Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:U mnie chyba też będzie jedna wielka lipa w tym cyklu coś czuje ehhh
Dziewczyny kibicuje wam ogromnie ;*Evell, antubis84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja w ciąży z synem nie miałam żadnych objawow brzuch bolał jak na okres zadowolona poszłam do Rossmann po podpaski ale coś mnie tknelo i robiłam test więc naprawdę im mniej człowiek się wsluchuje tym może się zaskoczyć
AneTkaa87, MamaMara lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyantubis84 wrote:Dopóki sucz miesiączka nie przyszła dopóty jest nadzieja;) A jak sytuacja u Ciebie? Który dzień cyklu?
Ja mam 20 dc owulacja była chyba w piątek zeszły i przez cały weekend bolał mnie brzuch znając życie nic z tego nie będzie .... teraz wg mnie nic nie boli . -
Evell wrote:Ja mam 20 dc owulacja była chyba w piątek zeszły i przez cały weekend bolał mnie brzuch znając życie nic z tego nie będzie .... teraz wg mnie nic nie boli .
MamaMara, Evell lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. To mój pierwszy cykl z lametta i 3 z ovitrelle. Przed wczoraj przyjelam zastrzyk w 12 dc. Teraz ma 14dc i od wczoraj bardzo boli mnie jajnik ale tez cale podbrzusze.. Czuje sie wzdeta. Zawsze mialam bole owulacyjne ale nie tak intensywne. Czy to możliwe ze to po tych lekach?Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
oloowa2709 wrote:Hej dziewczyny. To mój pierwszy cykl z lametta i 3 z ovitrelle. Przed wczoraj przyjelam zastrzyk w 12 dc. Teraz ma 14dc i od wczoraj bardzo boli mnie jajnik ale tez cale podbrzusze.. Czuje sie wzdeta. Zawsze mialam bole owulacyjne ale nie tak intensywne. Czy to możliwe ze to po tych lekach?
oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantubis84 wrote:No to spokojnie kochana, za kilka dni zatestujesz i będą 2 kreseczki
Chciałabym w to wierzyć,ale po tymm moim poronieniu jakoś teraz nie mogę zajsc Teraz mi się zdażył 1 cykl że coś urosło i jeszcze taki gigant,ale jestem rada mimo wszystko -
nick nieaktualnyoloowa2709 wrote:Hej dziewczyny. To mój pierwszy cykl z lametta i 3 z ovitrelle. Przed wczoraj przyjelam zastrzyk w 12 dc. Teraz ma 14dc i od wczoraj bardzo boli mnie jajnik ale tez cale podbrzusze.. Czuje sie wzdeta. Zawsze mialam bole owulacyjne ale nie tak intensywne. Czy to możliwe ze to po tych lekach?
oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi! W takim razie trzeba to przetrwać. Myślę, ze u mnie owulacja była wczoraj..Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
Mąż OK.
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
-
oloowa2709 wrote:Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi! W takim razie trzeba to przetrwać. Myślę, ze u mnie owulacja była wczoraj..
Ja czekam na wizytę za niecałe dwi godziny i się okaże czy będzie dupa czy owu była lub jestem w trakcie lub przed.. Moloowa2709, antubis84 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Daj koniecznie znać po wizycie!!
Evell spokojnie, każda z nas przeżywa podobne rozterki co miesiąc. Każda ma jakąś historie. Ja też brałam 6 cykli clo i była jedna wielka d..., pozniej poronienie w 11tyg. Pierwszy cykl z letrozolem i mam swoją Niunie Starania o druga dzidzie i znowu letrozol, teraz tez urosły mi jakies giganty. Ale trzeba mieć nadzieję do samego końcaoloowa2709, Evell lubią tę wiadomość
-
MamaMara wrote:Daj koniecznie znać po wizycie!!
Evell spokojnie, każda z nas przeżywa podobne rozterki co miesiąc. Każda ma jakąś historie. Ja też brałam 6 cykli clo i była jedna wielka d..., pozniej poronienie w 11tyg. Pierwszy cykl z letrozolem i mam swoją Niunie Starania o druga dzidzie i znowu letrozol, teraz tez urosły mi jakies giganty. Ale trzeba mieć nadzieję do samego końca
Dzięki dziewczyny. KammmaMarra daj znac jak Po Wizycie!MamaMara lubi tę wiadomość
Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
Mąż OK.
-
nick nieaktualnyNo nic zobaczymy narazie u mnie 20 dc brzuch trochę pobolewa ale to na bank przed@ ...
KammaMarra trzymam kciuki ! Daj znać jak po wizycie ?
Dziewczyny ja mam 13 marca zaplanowana laparoskopie z udraznianiem czy któraś z was może miała ten zabieg ??
-
Evell wrote:No nic zobaczymy narazie u mnie 20 dc brzuch trochę pobolewa ale to na bank przed@ ...
KammaMarra trzymam kciuki ! Daj znać jak po wizycie ?
Dziewczyny ja mam 13 marca zaplanowana laparoskopie z udraznianiem czy któraś z was może miała ten zabieg ??
Też jestem ciekawa czy któraś z Was miała ten zabiegWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 13:57
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Dziewczyny wygląda dobrze dwa pęcherzyki ok 20mm na prawym jajniki. Endo ponad 8. Kazał starać się jeszcze dzisiaj jutro i w niedziele. Boże biedny mój mąż
Brawo .No teraz do dzieła musisz wziąść ładnie męża w obroty
Antubis ja jestem przerażona tą laparo boje się zabiegu wyniku ogólnie wszystkiego ... haha to żeśmy się trafiły sobie
A skąd jesteś kochana ?