Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygroszeek wrote:W tym cyklu chyba pierwszym od ponad pol roku nie bola mnie jajniki w drugiej fazie cyklu. Wczesniej robily mi sie zazwyczaj torbiele i pewnie nawet owulki nie bylo. Teraz letrozol jakos lepiej dziala ale na duphastonie dziwne te objawy. Oby bylo owocnie
A jaki bierzesz letrozol? Ja biorę aromka 2x1 od 2-6dc .... Trzymam kciuki oby się udało -
nick nieaktualny
-
Evell wrote:Ja miałam zazwyczaj 14 dc .
Ale ostatnio był 13
I jak zaczęłam brać metę to jakoś dziwnie mi się cykle wydłużyły ehhhh05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Mama_Zuzia wrote:Ja jak brałam lamette to mialam od 12-15dc owulacje. W cyklu który był szczęśliwy mialam równo w 14dc po podaniu ovitrelle05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:U mnie dzisiaj test owu pozytywny ale z innej firmy z tej co robiłam nie byly. No ale było serduszko w niedzielę we wtorek no i będzie dzisiaj i jutro. W piątek mam usg wiec się okaże. Ile od testu owu jest zazwyczaj owulka?
Powiem Ci, ze noe mam pojęcia bo ja ani razu nie robiłam nigdy testu owu- zawsze miałam potwierdzane monitoringiem -
Mama_Zuzia wrote:Powiem Ci, ze noe mam pojęcia bo ja ani razu nie robiłam nigdy testu owu- zawsze miałam potwierdzane monitoringiem
A ze starania mi to jak codziennie co dwa dni?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:Ja też robiłam monity dlatego się zdziwiła że pozytyw chociaż nie powiem boli mnie Jajnik od wczoraj bardzo.
A ze starania mi to jak codziennie co dwa dni?
My codziennie się staraliśmy w okolicach owu osobiścieMamaMara lubi tę wiadomość
-
Evell wrote:Cześć dziewczyny.
Jak się czujecie wszystko dobrze ?
Mnie już brzuch praktycznie wg nie boli a jak u was ? -
Eh przykro mi ale co nas nie zabije to nas wzmocni !! miałaś łądne pęcherzyki, więc wszystko idzie w dobrą stronę trzymam dalej kciuki !!
u mnie dzisiaj 18dc, trochę pobolewa mnie dół brzucha od rana...oby to był dobry znak..
antubis84 lubi tę wiadomość
-
antubis84 wrote:Ja dziś dostałam okres, także ten tego ... Czuję się jak co miesiąc każda z nas kiedy go dostaje ... Idę szukać pocieszenia w butelce wina Ehhh
Evell, antubis84 lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
MamaMara wrote:Eh przykro mi ale co nas nie zabije to nas wzmocni !! miałaś łądne pęcherzyki, więc wszystko idzie w dobrą stronę trzymam dalej kciuki !!
u mnie dzisiaj 18dc, trochę pobolewa mnie dół brzucha od rana...oby to był dobry znak..
Mnie bolą jajniki ale dzisiaj test owu już moegatuw więc skoro wczoraj był to jest albo przed albo w. Trakcie owu. Jutro mam gina i czekam a mąż jeszcze nie dojechał do domu będzie zmęczony a tu trzeba działać05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyantubis84 wrote:Ja dziś dostałam okres, także ten tego ... Czuję się jak co miesiąc każda z nas kiedy go dostaje ... Idę szukać pocieszenia w butelce wina Ehhh
Nie lubie za okres wspócczuje kochana następnym razem się uda :*antubis84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny