Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
antubis84 wrote:Tak była. Gino mówił że to nie jest nic nadzwyczajnego że testy wychodzą pozytywnie kilka dni05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Acha to super. Bo już zaczęłam się zastanawiać patrzę na usg pęcherzyk w piątek miał 18 no to raczej już pękł jak dzisiaj mamy wtorek? Cycki mnie pieka a to chyba oznacza wyrzut progesteronu?
-
antubis84 wrote:Też mi się wydaje że skoro w piątek było 18 mm to jesteś już po owulacji... A co do cycków to od poronienia i w ogóle od kiedy się szprycuje tymi wszystkimi lekami to nie bolą mnie ani nic, nawet przed okresem05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
E.P. wrote:Mój skok temp był chyba obrona organizmu. 3 dni aż 3 dnia na noc wywaliło 40 stopni i zaczęły się wymioty (dzieci też chorowaly) dziś już normalna temp. Więc to nie clarzole (Dziś ostatni dzień biore)
-
MamaMara wrote:A co lekarz powiedział? Ktory teraz masz dzien cyklu?
21dc grubo co. Że właśnie się zaczyna owulacja. No wtf?! Maz mój będzie o 1 w nocy biedny wróci z wawy ale muszę go przez męczyć przez te dwa dni05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:21dc grubo co. Że właśnie się zaczyna owulacja. No wtf?! Maz mój będzie o 1 w nocy biedny wróci z wawy ale muszę go przez męczyć przez te dwa dni
Wykończysz tego chłopa heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 20:07
-
antubis84 wrote:Jejku jak nieraz dziwnie się dzieje z tymi naszymi organizmami ... Coś wolno ten pęcherzyk rośnie. A idziesz jeszcze na USG sprawdzić czy pęknie ?
Wykończysz tego chłopa heheheMamaMara lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuatio wrote:Hej,
U mnie 10dc zero zwiastującej owulacji.
Ide w 17dc zobaczyć czy aromek w ogóle mnie ruszył. Jeśli nie, to od nowego cyklu mam jakieś zastrzyki brać.
U mnie tez pozno - kolo 18-19 dc jak byla [ o ile]
-
E.P. wrote:a jak mialas wczesniej owulacje? czy wogule mialas ?
U mnie tez pozno - kolo 18-19 dc jak byla [ o ile]05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
E.P. wrote:a jak mialas wczesniej owulacje? czy wogule mialas ?
U mnie tez pozno - kolo 18-19 dc jak byla [ o ile]
Niestety nie mam owulacji urodziłam syna 6 lat temu, zaczęłam brać tabletki anty. Od roku nie biore i niestety PCOS zdiagnozowany. Mam wynik AMH 17.
A czemu tak pozno ide? Wtedy zweryfikujemy czy faktycznie owulacji nie ma czy po prostu jest opóźniona.
Ale i tak skłaniam się ku zastrzykom.. już nie chce czekać i tracić czasu