X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Stymulacja letrozolem
Odpowiedz

Stymulacja letrozolem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Ja cykle długie na pewno min 32 dni.
    Wcześniej owu na clo miałam ok 18 dnia. Na eowkek owulacji zaszłam z synkiem ok 22_23dc. Właśnie się zastanawiam. Mąż dzisiaj ma wychodzę może go przuaatalije jak wroci

U mnie były regularnie w miarę cykle co 28 dni od czasu jak biorę metę to mi się niestety wydłużyły ostatnio miałam w 33 dc @ ech. ... I jak tam u Ciebie przytuliłaś męża wczoraj ?

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    U mnie były regularnie w miarę cykle co 28 dni od czasu jak biorę metę to mi się niestety wydłużyły ostatnio miałam w 33 dc @ ech. ... I jak tam u Ciebie przytuliłaś męża wczoraj ?
    Przyaatakowalam męża wczoraj. Coś mi się wydaje że owu tuż tuż lub było albo lada będzie moment bo normalnie plywalalm :). Dzisiaj idę na podgląd 12dc. Oby coś uroslo

Evell lubi tę wiadomość

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2019, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki daj znać :)

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2019, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Trzymam kciuki daj znać :)

Endo 7mm. Ogólnie wyczail 4 pech. Ale Kjego zdaniem dwa wystartują jeden 13.8 drugi 12 tak więc hmm pytanie kiedy owu może być?

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • antubis84 Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2019, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie dziewczyny byłam w sobotę na usg i mój pęcherzyk gigant (27 mm) pękł sam z siebie więc nie martwcie się jeżeli Wam rosną spore pęcherzyki. Może letrozol tak działa

Evell lubi tę wiadomość

• oloowa2709 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dzis byłam na monitoringu pierwszym w tym cyklu z lametta. Bralam od 4 do 8 dnia po dwie dzennie. Na usg widoczne po 2 i 3 pecherzyki w jajnikach. Z tego dwa 16mm i 18mm przy 11 dc. Moje cykle trwaja 25, 26 dni zatem zapisal mi jeszcze zastrzyk który mam podac jutro wieczorem. Endometrium 12mm. Wcześniej bez lametty mialam maks 3 pecherzyki ogólnie i zadnego dominującego w prawym. Teraz w prawym az dwa majace sznase peknac. Wyglada na to ze lek dziala na mnie jak powinien. Dajcie znac jak u Was, czy cykle będą owocne!

Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
    07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
    Mąż OK.
    10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
    03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.

06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
    Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
    iv09g7rfalmky5ts.png
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oloowa2709 wrote:
    Hej dziewczyny. Dzis byłam na monitoringu pierwszym w tym cyklu z lametta. Bralam od 4 do 8 dnia po dwie dzennie. Na usg widoczne po 2 i 3 pecherzyki w jajnikach. Z tego dwa 16mm i 18mm przy 11 dc. Moje cykle trwaja 25, 26 dni zatem zapisal mi jeszcze zastrzyk który mam podac jutro wieczorem. Endometrium 12mm. Wcześniej bez lametty mialam maks 3 pecherzyki ogólnie i zadnego dominującego w prawym. Teraz w prawym az dwa majace sznase peknac. Wyglada na to ze lek dziala na mnie jak powinien. Dajcie znac jak u Was, czy cykle będą owocne!
    Pięknie trzymam mocno kciukim ja w piątek arek mam jeszcze jedno usg to będzie 16dc. Nie wiem czy już męża atakować po mali czy nie heje

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • oloowa2709 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Pięknie trzymam mocno kciukim ja w piątek arek mam jeszcze jedno usg to będzie 16dc. Nie wiem czy już męża atakować po mali czy nie heje
    Dziekuje i wzajmnie!
    Ja bym nie czekała, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi lub nastapila owu

Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
    07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
    Mąż OK.
    10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
    03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.

06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
    Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
    iv09g7rfalmky5ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antubis84 wrote:
    Słuchajcie dziewczyny byłam w sobotę na usg i mój pęcherzyk gigant (27 mm) pękł sam z siebie więc nie martwcie się jeżeli Wam rosną spore pęcherzyki. Może letrozol tak działa

Świetnie brawo ! No spory ten gigant zazdroszczę. Ja miałam coś ok 25 mm w piątek także weekend był owocny poza tym bolał mnie strasznie brzuch przez ten weekend ....

KammaMarra trzymam kciuki za owocną owulkę za was wszystkie !! :))

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Od niedzieli biorę duphaston rano i wieczorem (owulacje miałam prawdopodobnie w czwartek piątek 11-12 dc). Dzisiaj mam 16 dc i cały dzień pobolewa mnie brzuch na okres. Czy któraś z Was miała tak po letrozolu i na duphastonie? Dziwne to bo nigdy tak wcześnie mnie nie bolał brzuch okresowo.

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    groszeek wrote:
    Hej! Od niedzieli biorę duphaston rano i wieczorem (owulacje miałam prawdopodobnie w czwartek piątek 11-12 dc). Dzisiaj mam 16 dc i cały dzień pobolewa mnie brzuch na okres. Czy któraś z Was miała tak po letrozolu i na duphastonie? Dziwne to bo nigdy tak wcześnie mnie nie bolał brzuch okresowo.
    Mnie często bolał brzuch przy duphastonie ale był to wynik dobrej owulacji :)

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • MamaMara Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jestesmy w podobnej sytuacji :) tez prawdopodobnie miałam owulacje czw-pt :) Nie boli mnie brzuch, ale ja nie biore duphastonu. Pytałam się czy nie powinnam brać, ale lekarz powiedział, że nie ma takiej potrzeby. Jedynie ze względu na mutacje mthr mam brać zmetylowany kwas foliowy. I jak beda tylko dwie kreseczki to od razu zastrzyki z clexane. (pierwszą ciąże także cała miałam z clexane). Trzymam mocno kciuki :):)

Evell lubi tę wiadomość

• MamaMara Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Ja bym już coś działała :) tak co dwa dni podobni najlepiej. Lepiej niech żołnierzyki czekają, niż mieliby być za późno :D

oloowa2709 lubi tę wiadomość

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMara wrote:
    Ja bym już coś działała :) tak co dwa dni podobni najlepiej. Lepiej niech żołnierzyki czekają, niż mieliby być za późno :D
    Właśnie taki mam zamiar tym bardziej że na stymulacji różnie mogą rosnąć. Hehe :) dzisiaj męża muszę pomeczycm obu synek dał nam możliwość bo lubi wstawać wtedy kiedy nie trzeba

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • MamaMara Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2019, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe wiem coś o tym :D to życzę miłego i owocnego męczenia męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    groszeek wrote:

Hej.Ja tak właśnie miałam przez wekend w piatek miała byc owulacja potem w niedziele bolał mnie praktycznie cały czas brzuch i na drugi dzień trochę dziś mam 17 dc i 4dpo i kłują mnie jajniki ...

Co do duphastonu to ja teraz biorę luteinę bo po dupku się zle czułam i musiałam zmienić...

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2019, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaMara wrote:
    hehe wiem coś o tym :D to życzę miłego i owocnego męczenia męża :D
    Dziękuję Jajnik mnie boli masakrycznie. Więc liczę że rośnie cod dzisiaj też zaczął pojawiać się śluz jak białko kurze :) także oby było dobrze

Evell lubi tę wiadomość

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pedze z zapytaniem.
    Nie ma któraś z Was odsprzedać Lametty. Nie chodzi o całe opakowanie.

Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KammaMarra wrote:
    Dziękuję Jajnik mnie boli masakrycznie. Więc liczę że rośnie cod dzisiaj też zaczął pojawiać się śluz jak białko kurze :) także oby było dobrze
    Trzymam kciuki !:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2019, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Hej.Ja tak właśnie miałam przez wekend w piatek miała byc owulacja potem w niedziele bolał mnie praktycznie cały czas brzuch i na drugi dzień trochę dziś mam 17 dc i 4dpo i kłują mnie jajniki ...

Co do duphastonu to ja teraz biorę luteinę bo po dupku się zle czułam i musiałam zmienić...
    W tym cyklu chyba pierwszym od ponad pol roku nie bola mnie jajniki w drugiej fazie cyklu. Wczesniej robily mi sie zazwyczaj torbiele i pewnie nawet owulki nie bylo. Teraz letrozol jakos lepiej dziala ale na duphastonie dziwne te objawy. Oby bylo owocnie :)

‹‹ 532 533 534 535 536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ