Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKammaMarra wrote:Ja cykle długie na pewno min 32 dni.
Wcześniej owu na clo miałam ok 18 dnia. Na eowkek owulacji zaszłam z synkiem ok 22_23dc. Właśnie się zastanawiam. Mąż dzisiaj ma wychodzę może go przuaatalije jak wroci
U mnie były regularnie w miarę cykle co 28 dni od czasu jak biorę metę to mi się niestety wydłużyły ostatnio miałam w 33 dc @ ech. ... I jak tam u Ciebie przytuliłaś męża wczoraj ? -
Evell wrote:U mnie były regularnie w miarę cykle co 28 dni od czasu jak biorę metę to mi się niestety wydłużyły ostatnio miałam w 33 dc @ ech. ... I jak tam u Ciebie przytuliłaś męża wczoraj ?
Evell lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Dzis byłam na monitoringu pierwszym w tym cyklu z lametta. Bralam od 4 do 8 dnia po dwie dzennie. Na usg widoczne po 2 i 3 pecherzyki w jajnikach. Z tego dwa 16mm i 18mm przy 11 dc. Moje cykle trwaja 25, 26 dni zatem zapisal mi jeszcze zastrzyk który mam podac jutro wieczorem. Endometrium 12mm. Wcześniej bez lametty mialam maks 3 pecherzyki ogólnie i zadnego dominującego w prawym. Teraz w prawym az dwa majace sznase peknac. Wyglada na to ze lek dziala na mnie jak powinien. Dajcie znac jak u Was, czy cykle będą owocne!Starania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
oloowa2709 wrote:Hej dziewczyny. Dzis byłam na monitoringu pierwszym w tym cyklu z lametta. Bralam od 4 do 8 dnia po dwie dzennie. Na usg widoczne po 2 i 3 pecherzyki w jajnikach. Z tego dwa 16mm i 18mm przy 11 dc. Moje cykle trwaja 25, 26 dni zatem zapisal mi jeszcze zastrzyk który mam podac jutro wieczorem. Endometrium 12mm. Wcześniej bez lametty mialam maks 3 pecherzyki ogólnie i zadnego dominującego w prawym. Teraz w prawym az dwa majace sznase peknac. Wyglada na to ze lek dziala na mnie jak powinien. Dajcie znac jak u Was, czy cykle będą owocne!05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Pięknie trzymam mocno kciukim ja w piątek arek mam jeszcze jedno usg to będzie 16dc. Nie wiem czy już męża atakować po mali czy nie heje
Ja bym nie czekała, bo nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi lub nastapila owuStarania od 04.2016,Niedoczynnośc tarzcycy,Mutacje MTHFR C677T i A1298C., PAI1 homo,Hiperprolaktynemia05.2017 HSG, drozne oba
07.2018 histeroskopia Endometrium polipowate.
Mąż OK.
10.2018 Start Invimed, badania, cykle stymulowane, torbiel 8cm...
03. 2020 start 1 procedura, krótki PROTOKÓŁ, stymulacja nieudana, punkcja odwołana.
06.2020 naturalny cud 🙏34 dc II, 35dc bhcg 5854, 37 dc 12144, 41dc jest zarodek i jest ♥️
Ciąża na clexane, acard, letrox, prenatal, luteina
-
nick nieaktualnyantubis84 wrote:Słuchajcie dziewczyny byłam w sobotę na usg i mój pęcherzyk gigant (27 mm) pękł sam z siebie więc nie martwcie się jeżeli Wam rosną spore pęcherzyki. Może letrozol tak działa
Świetnie brawo ! No spory ten gigant zazdroszczę. Ja miałam coś ok 25 mm w piątek także weekend był owocny poza tym bolał mnie strasznie brzuch przez ten weekend ....
KammaMarra trzymam kciuki za owocną owulkę za was wszystkie !! )
-
nick nieaktualnyHej! Od niedzieli biorę duphaston rano i wieczorem (owulacje miałam prawdopodobnie w czwartek piątek 11-12 dc). Dzisiaj mam 16 dc i cały dzień pobolewa mnie brzuch na okres. Czy któraś z Was miała tak po letrozolu i na duphastonie? Dziwne to bo nigdy tak wcześnie mnie nie bolał brzuch okresowo.
-
groszeek wrote:Hej! Od niedzieli biorę duphaston rano i wieczorem (owulacje miałam prawdopodobnie w czwartek piątek 11-12 dc). Dzisiaj mam 16 dc i cały dzień pobolewa mnie brzuch na okres. Czy któraś z Was miała tak po letrozolu i na duphastonie? Dziwne to bo nigdy tak wcześnie mnie nie bolał brzuch okresowo.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
To jestesmy w podobnej sytuacji tez prawdopodobnie miałam owulacje czw-pt Nie boli mnie brzuch, ale ja nie biore duphastonu. Pytałam się czy nie powinnam brać, ale lekarz powiedział, że nie ma takiej potrzeby. Jedynie ze względu na mutacje mthr mam brać zmetylowany kwas foliowy. I jak beda tylko dwie kreseczki to od razu zastrzyki z clexane. (pierwszą ciąże także cała miałam z clexane). Trzymam mocno kciuki
Evell lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:Pięknie trzymam mocno kciukim ja w piątek arek mam jeszcze jedno usg to będzie 16dc. Nie wiem czy już męża atakować po mali czy nie heje
oloowa2709 lubi tę wiadomość
-
MamaMara wrote:Ja bym już coś działała tak co dwa dni podobni najlepiej. Lepiej niech żołnierzyki czekają, niż mieliby być za późno05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnygroszeek wrote:Hej! Od niedzieli biorę duphaston rano i wieczorem (owulacje miałam prawdopodobnie w czwartek piątek 11-12 dc). Dzisiaj mam 16 dc i cały dzień pobolewa mnie brzuch na okres. Czy któraś z Was miała tak po letrozolu i na duphastonie? Dziwne to bo nigdy tak wcześnie mnie nie bolał brzuch okresowo.
Hej.Ja tak właśnie miałam przez wekend w piatek miała byc owulacja potem w niedziele bolał mnie praktycznie cały czas brzuch i na drugi dzień trochę dziś mam 17 dc i 4dpo i kłują mnie jajniki ...
Co do duphastonu to ja teraz biorę luteinę bo po dupku się zle czułam i musiałam zmienić... -
MamaMara wrote:hehe wiem coś o tym to życzę miłego i owocnego męczenia męża
Evell lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvell wrote:Hej.Ja tak właśnie miałam przez wekend w piatek miała byc owulacja potem w niedziele bolał mnie praktycznie cały czas brzuch i na drugi dzień trochę dziś mam 17 dc i 4dpo i kłują mnie jajniki ...
Co do duphastonu to ja teraz biorę luteinę bo po dupku się zle czułam i musiałam zmienić...