czasu pobolewał albo jajniki bolały dziś 24 dc do jutra biorę jeszcze luteinę i odstawiam ehhh trzeba czekać teraz do laparoskopi .@ powinnam dostać w sobotę lub niedzielę i chyba się zastrzele