Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyQuatio wrote:Cześć Wam
Dzisiaj biorę ostatnią dawkę Aromku. Lekarz przepisał 1,5tabletki od 2-6dc. Monitoring 10dc. Jak to wyglada u Was? Kiedy pojawiał sie pęcherzyk? Cierpie na PCOS i to mój pierwszy cykl z aromkiem.
Pozdrawiam -
E.P. wrote:Hey dziewczyny.
Choć bardzo się staram to nie dam rady przewertowac wszystkich stron wątku
Biorę Clarzole, dziś drugi dzień właściwie.
Powiedzcie mi proszę czy leki 'z tej grupy' wpłynęły na to kiedy występuje owulacja czy występowała w tych samych dniach co wcześniej czy np. szybciej?
Zazwyczaj mam owulacje 18/19dc wizyte mam na monitoring w 16dc i boke sie ze jak lek przyspieszy owulke to sie 'spóźnie do lekarza'.
I drugie pytanie: czy ten lek ma wpływ na temp? Mierze codziennie i dziś miałam skok, niby +0,2 Ale trochę zdziwiona jestem. -
nick nieaktualnyMamaMara wrote:Wydaje mi się, ze trochę późno... Zazwyczaj lekarze zlecaja wczesniej monitoring zeby nie bylo juz po owulacji. Przy stymulacji czesto owulacja wystepuje wczesniej niz normalnie
-
nick nieaktualny
-
E.P. wrote:Jak byłam na clo to nie spowodował wcześniejszej owulacji. Spróbuje do niej chyba zadzwonić?
Teraz na lammecie mam prawdopodobnie w olocach 18dc. Byłam w 16 to pecjerzk miał ok20. Więc jestem w trakcie owu w środę idę na podłoga i jak widać różnie reaguje i mam różnie owu. Więc ja bym tez szła szybciej na monitoring05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Ja na cło moalam raz owu w okolicach 18-20 dc i raz 10-12.
Teraz na lammecie mam prawdopodobnie w olocach 18dc. Byłam w 16 to pecjerzk miał ok20. Więc jestem w trakcie owu w środę idę na podłoga i jak widać różnie reaguje i mam różnie owu. Więc ja bym tez szła szybciej na monitoring -
No u mnie będzie w sumie niespełna 3dni, miałam się pojawić miedzy 8-14dc. Jednak kurczę przesunęli mi wizytę na czwartek teraz się bede stresowaćgroszeek wrote:Ja bralam od 3 do 7 dc i juz 12 dc jak poszlam na pierwszy monit to bylam po owulacji. A bez letrozolu mialam objawy owulki ok 14-15 dc. Teraz mam isc najpoznoek 10 dcm
-
KammaMarra wrote:Z domowego laboratorium super są zawsze pokazują owu i tak faktycznie jest u mnie
-
nick nieaktualny
-
antubis84 wrote:Ja tez ich używałam do tej pory ale ostatnio mi nie pokazały piku mimo że był (zrobiłam badanie lh) zrobiłam więc drugi test też z domowego laboratorium ale z innego opakowania i wyszedł pozytywny05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj....